- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.941
Benim doktorda bel ağrısı olmasa daha iyi dedi. Ve ben o sözü duyduğumdan beri daha çok ağrımaya başladıBel ağrısı geçsin inşallah bende inanıyorum bizimle kalacak inşallah canım ne zaman gideceksin tekrar 24 şubatta kontrol verdi bana doktorum
Normal değil bel ağrısı canım ne yazık ki.. doktorum bel ağrısını istemeyiz dedi bana
Tabi doktor daha iyi bilir ama ogluma hamileyken benim hep bel agrım vardi.bebek agirlastikca daha da artmıştı ona dayanarak dedim.Bel ağrısı geçsin inşallah bende inanıyorum bizimle kalacak inşallah canım ne zaman gideceksin tekrar 24 şubatta kontrol verdi bana doktorum
Normal değil bel ağrısı canım ne yazık ki.. doktorum bel ağrısını istemeyiz dedi bana
canım yaaa okurken ağlattın beniHerkesin 14 Şubat'ı kutlu olsun. Tüm sevenler kavuşsun... Biz de bebeklerimize hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım. Benim için bugün sürpriz oldu. Ben de bugün kontrole gittim. Dün geceyi de kanamalı vs değil biraz ağrılı geçirdim ve tuhaf rüyalar gördüm (rüyamda martı gördüm).. gece kalktım geri yattım hep aklımda bugünkü randevu vardı. Vakit geldi çattı gittik. Sıra vardı biraz bekledik.. Diyorum kesecik orda mı büyüdü mü ? Aklımdan bunları geçiriyorum. Kalp atışı için sonraki hafta demişti. Nasıl bekliycem ne yapsam nasıl vakit geçecek diyordum içimden. Sonra doktor ceren hanım buyrun sizi alayım dedi. İçimde heyecanla gittim ultrasona girdim. Önce keseyi gösterdi gayet iyi dedi içinde bebek oluşmuş yolk sac var dedi 6 hafta artı 3 günlüksün bu ölçüme göre dedi. Bebegin boyutu 0,62 cm dedi. Yani 6mm civarı.. Ee dedim forumdaki kızlar duymuş kalp atışını dedim. Durun bakalım dedi... Ve bir şeyler yaptı ben o anda ağlamaya başladım çünkü kalp atış seslerini duyurdu bana. Ağladım dedim Allah sizden razı olsun bana dünyanın en güzel sesini dinlettiniz inanamıyorum dedim.
Çok bekledim çok sabrettim. İsyan ettiğim dönemler de geride kalmış ve yaşadıklarım beni olgunlaştırmıştı. İki senedir hayatım bu yüzden kaymış gibiydi. 2018'deki düşük tecrübesi ardından da en sevdiğim kızım Hamuş kızım kedimin aniden ölümü beni çok üzmüştü. Psikologlar kaygı bozuklukları.. Herkese her şeye dünyaya aileme tanıdıklarıma öfke içinde aylar geçerken yalnızlaşmıştım. Yanımda sadece eşim vardı...Bir de büyük kedim Mestan efendi. (erkek olur kendisi).. aylar geçerken kendimi konferanslara mesleğime yazılara derslere verdim. Geçti sandım ama geçtiğimiz yaz yine hastanelik oldum panik atak yüzünden. Sürekli yakınlarıma tanıdıklarıma sevdiklerime bir şey olacak. Herkes her an ölebilir korkusunu yenmeye çalıştım. Hem öfkeli hem de onlar için endişeli olmak çok garip bir psikoloji. Ama bir şekilde şifamı bulmaya çalıştım.
Aklımda çocuğum olmazsa da dünyanın sonu değil. Ben yine de ayakta kalmayı bilmek zorundayım diye cümleler kurarken buna yakın hissetmeye uğraşmak o kadar zordu ki.. Kabullenme eşiğim yükselmeye başlamıştı. yarın ne olacağımız belli değilken olmazsa da vardır bir hayır diye diye aylarımı geçirdim.. Troid hastası olduğum için bunun için kontrollerime gittim. Ve belli bir düzeyde iyileşme yaşadım o açıdan.. Sonra tüm gücümü toplayıp en iyisi olmalı dedim en iyi merkez neresiyse oraya gideceğim maddi gücümün de manevi gücümün tamamını yatırıp sonra da vazgeçeceğim bu işlerden. Sırf ben elimden geleni yaptım olmuyorsa da Allah'ın takdiri diyebilmek adına.. Belki başka bir misyonum vardır deyip kendimi adayacak başka alanlar bulmaya karar vermek adına... Çok zordu çocuksuzluğu kabullenmek. Ama ben kabullenmiştim iyi kötü.. Olmazsa dünyanın sonu değil fikri aklıma yerleşmişti...İşte tam böyle bir zamanda. 5 aylık uğraşımız Ankara'ya gitmeler gelmelerimiz görüşmeler gerekli tetkikler sonucumuzda kalp atışlarını duymak bana çok büyük bir hediye. Armağan. Hele ki 14 Şubat gibi bir günde tüm sevenlerin mutluluktan ağlaması dileğiyle..❤
Hiç sorma benim de öyle resmen adet sancısı gibi belim deki ağrı hala uyumadım ben canım.Benim doktorda bel ağrısı olmasa daha iyi dedi. Ve ben o sözü duyduğumdan beri daha çok ağrımaya başladıbana iki hafta sonra dedi ama ben o kadar kesinlikle dayanamam. 24 gibi bende giderim büyük ihtimalle
Anladım canım ama daha yeni ya hani bilemedim kiTabi doktor daha iyi bilir ama ogluma hamileyken benim hep bel agrım vardi.bebek agirlastikca daha da artmıştı ona dayanarak dedim.
resmen aynı kaderi paylaşıyoruzHiç sorma benim de öyle resmen adet sancısı gibi belim deki ağrı hala uyumadım ben canım.
Sende de tecrübe konuşuyor tabi. Kanamamız olmasın inşaallah bebişlerimiz de Allah’a emanetTabi doktor daha iyi bilir ama ogluma hamileyken benim hep bel agrım vardi.bebek agirlastikca daha da artmıştı ona dayanarak dedim.
Hayırlısı olsun artık tek onlar sağlıklı olsundaR
resmen aynı kaderi paylaşıyoruzbenim de belim sancılı ağrıyor. Ama artık düşünmemeye çalışıyorum. Uyuyamıyorum zaten aklım hep bebiş de
Midem kötü benimde bugün. Bulantı gibi ama bulantıda değil bi garip. Hiç bişey istemiyor canım. İnşallah iyiye işarettir.
Yani midem bulanıyor desem hayır bulantı yok. Ama midemin içi garip, ağzımda acı bi tat var. Halsizlik çok var zaten. İnşallah dediğin gibidir arkadaşım.Evet bu bende de vardı. İyiye işaret kesin.. üç gündür aynı durumdayım ama meyve ye portakal elma nar kivi..
Çiğ meyveler miğde asidini arttırdığı için pek iyi gelmeyebilir maalesef canım. Hatta iletebilirsin. Lif içerikli yiyecekler tüketmeye çalış canımEvet bu bende de vardı. İyiye işaret kesin.. üç gündür aynı durumdayım ama meyve ye portakal elma nar kivi..
Çiğ meyveler mide asidini arttırdığı için pek iyi gelmeyebilir maalesef canım. Hatta iletebilirsin. Lif içerikli yiyecekler tüketmeye çalış canım
Benimde dün bu gün kemik ağrılarım var ya.. sizlerde olan var mı?
Portakal özellikle azdırıyor maalesefBilmiyodum bunu. Ama ben her gün elma portakal yiyorum valla. Katı şeyler yemek daha zor geliyor. Elma genelde rahatlatır portakal ve kiviyi bilemem de.. Dönüşümlü yemek gerekiyor.
Rüzgarda kalırsında et kesiği der annem :))) yel vurması gibi.. ama rüzgarda falanda kalmadım yani yarın dr soracağımNormalde az ağrıyan dizimin yan tarafı daha çok ağrıyor bu durumdan beri. Belki de hareketsizliktendir.. Çünkü normalde spor yapan biriyim. Bilemedim :/
Çok şükürBenim de midem hafifledi bugün bulanmayıca da korkuyor insan. Sanırım unuttum korkudan mideyi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?