2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim doktorda bel ağrısı olmasa daha iyi dedi. Ve ben o sözü duyduğumdan beri daha çok ağrımaya başladı bana iki hafta sonra dedi ama ben o kadar kesinlikle dayanamam. 24 gibi bende giderim büyük ihtimalle

Tabi doktor daha iyi bilir ama ogluma hamileyken benim hep bel agrım vardi.bebek agirlastikca daha da artmıştı ona dayanarak dedim.

canım yaaa okurken ağlattın beni bende senin hissettiğin cogu seylerı hıssettım hep inşallah kalp atışını duymayıda görür, hissederim bugun kontrolüm var ınsallah bebeğim duruyodur takvımıme gore 5+3 gorunuyorum kalp atışını bugun duyamam sanırım ama karnımda olduğunu bılmek bıle cok güzel Allah ım ısteyen herkese bu duyguyu yasatsın kımsenın kucağı bebeksız kalmasın ınsallah

Benim doktorda bel ağrısı olmasa daha iyi dedi. Ve ben o sözü duyduğumdan beri daha çok ağrımaya başladı bana iki hafta sonra dedi ama ben o kadar kesinlikle dayanamam. 24 gibi bende giderim büyük ihtimalle
Hiç sorma benim de öyle resmen adet sancısı gibi belim deki ağrı hala uyumadım ben canım.

Çiğ meyveler mide asidini arttırdığı için pek iyi gelmeyebilir maalesef canım. Hatta iletebilirsin. Lif içerikli yiyecekler tüketmeye çalış canım

Bilmiyodum bunu. Ama ben her gün elma portakal yiyorum valla. Katı şeyler yemek daha zor geliyor. Elma genelde rahatlatır portakal ve kiviyi bilemem de.. Dönüşümlü yemek gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…