- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.981
Canım ben de 5+3 de bende sadece keseyi gördüm canım. Bu gün ne kadar aksilik yaşasamda bebeğimi gördüm be kalp atışını duydum.6+2 deSizinle ayniyiz kalp atışını duydunuz mu?Ben bugün gittim henüz çok küçük dedi.
Allah tamamına erdirsin kucağınıza almayı da nasip etsin.Canım ben de 5+3 de bende sadece keseyi gördüm canım. Bu gün ne kadar aksilik yaşasamda bebeğimi gördüm be kalp atışını duydum.6+2 de
20 ocakti :) boyle ugultu alttan hafif mi gumgumgum ses :)Transferin tarihin ne zamandi canim gozun aydin
Evet benim de hafif geldi böyle güçlü güçlü değilde hatta doktoruma güçsüz mü dedim hayır çok iyi dedi20 ocakti :) boyle ugultu alttan hafif mi gumgumgum ses :)
Acile gidip tüp bebek tedavisi görüyorum dersen anca öyle bakıyorlar cnm yoksa bakmıyorlarKızlar yarın eşim yok beta test günüm bu akşam gidip betaya baktıralım diyor akşam baktırsak olur mu?
Yanımda olmak istiyor haber aldığımız daKızlar yarın eşim yok beta test günüm bu akşam gidip betaya baktıralım diyor akşam baktırsak olur mu?
Amin amin cümlemiz inşaallahAllah tamamına erdirsin kucağınıza almayı da nasip etsin.
Aynen çok ama çok hafif bi gumgum20 ocakti :) boyle ugultu alttan hafif mi gumgumgum ses :)
Bence haklı ve hakkıYanımda olmak istiyor haber aldığımız da
Ne zaman çoğalacak acaba merak içindeyim gelişim olarak biraz küçük benim meleklerim sanırım 5+6 ve 5+2 dedi doktorumAynen çok ama çok hafif bi gumgum ❤
5+2 de biz duyuyamamıştık cnm görmüştük ama duyamadık 21nde idrara sıkışık gel dedi karından bakıcaz o zaman duyucaz dedi bakalımNe zaman çoğalacak acaba merak içindeyim gelişim olarak biraz küçük benim meleklerim sanırım 5+6 ve 5+2 dedi doktorum
Oh oh çok şükür canım inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın öyle zor ki allahım kimseye korktuğunu yaşatmasın ben dün gece yaşadım canımdan can gitti hayatımda hiç böyle zor bir gecem olmamıştı.5+2 de biz duyuyamamıştık cnm görmüştük ama duyamadık 21nde idrara sıkışık gel dedi karından bakıcaz o zaman duyucaz dedi bakalım
Ya kızlar gaz sancısı çekiyorum kaç gündür o da baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor kabızlık var gibi bi tuhaf karnımın içi sanki yediklerimi sindiremiyorum sizde yaşıyormusnuz bu tip sorunlar
Ya kızlar gaz sancısı çekiyorum kaç gündür o da baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor kabızlık var gibi bi tuhaf karnımın içi sanki yediklerimi sindiremiyorum sizde yaşıyormusnuz bu tip sorunlar
Bir de bence biz çok hareketsisiz ondan da olabilir. Yavaştan egzersiz yapmaya başlıyorum ben...
Rabbim yardım etsin canım olacağı varsa oluyor çok geçmiş olsun iğne durduruyor şükür korkma bel kasık ağrın var mıHerkese iyi akşamlar . Kızlar ben hafif açık kırmızı kan ile hastaneye gittim iğne yaptırdım yatıyorum şimdi. Neden böyle oluyor ben anlamıyorum. Hicbir iş yapmıyorum ama yine de böyle oluyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?