- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.161
Aynen canim artik kaniyor gobegim dedim saglik ocaginda ki hemsireye oda dirseginden 4 parmak yukaridan vurabilirsin dedi gosterdi yengemde hemsire oda oyle soylemisti dun basladim bakalim esim tuttu ben yaptim gobekten daha az aci veriyorKolundan nereden vuruyorsun canım dirseğinin üst tarafından mı
Aaaa demek senin de ikiz.. çok sevindim.. biliyor musun benimde 21 Ocak transferi ve ikizKolundan nereden vuruyorsun canım dirseğinin üst tarafından mı
Bende senin dediğin gibi yapacağım canım acaba göbekten vurdukça orada kan birikti de ondan mı kanama oldu diye saçma düşünceler içerisindeyimAynen canim artik kaniyor gobegim dedim saglik ocaginda ki hemsireye oda dirseginden 4 parmak yukaridan vurabilirsin dedi gosterdi yengemde hemsire oda oyle soylemisti dun basladim bakalim esim tuttu ben yaptim gobekten daha az aci veriyor
Evet canım benim de ikiz bende hem çok mutlu oldum hem de çok korkuttular beni kanamam oldu 3 gün önce ama iyiler çok şükür bin şükürAaaa demek senin de ikiz.. çok sevindim.. biliyor musun benimde 21 Ocak transferi ve ikizhem sevinçli hem biraz tedirginimmmm
Bende senin dediğin gibi yapacağım canım acaba göbekten vurdukça orada kan birikti de ondan mı kanama oldu diye saçma düşünceler içerisindeyim
Evet canım benim de ikiz bende hem çok mutlu oldum hem de çok korkuttular beni kanamam oldu 3 gün önce ama iyiler çok şükür bin şükürKaç günlüklermiş benim birisi yani bugün itibariyle sayıyorum ben doktor dedikten sonra 6+1 diğeri 5+4 oldular adet tarihimden bir hafta gerideler doktor sorun olmayacağını 10-14 güne kadar geri olmasının normal kabul ettiklerini söyledi ikiz olmasından kaynaklı normal dedi
Çok mantıklı ne yapalım çareler arayacağız artıkvalla bende anlamadim ki gobek iyilesene kadar az kola devam edeyim bacaga simdi gecme ilk koldan devam et dedi bide benden once ki kadinda hemsireye vurduruyordu kolundan ondan gorunce sordum ama kol daha iyi dene gor kolda kanayana kadar devam
VAla çok korktum bişi oldu sandım bebeğe falanCanım korkma benim de sağ tarafım böyle hatta bundan daha koyu bir renkte. Altında da beze olmuşmuş bi de acıyor ama zamanla alışıyorsun :) korkma canım birşey olmaz
İnternetten içeriğini okurken hamilelikte kesinlikle kullanılmaz yazıyordu panik oldum birden herkes kullandığına göre sıkıntı yoktur doktor biraktirmayi mi unuttu acaba bana diye korktumben devam ediyorum canım.sabah akşam içiyorum bende
Merhaba kalmamanız geçti mi?benim hala kahverengi kanamam oluyor da.Bende 3 tane alıyorum . Geçen hafta gittiğimde herhangi bir şey demedi ama bu hafta gittiğimde sorayim sen sorunca ben de merak ettim
Ne zaman bıraktırdı canım kalp atışıni duydun mu sen daha biz kese bile gormedikBenim doktorum bıraktırdı cnm içmene gerek yok artık dedi
Bende sormayı unuttum acaba doktor da biraktirmayi unuttu mu diye panik oldumBende 3 tane alıyorum . Geçen hafta gittiğimde herhangi bir şey demedi ama bu hafta gittiğimde sorayim sen sorunca ben de merak ettim
Benimde kalçalarım böyle canım burdan bir arkadaş Allah razı olsun zeytinyağı ile ov dedi bir kaç gündür yapıyorum sanki daha iyi gibi dene istersenKızlar bugün yaptığım iğnelerden biri göbeğimi çok fena şişirmiş ve morartmış neyden olabilir çok korktum görünce elim ayağım boşaldı ilk kez oluo
Yok izin vermedi degilde en azindan ilk kolla basla dedi ilerleyen zamanlarda bacaga gecersin dediÇok mantıklı ne yapalım çareler arayacağız artıkbacağa neden izin vermediler ki sonradan bacağa da geçiliyor sanırım bebekler zaten yıktı çıkacak çünkü
Yok canim herkes kullaniyor icin rahat olsun ben hala 2ser iciyorum sabah ogle aksam kese ya da kalpten sonra teke dusurup birak dedi doktorum insallah sorun olmazsa yarin kese icin gidecegim doktoruma soracagimBende sormayı unuttum acaba doktor da biraktirmayi unuttu mu diye panik oldum
Canım korkma bende kalp atışlarını gördüm hala kullanıyorum sanırım 12. Haftaya kadar da kullanacağım estrofem iBende sormayı unuttum acaba doktor da biraktirmayi unuttu mu diye panik oldum
Tamam ozaman rahatladım .yarın göreceksin demek keseyi çok heyecanlıYok canim herkes kullaniyor icin rahat olsun ben hala 2ser iciyorum sabah ogle aksam kese ya da kalpten sonra teke dusurup birak dedi doktorum insallah sorun olmazsa yarin kese icin gidecegim doktoruma soracagim
Teşekkür ederim canım cevabın için .Bu 12. Hafta çok önemli demekki hep 12 . haftaya kadar deniliyorCanım korkma bende kalp atışlarını gördüm hala kullanıyorum sanırım 12. Haftaya kadar da kullanacağım estrofem i
Evet canım galiba öyle ne zaman transfer olmuştun sen duydun mu kalp atımını falanTeşekkür ederim canım cevabın için .Bu 12. Hafta çok önemli demekki hep 12 . haftaya kadar deniliyor
Kalp atışını duymadık cnm attığını gördük. Gittiğim de 5+5 di üç gün 1er tane iç bırak dediNe zaman bıraktırdı canım kalp atışıni duydun mu sen daha biz kese bile gormedik
Of çok geçmiş olsun canım fena olmuş vallaKızlar bugün yaptığım iğnelerden biri göbeğimi çok fena şişirmiş ve morartmış neyden olabilir çok korktum görünce elim ayağım boşaldı ilk kez oluo
İnsallah ilk defa gidecegim doktoraTamam ozaman rahatladım .yarın göreceksin demek keseyi çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?