- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.221
Benim kanamam oldu ertesi gün muayenem vardı gittim herhangi bi düşük tehlikesi yok dedi kan sulandırcıdan kaynaklı dedi bırak dedi işte bırakınca geçti kanama ama lekelenme devam ediyorBenim de oldu canım iki gün üst üste . Ama pembemsi ve yoğun değildi. Her türlü kanama olduğu için düşük tehlikesi var denildi. Sadece adet kanaması gibi yoğun olursa o zaman korkulması gerek denildi. Sizin nasıl lekenme mi oluyor
Canım bu lekelenme belki de progesteron dan olabilir fitil kullanıyor musun ua da jelBenim kanamam oldu ertesi gün muayenem vardı gittim herhangi bi düşük tehlikesi yok dedi kan sulandırcıdan kaynaklı dedi bırak dedi işte bırakınca geçti kanama ama lekelenme devam ediyor
Hem progestan iğne hem de fitilini kullanıyorum cnm benim de bugün aklıma geldi onlardan kaynaklı olabilceği aslındaCanım bu lekelenme belki de progesteron dan olabilir fitil kullanıyor musun ua da jel
Evet bence de onlardan kaynaklıdır canım çünkü yapabiliyor kahverengi lekelenme normal diyorlarHem progestan iğne hem de fitilini kullanıyorum cnm benim de bugün aklıma geldi onlardan kaynaklı olabilceği aslında
Ben de fitilini kullanıyorum zaten ne zaman koysam kahverengi leke ondan sonra gelmeye başlıyorHem progestan iğne hem de fitilini kullanıyorum cnm benim de bugün aklıma geldi onlardan kaynaklı olabilceği aslında
Canım bel ağrısı benim hala var ama hafifledi şükür korkma inşallah herşey yolundaBu arada kızlar benim sırtım ağrıyor öyle çok değil ama ağrı var üşüttüm mü acaba bide belime ara ara sancı giriyor bel ağrısı yaşayanlar nasıldı ağrınız rahatsızlık veriyormuydu çok
Aynen benimde öyle fitili koyduğum zaman geliyor normalde bişi yokBen de fitilini kullanıyorum zaten ne zaman koysam kahverengi leke ondan sonra gelmeye başlıyor
Normalde cuma günü randevum ama yarın başka bi doktora gidesim var vallaCanım bel ağrısı benim hala var ama hafifledi şükür korkma inşallah herşey yolunda
Benim de kanama oldu akşam acile gittim ertesi gün De muayene gittim doktor rahim içinde kanama alanı var dedi. O günün sabahında tekrar aynısı yaşadım. Tekrar muayene oldum bu sefer kanama alanı yok olmuş denildi. Ama yine de dikkat edeceksin dinleneceksin düşük tehlikesi var denildi.Benim kanamam oldu ertesi gün muayenem vardı gittim herhangi bi düşük tehlikesi yok dedi kan sulandırcıdan kaynaklı dedi bırak dedi işte bırakınca geçti kanama ama lekelenme devam ediyor
Yat yat dinlen canım bence dinlenmeden ve yatak istirahati olmadan çare bulunmuyor ne yazık kiNormalde cuma günü randevum ama yarın başka bi doktora gidesim var valla
Evet dinlenmekten başka çaremiz yok canım ben tuvalet ihtlyacım haricinde hiç kalmıyorum yerimden devamlı yatıyorumBenim de kanama oldu akşam acile gittim ertesi gün De muayene gittim doktor rahim içinde kanama alanı var dedi. O günün sabahında tekrar aynısı yaşadım. Tekrar muayene oldum bu sefer kanama alanı yok olmuş denildi. Ama yine de dikkat edeceksin dinleneceksin düşük tehlikesi var denildi.
Bu arada kızlar benim sırtım ağrıyor öyle çok değil ama ağrı var üşüttüm mü acaba bide belime ara ara sancı giriyor bel ağrısı yaşayanlar nasıldı ağrınız rahatsızlık veriyormuydu çok
Doğru cnm yatmaktan başka çaremiz yokYat yat dinlen canım bence dinlenmeden ve yatak istirahati olmadan çare bulunmuyor ne yazık ki
En güzel çözğm canım kimi duyduysam bu dönemde hep yatmışlar ancak öyle tehlike atlatılmışDoğru cnm yatmaktan başka çaremiz yok
Benim de iki gündür başladı ya bende bide fıtık var transfer süreci falan derken bi 4 kilo falan almışım kilo aldığım zaman belim ağrırdı normalde de bende acaba ondan mı kaynaklı diyorumBende de bel ağrısı var. Ama ben nedense ineye bağlıyorum ya. Çünkü kalçam ağrıyor onun ağrısı da belime atıyor gibi hissediyorum
Yatmaktanda tutuluyoruz aslında bu ağrılar biraz da ondan kaynaklı benceEn güzel çözğm canım kimi duyduysam bu dönemde hep yatmışlar ancak öyle tehlike atlatılmış
Jel den sonra evin içinde yürüyorum ine için dışarıya çıkıyorum lavabo ve namaz için kalkıyorum. Onun dışında hep yatıyorum suyumu bile eşim doldurup veriyor. Gözümüz çok korktuEvet dinlenmekten başka çaremiz yok canım ben tuvalet ihtlyacım haricinde hiç kalmıyorum yerimden devamlı yatıyorum
İnşallah sanada nasip olucak canım arkadaşım, kızlarında dediği gibi belirti aramak pek doğru değil sanırım, çünkü hepimizin vücudunun ilaçlara verdiği tepkiler farklı farklı oluyor, benim tek belirti olarak saydığım transferin 5.gününden itibaren özellikle geceleri ateş basması ve terlememdi bunun dışında hiç bişey yaşamadım, herkese bu süreçte kolayllık ve hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorumEvettt merhaba sevgili ocak ayında transfer olup, pozitifi gören arkadaşlarım. Ben şubat ayı grubundayım ama size bir sorayım dedim. Bugün transferimin 5. Günü ve bende bir gram belirti yok. Kasik ağrısı, göğüs ağrısı sızısı hiç birşey yok. Hiç transfer olmamış gibiyim. Böyle olup pozitifi gören oldu mu acaba.
Bu arada ocak ayında transfer olan canım dostum @azizmisafir de belirti olmamıştı. Ve çok şükür ikizlerin kalp atışını duydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?