2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kanamam oldu ertesi gün muayenem vardı gittim herhangi bi düşük tehlikesi yok dedi kan sulandırcıdan kaynaklı dedi bırak dedi işte bırakınca geçti kanama ama lekelenme devam ediyor

Benim kanamam oldu ertesi gün muayenem vardı gittim herhangi bi düşük tehlikesi yok dedi kan sulandırcıdan kaynaklı dedi bırak dedi işte bırakınca geçti kanama ama lekelenme devam ediyor
Canım bu lekelenme belki de progesteron dan olabilir fitil kullanıyor musun ua da jel

Bu arada kızlar benim sırtım ağrıyor öyle çok değil ama ağrı var üşüttüm mü acaba bide belime ara ara sancı giriyor bel ağrısı yaşayanlar nasıldı ağrınız rahatsızlık veriyormuydu çok

Canım bel ağrısı benim hala var ama hafifledi şükür korkma inşallah herşey yolunda

Benim de kanama oldu akşam acile gittim ertesi gün De muayene gittim doktor rahim içinde kanama alanı var dedi. O günün sabahında tekrar aynısı yaşadım. Tekrar muayene oldum bu sefer kanama alanı yok olmuş denildi. Ama yine de dikkat edeceksin dinleneceksin düşük tehlikesi var denildi.

Evet dinlenmekten başka çaremiz yok canım ben tuvalet ihtlyacım haricinde hiç kalmıyorum yerimden devamlı yatıyorum

Bende de bel ağrısı var. Ama ben nedense ineye bağlıyorum ya. Çünkü kalçam ağrıyor onun ağrısı da belime atıyor gibi hissediyorum

Bende de bel ağrısı var. Ama ben nedense ineye bağlıyorum ya. Çünkü kalçam ağrıyor onun ağrısı da belime atıyor gibi hissediyorum
Benim de iki gündür başladı ya bende bide fıtık var transfer süreci falan derken bi 4 kilo falan almışım kilo aldığım zaman belim ağrırdı normalde de bende acaba ondan mı kaynaklı diyorum

Evet dinlenmekten başka çaremiz yok canım ben tuvalet ihtlyacım haricinde hiç kalmıyorum yerimden devamlı yatıyorum
Jel den sonra evin içinde yürüyorum ine için dışarıya çıkıyorum lavabo ve namaz için kalkıyorum. Onun dışında hep yatıyorum suyumu bile eşim doldurup veriyor. Gözümüz çok korktu

İnşallah sanada nasip olucak canım arkadaşım, kızlarında dediği gibi belirti aramak pek doğru değil sanırım, çünkü hepimizin vücudunun ilaçlara verdiği tepkiler farklı farklı oluyor, benim tek belirti olarak saydığım transferin 5.gününden itibaren özellikle geceleri ateş basması ve terlememdi bunun dışında hiç bişey yaşamadım, herkese bu süreçte kolayllık ve hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…