- 14 Mart 2008
- 6.082
- 5.247
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.241
aynen bende öyle canım iğne yarın yapılacak benim ona da sağlık kabininden görevli çağıracağım eve dışarı çıkmaya niyetim yok o gece ömrümden ömür gitti. Benimde öyle suyumu yemeğimi annem eşim yatağıma getiriyor devamlı Yanımdalar annem bende kalıyor zaten kalkma canım yatabildiĞin kadar yat dinlen film izleJel den sonra evin içinde yürüyorum ine için dışarıya çıkıyorum lavabo ve namaz için kalkıyorum. Onun dışında hep yatıyorum suyumu bile eşim doldurup veriyor. Gözümüz çok korktu
Bende transferden bu yana 1.5 kilo zayıflamışım. Bu bile beni korkuttu. Bence haklısın sürekli yatıp dinlendiğimiz için oda bel ağrısı yapıyorBenim de iki gündür başladı ya bende bide fıtık var transfer süreci falan derken bi 4 kilo falan almışım kilo aldığım zaman belim ağrırdı normalde de bende acaba ondan mı kaynaklı diyorum
Benim de ilk ve baskın belirtim gece terlemesiydi hatta ben o kadar salmıştım ki kendimi olmadı tutmadı diye testi yaptım hemen çıkmadı ikinci çizgi dedim olmadı işte sonra bi baktım silik bir çizgi
İnşallah sanada nasip olucak canım arkadaşım, kızlarında dediği gibi belirti aramak pek doğru değil sanırım, çünkü hepimizin vücudunun ilaçlara verdiği tepkiler farklı farklı oluyor, benim tek belirti olarak saydığım transferin 5.gününden itibaren özellikle geceleri ateş basması ve terlememdi bunun dışında hiç bişey yaşamadım, herkese bu süreçte kolayllık ve hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum
Yaaa nasıl zayıfladın ay ben bide kabızlık çekiyorum mümkün değil zayıflamam 60dım transfer öncesi geçen sağlık ocağında tartıldım 63.800 çıktıBende transferden bu yana 1.5 kilo zayıflamışım. Bu bile beni korkuttu. Bence haklısın sürekli yatıp dinlendiğimiz için oda bel ağrısı yapıyor
Pirinç hiç yemedim ama sürekli bulgur yedim kayınvalidem çok sever sürekli yapar bende faydalanıyorumKozlar ya hiç pilav yediniz mi transferden beri merak ettim
Bende bende hiç sormayın bi de ikizYaaa nasıl zayıfladın ay ben bide kabızlık çekiyorum mümkün değil zayıflamam 60dım transfer öncesi geçen sağlık ocağında tartıldım 63.800 çıktıallah nasip ederse doğuma kadar bi 20 kilo alırım ben kesin
Oh afiyet olsun maşallah size harika bir kayınvaliden var valla nazarlardan korusun rabbim. Bende hiç yemedim de merak ettimPirinç hiç yemedim ama sürekli bulgur yedim kayınvalidem çok sever sürekli yapar bende faydalanıyorum
Neyse doğrulalım da inşallah sonra hep beraber diyet yaparızBende bende hiç sormayın bi de ikizzaten 78 kiloydum
Benim baya baya aç kalmam gerekecekNeyse doğrulalım da inşallah sonra hep beraber diyet yaparız
Allah bin kere razı olsun ondan valla anne gibi saolsunOh afiyet olsun maşallah size harika bir kayınvaliden var valla nazarlardan korusun rabbim. Bende hiç yemedim de merak ettim
Ne kadar güzel çok beğeniyorum ilişkiniziAllah bin kere razı olsun ondan valla anne gibi saolsunPirinç ile ilgili hiç bişi duymadım ama ya zararı falan var mı acaba
İnşallahBenim de ilk ve baskın belirtim gece terlemesiydi hatta ben o kadar salmıştım ki kendimi olmadı tutmadı diye testi yaptım hemen çıkmadı ikinci çizgi dedim olmadı işte sonra bi baktım silik bir çizgişimdi 6+4 oldum ama hiç belirti yok hala ara ara gece terlemesi oluyor o kadar biraz da psikolojik bu belirtiler canım Allah’ın izniyle sende pozitif al inşallah
Emzirme dönemin de çok yağ yakarmış anne eşim diyetisyene gidiyor da o zaman söylemişti emziren anne daha çabuk kilo veriyor diye. Bide biz böyle yata yata nasıl şişmeyelim ya neyse miniklerimiz için değer 100 kilo olmaya bile razıyım valla yeterki sağlıkla kucağımıza alalımBenim baya baya aç kalmam gerekecekhayırlısıyla gelsinler ne yapalım
İnşallah arkadaşımİnşallah_Citlembik_ arkadaşımda pozitifi alıp aramıza katılır, çünkü oda Benim gibi 4.denemesini yapıyor çok yoruldu bu uğurda çok emekler verdi bu son olur inşallah ve yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder yüce Rabbim..
Aynen bende razıyım rabbim canlarını sağ etsin yavrularımın da ben kaç kilo olursam olayım hiçEmzirme dönemin de çok yağ yakarmış anne eşim diyetisyene gidiyor da o zaman söylemişti emziren anne daha çabuk kilo veriyor diye. Bide biz böyle yata yata nasıl şişmeyelim ya neyse miniklerimiz için değer 100 kilo olmaya bile razıyım valla yeterki sağlıkla kucağımıza alalım
İnşallah canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasınİnşallah_Citlembik_ arkadaşımda pozitifi alıp aramıza katılır, çünkü oda Benim gibi 4.denemesini yapıyor çok yoruldu bu uğurda çok emekler verdi bu son olur inşallah ve yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder yüce Rabbim..
Haftaya diyetisyene gidicez aklına takılan bir şey olursa sor demişti ben bi pilavı sorayım bide neler yiyip neler yenmiyor tam olarak bi öğreneyim ondan sonra yazıp sizlere de atayımNe kadar güzel çok beğeniyorum ilişkiniziBende duymadım canımm hiç ama yemedim de bilmediğim için
Süpersin canım valla harika olur sor bakalımHaftaya diyetisyene gidicez aklına takılan bir şey olursa sor demişti ben bi pilavı sorayım bide neler yiyip neler yenmiyor tam olarak bi öğreneyim ondan sonra yazıp sizlere de atayım
Değilim de bakma dikkat ettiğimden değilim yazın bi 10 kilo verdimAynen bende razıyım rabbim canlarını sağ etsin yavrularımın da ben kaç kilo olursam olayım hiç
Önemli değil zaten ikisinin peşinde koşarken veririmsende çok kilolu değilsin bence herşey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?