• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar yoğurdu nasıl tüketiyorsunuz ? Ben ev yapımı yiyorum anneme yaptırıyorum sütü iyice kaynattırıyorum. Nedense hazır yoğurt yemek istemiyorum sonuçta katkı maddesi var içerisinde. Ama ev yapımı yoğurt ne derece zararlı bilemedim.. sonuçta kaynayınca gidiyordur bakteriler
Ben hep kendim yaparım yoğurdumu. Sütçüden alıyorum mayalıyorum. Hazır yoğurt iyi bişey değil zaten.

Derlerdi hep hamilelikte olan bulantı çok değişiktir diye de inanmazdım derdim ne kadar değişik olabilir bulantı işte yani 😂 ama cidden farklıymış ne olduğu belli değil bir var bir yok gibi 😂
Kim diyorsa çok haklıymış. Benim gene başladı mesela. Ama farklı bişey. 😂

Kızlar yoğurdu nasıl tüketiyorsunuz ? Ben ev yapımı yiyorum anneme yaptırıyorum sütü iyice kaynattırıyorum. Nedense hazır yoğurt yemek istemiyorum sonuçta katkı maddesi var içerisinde. Ama ev yapımı yoğurt ne derece zararlı bilemedim.. sonuçta kaynayınca gidiyordur bakteriler
Ev yoğurdu yiyorum bende cnm en sağlıklısı o zaten

Günde bir bardak iyidir bence. Siz yine de hazır tüketin ben mayalıyorum..mayaladığım süt günlük cam şişede olan süt..Hamilelikte her şeyin zararı da faydası olabilir. Ama kar zarar oranı olarak bakınca yararı olandan kararınca tüketmek bence hiç tüketmemekten iyidir.
Bende kendim mayalıyorum normalde bir bardak mutlaka içerim hergün şimdi hazıra döncem

Merhaba kızlar günlerdir sessiz takipteyim. 4. Denemem bugün 7. Günüm 3 tane 3. Gün embriyosu transfer oldum. Sormak istedigim 5. Gün fazlaca bel ağrısı yaşadım ve 6. Gün uyandigimda çamaşırımda 1 damla kahve kırmızı kan gördüm sonra 2 saat içinde peceteye sildikçe kahve leke oldu birden kesildi yani yanlızca 3 saat falan lekelenme yaşadım. Bugün hicbir agrim sızım olmadi ne diyorsunuz böyle bişey yaşayan var mı aranizda🤷‍♀️
Transferiniz izmirde mi oldu? Gebeliginizin devami saglikli birsekilde gelir insallah.
Ben irenbede tedavi oluyorum 3.gun embriyosu 3tane transfer edildi 5.gun bugun hic belirti yok .Sizinde boyle miydi acaba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X