- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #7.821
Canım doktoruna bi sor istersen ateş iyi değil hamilelikte diye biliyorum ben temkinli olmakta fayda varYok canım bildiğin ateşim çıkıyor geri geçiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktoruna bi sor istersen ateş iyi değil hamilelikte diye biliyorum ben temkinli olmakta fayda varYok canım bildiğin ateşim çıkıyor geri geçiyor.
Canım üşütmüş olabilir misin dikkat et kendine ateşin devamlı çıkıyorsa haber et bence de çünkü ateşi pek istemiyorlarKızlar sizin de arada bir ateşiniz çıkıyor mu![]()
Evet benim işlemlerim de irenbede oldu doktorum israel bey sizin doktorunuz kimdi?Transferiniz izmirde mi oldu? Gebeliginizin devami saglikli birsekilde gelir insallah.
Ben irenbede tedavi oluyorum 3.gun embriyosu 3tane transfer edildi 5.gun bugun hic belirti yok .Sizinde boyle miydi acaba ?
tup bebek degılmı senınkı ben tup bebek sandım ılac vs kullanılıyorya oyuzden zararlı dedım. ama tup olmasa bıle folıkasıt kullanıosundurNe ilacı canım.
:)Yedim artık aklımdan çıkaramadığım için. Daha yemem ama. Duramadım yemeden resmen. 3 yıllık evliyim ilk kez aldım daha eve greyfurt düşün.
aynen bende günlük sut alıyorum bıde maya alıyorum anneme mayalattırıyorum hergun 1 kase yoğurt ve bır bardak günlük sut ıcıyorumBen hep kendim yaparım yoğurdumu. Sütçüden alıyorum mayalıyorum. Hazır yoğurt iyi bişey değil zaten.
Bende içmeye çalışıyorum, sütü çokta severdim. Hamilelikten sanırım tadı garip geliyor çok zorlanıyorum içerken.aynen bende günlük sut alıyorum bıde maya alıyorum anneme mayalattırıyorum hergun 1 kase yoğurt ve bır bardak günlük sut ıcıyorum
Bende küçük süt içiyorum her gün bir tane ama yumurta yiyemiyorum şimdi yine denedim olmuyor üzülüyorum ama yiyemeyeceğim ben bu yumurtayı herhaldeBende içmeye çalışıyorum, sütü çokta severdim. Hamilelikten sanırım tadı garip geliyor çok zorlanıyorum içerken.
benim bi arkadaşım bana tahin yememi söyledi.sütü boşver boş o dedi.hazır sütlerin bi faydası yok,sütçüden aldığımız sütüde bakterileri ölsün diye kaynatırken faydalı olan şeyleride öldürüyoruz dedi.sonra araştırdım tahinin içinde,kalsiyum,fosfor,magnezyum gibi bir sürü besin varmışBende içmeye çalışıyorum, sütü çokta severdim. Hamilelikten sanırım tadı garip geliyor çok zorlanıyorum içerken.
Yok canım bende de var uyanınca da oluyor hatta ama ben devamlı yatıyorum ondan mı oluyor diyordumbu uykuda gerinme hali bi tek bende var galiba![]()
Canım üşütmüş olabilir misin dikkat et kendine ateşin devamlı çıkıyorsa haber et bence de çünkü ateşi pek istemiyorlar
aynen uyanıncada oluyor.ayağa kalkıyorum vücudum istemsiz gerilmeye başlıyor.engelde olamıyorum.transferden sonrada ara ara oluyordu ama şimdi çok fazla oluyorYok canım bende de var uyanınca da oluyor hatta ama ben devamlı yatıyorum ondan mı oluyor diyordum
Canım doktoruna bi sor istersen ateş iyi değil hamilelikte diye biliyorum ben temkinli olmakta fayda var
Bende küçük süt içiyorum her gün bir tane ama yumurta yiyemiyorum şimdi yine denedim olmuyor üzülüyorum ama yiyemeyeceğim ben bu yumurtayı herhalde
Ben zaten yumurta beyazı yiyemem normaldede. Şimdi çırpıyorum, peynirli filan yapıp yemeye çalışıyorum. Ama acı tat hiç gitmiyo.Bende küçük süt içiyorum her gün bir tane ama yumurta yiyemiyorum şimdi yine denedim olmuyor üzülüyorum ama yiyemeyeceğim ben bu yumurtayı herhalde
bu uykuda gerinme hali bi tek bende var galiba![]()
Maden suyuda süte eşdeğermiş kalsiyum magnezyumdan dolayı.benim bi arkadaşım bana tahin yememi söyledi.sütü boşver boş o dedi.hazır sütlerin bi faydası yok,sütçüden aldığımız sütüde bakterileri ölsün diye kaynatırken faydalı olan şeyleride öldürüyoruz dedi.sonra araştırdım tahinin içinde,kalsiyum,fosfor,magnezyum gibi bir sürü besin varmış![]()