• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Transferiniz izmirde mi oldu? Gebeliginizin devami saglikli birsekilde gelir insallah.
Ben irenbede tedavi oluyorum 3.gun embriyosu 3tane transfer edildi 5.gun bugun hic belirti yok .Sizinde boyle miydi acaba ?
Evet benim işlemlerim de irenbede oldu doktorum israel bey sizin doktorunuz kimdi?
5. Gün sadece bel ağrısı yaşadım ondan sonra hissedilir çok bir ağrım sızım olmadi ilaçlardan kaynaklı çoğu şeyler göğüs hassasiyeti falan insalah olumlu sonuç alırsınız🤲 benim 4. Denemem

kızlar daha öncede yazmıştım buraya,sizlerede de gece uyurken vücudunuzda gerneşme oluyormu.bende çok fazla oluyor.ve herseferinde uyanıyorum.her tarafım geriniyor sanki bütün kaslarım kemiklerin açılıyor .bu hamilelikten dolayı olan bişeymı acaba.çünkü daha önceleri hiç olmuyordu.korkuyorum bişey olacak diye

Kızlar sabah uyandığınızda acı bi tat oluyor mu ağzınızda? İlaçlar mı yapıyor bilmiyorum. Çok rahatsız edici. Dişlerimi fırçalamadan yatmam asla, uyanıncada hemen fırçalarım. Ama kahvaltı ettikten sonra bile var hala o tat.

aynen bende günlük sut alıyorum bıde maya alıyorum anneme mayalattırıyorum hergun 1 kase yoğurt ve bır bardak günlük sut ıcıyorum
Bende içmeye çalışıyorum, sütü çokta severdim. Hamilelikten sanırım tadı garip geliyor çok zorlanıyorum içerken.

Bende içmeye çalışıyorum, sütü çokta severdim. Hamilelikten sanırım tadı garip geliyor çok zorlanıyorum içerken.
Bende küçük süt içiyorum her gün bir tane ama yumurta yiyemiyorum şimdi yine denedim olmuyor üzülüyorum ama yiyemeyeceğim ben bu yumurtayı herhalde

benim bi arkadaşım bana tahin yememi söyledi.sütü boşver boş o dedi.hazır sütlerin bi faydası yok,sütçüden aldığımız sütüde bakterileri ölsün diye kaynatırken faydalı olan şeyleride öldürüyoruz dedi.sonra araştırdım tahinin içinde,kalsiyum,fosfor,magnezyum gibi bir sürü besin varmış ;)

Yok canım bende de var uyanınca da oluyor hatta ama ben devamlı yatıyorum ondan mı oluyor diyordum
aynen uyanıncada oluyor.ayağa kalkıyorum vücudum istemsiz gerilmeye başlıyor.engelde olamıyorum.transferden sonrada ara ara oluyordu ama şimdi çok fazla oluyor

Bende küçük süt içiyorum her gün bir tane ama yumurta yiyemiyorum şimdi yine denedim olmuyor üzülüyorum ama yiyemeyeceğim ben bu yumurtayı herhalde
Ben zaten yumurta beyazı yiyemem normaldede. Şimdi çırpıyorum, peynirli filan yapıp yemeye çalışıyorum. Ama acı tat hiç gitmiyo.

benim bi arkadaşım bana tahin yememi söyledi.sütü boşver boş o dedi.hazır sütlerin bi faydası yok,sütçüden aldığımız sütüde bakterileri ölsün diye kaynatırken faydalı olan şeyleride öldürüyoruz dedi.sonra araştırdım tahinin içinde,kalsiyum,fosfor,magnezyum gibi bir sürü besin varmış :KK66:
Maden suyuda süte eşdeğermiş kalsiyum magnezyumdan dolayı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X