2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şehir hastanesini inceliyorum hala, her oda tek kişilikmiş, her odada tuvalet ve banyo mevcutmuş, sancı olduğunda duş alabilir, egzersiz yapabilirmişiz. Sancı odasındaki yatak doğum başlarken doğum yatağı olabiliyormuş, beni en çok sevindirende epudiral doğum varmış..

kızlar bulunduğum ilde devlet destekli tüp bebek yapan yer yok.. rapor çıkartıp malesef şehir dışında özel hastanede yaptıracam
fakat çalışıyorumda... yani bu yüzden sürekli izin alamadığım için hangi evrakları toparlayıp gitmem lazım bilmiyorum
birde eşimdemi benimle olacak
tüm bunlar kaç gün sürüyr :KK43:
eşinin sperm sonuçları varsa ona çok gerek olmuyor ama izin alabiliyorsa oda yanınızda olursa daha iyi.işlemlerinizi yaptırırken size yardımcı olur.rapor çıkmadı kısa sürüyor canım.evrakları bir gün içinde toplayıp kurulada girerseniz aynı günde bile çıkıyor.

Valla öyle yapıcam herhalde. Bu saat oldu hala midem ağrıyor rennie çiğnedim ama bence çok hafif geldi az önce de yarım muz yedim sakinleşti sanki biraz... cidden yok böyle bir şey hasta gibi oldum resmen..
soğuk sütte mideye iyi geliyor ağrı yanma olursa deneyebilirsin

kızlar bugün detaylı ultrasonumuz vardı.çok şükür herşey yolunda hiç bir sıkıntı yok boyu yaklaşık 25 cm kilosu 400 gr..ben üç boyutlu bi ultrason bekliyordum ama değildi.çok düzgün fotoğrafta alamadı.cd şu bu zaten yok.yani aldıkları paraya göre hiç bişey yok.yaklaşık bi 35-40 dk kadar baktı.herşeyini gösterdi.tek tesellim sorunsuz atlattık bunuda.içim çok rahatladı 🙏
Gözün aydın canım🙏🏻

Canım çok geçmiş olsun. Benim de bugün detaylı ultrasonum vardı... Çok şükür iyi geçti. Boyu 28 cm, kilosu için de 580gr gibi bir şey dedi ya da 550 gr.. Baya büyümüş. Olası doğum tarihi 29 Eylül olabilir dedi. Her şeyi normal çıktı. Fazla da para almadılar. Normal muayene ücreti ile bir de kan tahlili bakılması için kan alındı. Demir, B12 vs vs bakılacak...

Biz de düzgün bir görüntü alamadık. Bu hafta en kötü görüntü alınan haftaymış. Ama 28. hafta en iyi görüntü haftası olurmuş. Ayaklarını kollarını başını gördüm beynini organlarını sırtını her şeyini inceledi. Suyuna rahim boyuna da baktı. iyi dedi.. Erken doğum riski oluşturacak bir şey yok dedi. Gerçekten çok mutluyum...kocaman bir nazarlık isterim kızlar Allah herkese her isteyene bu duyguyu nasip etsin. Sizlerin varlığı zaten benim için o kadar önemli ki... Burada her derdimizi paylaşıyoruz... :KK200::anneadayı::KK200: Hepimiz için en güzeli olsun tek dileğim bu... :dua:
Gözün aydın sağlıkla gelsin bebişlerimiz rabbim isteyen herkezede nasip etsin🙏🏻

Kızlar benim ferritin 11 cikti. Nisan başı 23 tü. Kan değeri yani. Demir hapı alamadım ya kabızlık yüzünden.... Bana rica etsem sizin ferritin değerleriniz varsa iletebilir misiniz. Biraz endişelendim çok düşük gibi. Bestiron kullanıyorum ama o da 16mg demir içeriyor. Doktor da bişey demedi önemsemedi.

Kızlar benim ferritin 11 cikti. Nisan başı 23 tü. Kan değeri yani. Demir hapı alamadım ya kabızlık yüzünden.... Bana rica etsem sizin ferritin değerleriniz varsa iletebilir misiniz. Biraz endişelendim çok düşük gibi. Bestiron kullanıyorum ama o da 16mg demir içeriyor. Doktor da bişey demedi önemsemedi.
Hiç sorma canım benimde 8 çıktı geçen ay. Demir ilacını 2ye çıkardık. B12 eksikliği düzelmeden o da düzelmez dedi doktor. Yine yaptırcam tahlil, yükselmiştir inşallah.

Hiç sorma canım benimde 8 çıktı geçen ay. Demir ilacını 2ye çıkardık. B12 eksikliği düzelmeden o da düzelmez dedi doktor. Yine yaptırcam tahlil, yükselmiştir inşallah.

Ben de şimdi yazdım 2ye çıkar dedi. Kabızlık sorunum bitti gibi bir şey... Eskiye göre çok iyi yulaf sayesinde .. önceden oroferon 80mg almıştım. Ama şu an bestiron 2 tane al dedi.

Ben de şimdi yazdım 2ye çıkar dedi. Kabızlık sorunum bitti gibi bir şey... Eskiye göre çok iyi yulaf sayesinde .. önceden oroferon 80mg almıştım. Ama şu an bestiron 2 tane al dedi.
Bende gyno ferro sanol içiyorum 2 tane. Yarın gidince b12ye ve demirede baktırayım olmadı.

3 hafta önce 7,66 çıkmış benimde Demir ilacı başladık hemen tüp şeklinde sıvı halde kullanıyorum kabızlık yapmadı çok şükür bir hafta sonra bida kan vericem umarım yükselmiştir

ya benim doktor detaylıdan sonra bana demir ilacı yazdı ama ne kana baktı ne başka bişeye.neye dayanarak yazdıki şimdi aklıma takıldı.Gynoferon diye bir ilaç
Banada özeldeki doktor yazmıştı, hamilelikte gerekli zaten ben kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti.

Hangisi canım markasını söylersen çok sevinirim
Bu canım ben bunu daha öncede kullanmıştım yine kabızlık sorunu yaşamamıştım Demir ilacı başlayalım diyince doktorum tekrar bunu istedim o da uygun gördü bunu başladık

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 155
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X