- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #12.501
Kızlar ya içimde bi hararet var sürekli soğuk bir şeyler içip yemek istiyorum buz gibi suyun altıns giresim var. Sizde var mı hararet. Ateşim yok ama içten hararet var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vitamine bende 12 hafta başladım ama kan ilacına daha yeni bu hafta başlattı.folbiolüde bugün itibariyle bıraktım işte canım.o da kendim tüp bebek hastanemi arayıpta sordum yoksa bir dahaki kontrole kadar devam ettirecektiHilalcim bende 12. Haftadan beri kan ilacı vitamin ve d vitamini kullanıyorum.
canım dün olmuştu baş dönmem ama bugün yok.ben dün Gynoferon diye yeni bir ilaca başladımda onun yaptığını düşünmüştüm
Kızlar ya içimde bi hararet var sürekli soğuk bir şeyler içip yemek istiyorum buz gibi suyun altıns giresim var. Sizde var mı hararet. Ateşim yok ama içten hararet var
vitamine bende 12 hafta başladım ama kan ilacına daha yeni bu hafta başlattı.folbiolüde bugün itibariyle bıraktım işte canım.o da kendim tüp bebek hastanemi arayıpta sordum yoksa bir dahaki kontrole kadar devam ettirecekti
belki de canım olabilir.benim başladığım kan ilacı da kabızlık yapıyormuş ama bakalım 2 gündür kullanıyorum.umarım yapmazDoktorum bu haftalarda değerlerin düşmesi normal dedi.. Ekstra kan ilacı verme sebebi bu olabilir. Benim durumum daha beter kabızlık yüzünden ben hiç bir şey kullanamadım daha yeni başlıyorum.
Açlık daha önce bakıldığı için bakmadılar. 82 85 arası çıkıyor genelde açlık. Birde şeker yüklemesi yapan kadın bana önce git yemek ye dedi. Yemekten 45 dk sonra şeker yüklemesi için çağırdı, gittim 1 saat sonrada kan aldı.Evet canım ben yaptırdım 182 çıktı benim senin normal çıkmış bence açlık kaç çıktı bana bu şekilde bile diyet verdi ilaç insilün vermedi
Seninkini farklı yapmışlar benim sabah aç karnına aldılar önce sonra şekerli suy içirip 1 saat sonra aldılar hiç birşey uiyip içme sonra 1 saat sonra tekrar kan aldılarAçlık daha önce bakıldığı için bakmadılar. 82 85 arası çıkıyor genelde açlık. Birde şeker yüklemesi yapan kadın bana önce git yemek ye dedi. Yemekten 45 dk sonra şeker yüklemesi için çağırdı, gittim 1 saat sonrada kan aldı.
Cnm bnde gtmeyi dusunuyorumda memnunmusunAnkara Centrum tüpbebek merkezi Recai papuçcu
Zaten banada saçma geldi yemek yiyip üstüne şekerli şeyi içip ölçtürmek.Seninkini farklı yapmışlar benim sabah aç karnına aldılar önce sonra şekerli suy içirip 1 saat sonra aldılar hiç birşey uiyip içme sonra 1 saat sonra tekrar kan aldılar
Benim doktorumda yemek yedikten sonra şekerli suyu içtirip bir saat sonra kan alıcaz dedi cnmZaten banada saçma geldi yemek yiyip üstüne şekerli şeyi içip ölçtürmek.
Bugün kendim takip ettim, sabah aç 82 çıktı, kahvaltı sonrası 127ydi. Akşam yemeği sonrası 101 çıktı. Bi kaç gün daha takip edicem bakalım.Benim doktorumda yemek yedikten sonra şekerli suyu içtirip bir saat sonra kan alıcaz dedi cnm
Bende öyleyim. Karpuz, kiraz, erik.Meyve aldım ama öyle böyle değil saldırıyorum meyvelere![]()
Çok iyi bu sonuçlarBugün kendim takip ettim, sabah aç 82 çıktı, kahvaltı sonrası 127ydi. Akşam yemeği sonrası 101 çıktı. Bi kaç gün daha takip edicem bakalım.
Bakalım ne diyecek doktorum perşembe günü gel sonuç için demişti.Çok iyi bu sonuçlar
Bende bunu doktoruma sormuştum. Eskiden direk sezeryana alıyorduk tüp bebekle hamile kalanları dedi. Ama şimdi normal gebelik gibi değerlendiriyoruz . Her hangi bi sıkıntı olmadığı sürece her şey yolunda ise normal Doğum yapabilirsin dedi.Kızlar bu arada perşembe günü doktoruma ben normal doğum yapmak istiyorum tüp bebek yaptırdım ama normal doğum yapabilir miyim dedim, o da çok yüksek bi ihtimalle sezeryanla olur doğumun dedi. Hepimiz için geçerli sanırım.
Valla sordum doktora ama hastane değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Pandemi bahaneleri oldu iyice saldılar sanki. Devlet hastanesine gidiyorsun, asistandan başka doktor yok. Şans eseri randevu aldığım doktor odaya geldi öyle sorabildim. Düzeldi sanmıştım düzelmemiş. Şehir hastanesine gidip görüşücem belki onlar farklı yaklaşıyodur. Perşembe günü kontrole gittim güya ne bebeğin kilosunu söylediler, ne boyunu söylediler. 20 30saniye baktı asistan doktor 1 hafta önden gidiyo, suyun normal, sekviks normal dedi. Hepsi bu kadar. Eşimi zaten almıyorlar banada bişey göstermiyorlar, sordum kilosu ne kadar olmuş diye, önemli değil bu haftalarda kilosu dedi kestirip attı. 1-2 hafta sonra özele gidelim baktıralım dedi eşimde. Yeni ultrasona girdim biraz zaman geçsin gidicem öğrenicem ne kadar olmuş.Bende bunu doktoruma sormuştum. Eskiden direk sezeryana alıyorduk tüp bebekle hamile kalanları dedi. Ama şimdi normal gebelik gibi değerlendiriyoruz . Her hangi bi sıkıntı olmadığı sürece her şey yolunda ise normal Doğum yapabilirsin dedi.