2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben gitmiyorum zaten virüsten dolayı avmye mağazaya, daha hiç gitmedim gitmek istesem eşim gitme der zaten. Ankarada vaka artışı olduğuda söyleniyor.. Bende başlasam devamı gelir, tutuyorum kendimi sınırım 7 ay. Çoğu gitti azı kaldı.. Bizim bebek odasında dolabımız var dolap o odadan çıkacak, oda boyanacak gri ve uçuk mavi düşünüyorum bende sonra mobilyalar kısmetse. Rabbim o günleri göstersin inşallah.

Minicik olacaklar onlara mecbur kaliteli şeyler alınacak. Senin işin daha zor herşeyden iki tane. Rabbim rızkını verir inşallah.
İnşallah canım evet hem kaliteli olsunlar istiyorum acıtmasın tenini kumaşı iyi olsun bunlar önemli yıkayacağım deterjan dan şampuana kadar çok önemli hepimiz için öyle ama premitüre olunca
Bende boyatmayı düşünüyorum ama emin de değilim temiz o da :) evet ya herşey o kadar güzel ki küçücük ve çok tatlı insan duramıyor

amin canım inşallah o günlerde gelir Ankarada artış var genel anlamdada artış var maalesef.bşzde ilk kez geçen hafta gittik.alacaklarımız vardı.yerleri belliydi hemen onları aldık çıktık.ilk o zaman 3 tane zıbın aldım.gerisini hep internette aldım.

Erken mi yapacaklar doğumunu? Biraz büyüseler daha iyi değil mi canım.. Sezeryanla en erken 36da alıyorlar diye biliyorum ben. Bende deterjanlara şampuanlara karar vermeden önce iyice araştırıcam.

Bi avmde E bebek var. Girişi avm içinde değil, oraya gideriz diyoruz bizde bakalım kısmet.

Evet Ankara da çokmus bende duydum bende ilk kez dün gittim 26 haziranda tekrar kontrolüm var o zmaan gittiğimde bi daha uğrayacağım bakalım internetten hastane çıkışı söyleyeceğim bende instagram da çok kaliteli bi sayfa buldum fiyatı da uygun geldi 10 parça hastane çıkışı 130’tl

Erken mi yapacaklar doğumunu? Biraz büyüseler daha iyi değil mi canım.. Sezeryanla en erken 36da alıyorlar diye biliyorum ben. Bende deterjanlara şampuanlara karar vermeden önce iyice araştırıcam.
36 da doğum olacak nasipse canım Eylül basına denk geliyor 36. Haftam ama ikiz oldukları iÇin kiloları az olabilir diyor doktorum bende ona göre bez falan alacağım ilk zamanlar 2 ya da 2.5 kilo arası olabilirler diyor tabi daha çok da olabilir de bu en kötü senaryo. Dururlarsa 37 yi zorlarım ama Çok büyük ihtimal 36 da alırım dedi.
Şampuan mustela çok iyi biraz fiyatı yüksek ama gerçekten çok kaliteli. Ben deterjan olarak da uni sensetive düşünmüştüm dün bir arkadaş işte burda okuduysan araştırma yapmış bir sayfa gösterdi deterjanı bende araştıracağım tekrar granül sabun alırım da sıvı deterjan biraz daha düşünmek gerek

Hiç sıkma canını benim arkadaşımın kızı olacak, o da minnak 2.500 gibi doğar demiş doktoru. Daha çabuk toparlarlar inşallah.. Mustela hiç bakmadım bi bakayım. Deterjan bendede muamma.

Hiç sıkma canını benim arkadaşımın kızı olacak, o da minnak 2.500 gibi doğar demiş doktoru. Daha çabuk toparlarlar inşallah.. Mustela hiç bakmadım bi bakayım. Deterjan bendede muamma.
İnşallah canım rabbim sağlıklı ömür versin de olsun küçük olsunlar büyürler inşallah mustela çok İyi canım Uzmanlar öneriyor bi araştır istersen

İnşallah canım rabbim sağlıklı ömür versin de olsun küçük olsunlar büyürler inşallah mustela çok İyi canım Uzmanlar öneriyor bi araştır istersen
Bi bakayım canım. Şu 1 ayda geçsede eşyalarıyla doldursak evi diye sabırsızlanıyorum.

Bi bakayım canım. Şu 1 ayda geçsede eşyalarıyla doldursak evi diye sabırsızlanıyorum.
İnşallah inşallah canım bugünlere kadar geldik çok şükür bin şükür rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

ben de instagramdan alıyorum ya ben hastane çıkışı iki tane aldım ama öyle 10 parça olanlardan almadım.içine zıbın almıştım zaten.alt üst takım aldım 5 parça olanlardan.battaniyesinide kendim aldım

büyürler canım daha güzel toparlanıyorlar hemde benim abimler de tüp bebekle çocuk sahibi oldular.yeğenim şimdi 11 yaşında.8 aylık doğdu.suyu bitmişti acil sezaryena aldılar.minnacıktı kafası yengemin baş parmağı kadardı ama öyle güzel toparladıki hemen hiç sıkıntı olmadı

Ozaman tamam canım belki paylaşır bakalım ama güzel fikir oluyor oraya bakmak bu arada ben de mustela hoşgeldin bebek seti aldım onun dediğin gbi her şeyine iyi demiş arkadaşlarım da hep onu kullanmış içinde şampuan losyon pişik kremi bebek yağı var

ben hiç düşünmedim canım.zaten aldım hastane çıkışını.normal iki takım aldım.belki biride yeter de hastanede yedek olsun dedim
Sağlıklı günlerde giysin canım ben henüz hiç bir şey almadım 7 ay bitsin öyle alıcam diyorum ama sürekli bişeylere bakıyorum e bebekten bakalım kendimi nereye kadar durdururum

Sağlıklı günlerde giysin canım ben henüz hiç bir şey almadım 7 ay bitsin öyle alıcam diyorum ama sürekli bişeylere bakıyorum e bebekten bakalım kendimi nereye kadar durdururum
Bende aynı durumdayım. 7 ay bitsin öyle alıcam. Dün bi tulum gördüm defacto reklamı çıktı kuzulu bi tulum bayıldıımm. Eşim biliyor tabi huyumu çok zamanımız var daha alırız 1 ay sonra dedi.

benimde fikrim oydu ama çok istikrarlı olamadım HM de bebek kıyafetlerine bakarken beğenip beğenip geri bırakırken eşim al işte aklına kötü şeyler getirme o bizim nasibimizse sağlıkla kucağımıza alırız inşallah,sende anın tadını çıkar dedi.bende bahaneye bakıyormuşum aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…