2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet güzel sayfa canım Takip ediyorum bende artık :) Teşekkür ederim.
Mustelanın herşeyi çok güzel. Benim hastanede çanta veriyorlar içinde mustela şampuan ve pişik kremi oluyor hediye baya da büyük boy veriyorlar numune değil :) onu bekleyeceğim muhtemelen içinden çıkacak ondna almıyorum geçen yıl görümcem yaptı doğum bir takım hastane çıkışı oluyor çanta da mustela şampuan pişik kremi anneye göğüs ucuKremi battaniye bir tane Lohusa pedi bebeğe bez hatta burun aspiratörü ve 6 aydan sonra kullanılan fileli bebek emzikleri var ya hani
İçine meyve koyuyorsun neyse adı ondan kocaman bir çanta veriyorlar

Oooo süper bayıldım bu fikre bizimki veriyor mu ola koskoca Acıbadem ne paralar harcadık vermiosa ayıp dimi ama kimseden duymadım bnce de alma ozaman bi sürü para seti 270 liraydı tutamıom kendimi bişeyini alınca sürekli alası gelio insanın

Canım Acıbadem. Mi hastanen ? Acıbadem veriyor zaten :) adı da bebek bakım çantası bende Acıbadem de doğum yapacağım

Kızlar hassas ciltli bir kızım var çok araştırdım çok doktora gittik kesinlikle yumuşatıcı kullanmayın banyodan sonra da mustela kullanıyorum mühendisin oğlu incelemisti alerji doktorunun yazdığı losyonda falan ne kadar kimyasal varmış onları bırakıp mustelaya geçtik çok memnunum tavsiye ederim

Bak canım burda da yazıyor zaten

Eklentiler

• 91EF03B8-8736-47E2-879B-5C94983A13DD.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar bir de size bir şey sormak istiyorum.Ankarada tüp bebek merkezime devam ediyorum aynı anda ilçedeki devlet Hastanesi'ne gidiyorum bu cuma ayrıntılı ultrason için Ankara'ya gideceğim .Ama burdaki doktorum da perinitolog dan randevu al ayrıntılı ultrasonu orda yaptır dedi şehir hastanesinden randevu aldım cuma nasılsa gideceğim diye ama aynı gün iki kez ultrasona girmesem mi acaba bı zararı olurmu ki şehir hastanesinden vazmigecsem uzun oldu kusura bakmayın

Çok haklısın canım mustela en güzeli Bebek cildine en iyii gelen

Canım ultrasondan bebekler rahatsız oluyorlar benim uzun sürmüştü ikiz olunca ordan kendi doktoruma geçmiştim ikisinin de arkası dönüktü o gün başka hareket etmediler mesela yorulmuşlar rahatsız olmuşlar dedi doktorum Hemen bir dakika bile bakmadan çekti. İkisi de ayrıntılı değilse gidebilirsin ben gittim biri ayrıntılı biri kendi doktorumdu

Kızlar deterjan için boron da düşünebilirsiniz. Ben uzun zamandır kendimiz için de boron kullanıyorum bebiş için de boron kullanıcam kimyasal hiç bir madde yok. Şampuan için de mustela aldım bende bebeği olan çoğu arkadaşım da onu tavsiye etti.

Ben pierre cardin'in büyüyen beşiğini beğendim valla.. 10-11 yaşına kadar kullanabileceği ve daha sonra parçaları ayrılıp çalışma masasına dönüşünüyor harika bir ürün bence.

Ya ani oldu hemen Bn de boyattım evi temizlettim genç odası aldık geldi yerleşti biraz erken oldu ama oldu bakalım darısı sizinkilere olsun inşallah

Bence iyi yapmışsınız sonuçta nasılsa olacaktı ve kullanılır bir şekilde. pahalılığın hangi boyutlara ulaşacağını bilemiyoruz malum korona kriz vs o yüzden iyi olmuş.

Hiç duymamıştım minorisi ben araştıracağım canım önemli olan tenine zarar vermemesi parfüm vs içermemesi

earth mama happy mama markasını duymuştum ben de... Ben rossmann'dan baktım deterjan çünkü bebek doğmaya yakın aldığımız her şeyi yıkayıp ütüleyeceğiz sonrasında da tabii şampuanlarını hazırlamak lazım.

H&M'den galiba di mi.. Ben de bir oraya bir de e-bebeke bakmak istiyorum ama ağustosta dönüp hazırlığımı yapmak istiyorum. Bizim doğum eylül sonu olarak düşünülüyor.

Nereden aldın hastane çıkışını ve battaniyesini? Battaniye çok gerekecek zaten şu yumuşak olanlardan kalın penye gibi.

H&M'den galiba di mi.. Ben de bir oraya bir de e-bebeke bakmak istiyorum ama ağustosta dönüp hazırlığımı yapmak istiyorum. Bizim doğum eylül sonu olarak düşünülüyor.
aynen HM den aldım.daha çok şey vardıda fazla kalmak istemedim.ilk gözüne çarpanları aldım.bide daha tam beden konusunda bilgim yoktu ne alacağımıda bilmiyordum.şimdi yavaş yavaş alıyorum

Valla ben perinatoloğa filan gitmedim bir sürü para bir de yol yapmak istemedim. bulunduğum yerde normal ayrıntılıya girdim bir sorun yok diyor. bir sorun var dese gideceğim de.. pandemiden ötürü de gidemiyor insan bir yere...vaka sayıları tırmanıyor yine.

Ben pierre cardin'in büyüyen beşiğini beğendim valla.. 10-11 yaşına kadar kullanabileceği ve daha sonra parçaları ayrılıp çalışma masasına dönüşünüyor harika bir ürün bence.
Hiç görmedim canım ona da bakayım bi
Evet bende alacağım mecbur 2 tane alacağım hazır almışken birisini eşyalarını hazırlarken kullanacağım zaten yıkatmadan eldiven bile taktırmam eline büyük söylemeyeyim de

İkisi de ayrıntılı olacak canım o zaman sadece kendi doktoruma gideyim

Aynen canım bu doktorum yönlendirdi galiba tüp Bebek olduğu için içimiz rahat etsin dedi ben özele gidiyorum dedim yok bu ultrason ozellerde yok dedi bende korkuyorum şehir hastanesinden virüs her yerde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…