2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her gün probiyotik çiğneme tableti kullanıyorum... Bende kaşıntı yok başından beri hiç olmadı ama işte o giren sancı gibi bir şey bir de çok sarı olmayan ama olan bir akıntı var.
Sarı olmayan akıntı 6 aydır var bende Geçmiyor doktorum da kullanma dedi ilk 3 ay da olur antibiyotik artık veremem dedi ben ancak fitille idare ediyorum bakalım ama antibiyotik zararlı değilse kullan enfeksiyon geçsin canım

Ben kızıma doğduğundan beri mustelanın ürünlerini kullanıyorum şampuandan yüz silme sütüne kadar, pişik kremi dışında hepsinden çok memnunum. Pişik kremi son zamanlarda işe yaramamaya başladı onun yerine de sudocrem aldım aklında bulunsun hemen geçiriyo pişiği :)

Kurutuyor enfeksiyonu bu ornisid sanırım. Aslında daha önce de kullandım ama bu kez hamileyim yan etkisi görürsem hemen keserim bence. Bu arada midem için de Rennie çiğnedim. Akşamları çok fena oluyorum. Hiç akşam yemeği yemesem daha iyiyim gerçekten aç kalsam. son günlerde yoğurtlu meyve salatası yapıyorum akşam yemeği yerine.

Devlet hastanesi dediğin şehir hastanesi mi canım, gittin mi daha önce? Birde ayrıntılı uzun sürüyor bebek cidden rahatsız oluyor. Benim yarım saatten fazla sürdü, miniğim dönmedi en son yüzünü göstermedi, 2 hafta sonra gittik tekrar.

Bende akıntı ve batma için gitmiştim 19.haftaydı sanırım. Alttan muayene etti doktor, bi problem yaşamadık.

Arkadaşlar bende bilgi topluyorum şu hastalık bitince deneyeceğim ya ilk seferde tutturan yok mu ? Okuduğum baktigim kadarıyla hhayallerim hayal oldu RABBIM tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin tez zamanda.

Şöyle ki bende zaten dermatit var ve her daim başucumda ve çantamda Bepanthol pişik önleyici merhem var. Bu benim günlük kullandığım bir ürün. Çünkü benim ellerim deterjana değmiyor toza da, çamaşır dahi toplarken eldiven giyerim. Bana göre daha iyisi yok gibi. Hametan merhem olabilir ya da Bepanthol onarıcı bakım olur çok kuru ciltler için. Belki diğer ürünleri iyidir eczanede satılıyor mustela sonuçta. Ama organik mi onu bilmiyorum.

Mustela yeni doğan şampuan içerik bilgilerini paylaşayım: Su, Gliserin, Cocamidopropyl Betaine, Sodyum Mireth Sülfat, PEG-7 Gliseril Cocoate, Coco-Glikozit, PEG 150 Distearat, Gliseril Caprilate, Glikol Distearat, Parfüm (Fragrance), Pantenol, Sitrik Asit, Potasyum Sorbat, Persea Gratissima (Avokado) Fruit (Meyve) Ekstrakt.

Organik bir üründe bunlar olmaz.

Son düzenleme:

Ne dedi peki bir şey verdi mi. Ben iki defa bartolin kisti operasyonu geçirdim belki de ondan bu batmalar oluyor.

Daha denemeden umutsuz olma, ilk denemede tutanda var tabi, ama ilk deneme içinde dondurulmuş transfer iste bence, benim İlki dondurulmuş transfer olsaydı belki ikinciye gerek kalmazdı. Ama tabiki nasip kısmet sonu güzel oldu çok şükür.

Ne dedi peki bir şey verdi mi. Ben iki defa bartolin kisti operasyonu geçirdim belki de ondan bu batmalar oluyor.
Akıntı vardı işte muayene masasında kontrolde etti hatta. Kan idrar verdim, biraz enfeksiyon var dedi. Suda karıştırılan tek içimlik saşe bişey vermişti. Birde fitil vermişti, antibiyotik veremem demişti. Epey rahatlattı ama gel gelelim yine akıntı yine kaşıntı..

Dondurulmuş olunca ilk yapılan fiyatı mi istiyor? Yoksa daha mi az acaba?

Ben devlet hastanesinde yaptırdım tedavimi, 1.de transfer günü ödediği ücreti 2.de aynı şekilde ödemiş yine eşim. Transfer ücreti ödemezsin dondurulursa, devlet hastanesi dondurma işlemi için ücret almadı bizden Özellerde bi miktar alınıyor sanırım.

Benim cok yakın arkadaşım eczacı. Ona da sordum kullanabilirsin o ilacı dedi :/ +ornisid

Yan etki olarak sadece akıntı çoğaltır canım. Bende rennie şurup kullanıyorum o da baya iyi geliyor yoksa yanıyor çok fena

Benim transfer olarak ilk sefer de tuttu. Bence böyle şeyleri kulak ardı edin ve pozitif düşünüp İnan’ın. Benim tedavi gördüğüm klinikte genel de rahim dinlendirme altında embriyoyu dondurup bi ay sonra felan transfer gerçekleşiyor. Bu dönem de rahimi dinlendirip tutma şansını yükseltmeye çalışıyorlar. Tabi ekstra bi ücret de bu dönem için ödedik

canım eğer sana birazcık olsada umut olacaksa benim ilk denememdi ve çok şükür tuttu.sende umutsuzluğa kapılma.bence bu işin yarısı inanmak.sen elinden geleni yap gerisi artık Allah a kalmış.inşallah hayırlısıyla seninde ilk denemende tutar

Organik olduğunu iddia etmemiştim zaten sadece çok memnunum kızıma da oğluma da kullanmaya devam edicem ama bizde herhangi bi cilt problemi yok dediğin gibi o konuda yorum yapamam :)

Hayırlısı olsun umutsuzluğa kapılma vücudunun da senin de en son ihtiyacı olan şey umutsuzluk. Benim ikisi de ilk seferde tuttu ama arkadaşların dediği gibi rahim dinlemdirme yapmıştım pko olduğu için bende. Doktoruna ve gittiğin kliniğe de güvenirsen senin için süreç çok güzel ilerler. İnşallah yavruna kavuşursun tez zamanda

ALLAHIM razı olsun sizlerden. Dileyen isteyen herkesi sevindirsin. Haklisiniz her şeyin başı umud etmek. Doktor doktor gezdim kilom var pkostan ötürü hepsi ver kalırsın diyor deniyorum ama veremiyorum o yüzden tüp bebek düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…