2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bende eşimin hatırına idare ediyorum canım.
Valla yarısı kadar olması lazım beşiğe, ama baktım ölçülü denk gelmedi iyice bi araştırayım iade eder küçüğünü alırım.

Elinde makine dikisi yapabiliyorsa eger birak yapsin oda cok duzgun duruyor. Sahsen ben taki yastigmi bile elimde diktim harika oldu. Tabi annem ablam terzi o avantajim.var

Canım yaşlı anneannem elinde yapamaz o kadar. İkiye kessem desen yan dönüyo çok hevesle almıştım. Bakıcam bi çaresine.

Canım benim de aynı ya isimli nevresim takımı yaptırdım ama yorgan büyük çarşafın büyük olması önemli değil de yorgan olunca napsam diye düşünüyorum.

Senin isim ortadadır, kenarlarıda sadece beyazdır canım muhtemelen. Kenarlarıda kestir isim ortada kalsın yine, benim bütün desen bozuluyor.

Evet çok bilindik bi merkezde olduğunu biliyorum. Tüp bebek olayını artık umut tacirliği olarak görüyorlar. O meşhur merkezlerden gataya gelen çok hasta tanıdım tedavi sürecinde.

Transfer günü eşim yine imza attı diye hatırlıyorum ben.

Ya ben kilo mu göstermeyen biriydim hatta kendimi balık etli diye tabir ederdim neyse 88 kilo dan 76 a düştüm. Ama baya sıkı bi diyetle

Oo süpersiniz ben daha da fazlayım valla neyse başladım diyete
Tüh üzüldüm ya. Kafamda kuruyodum haber vermem işe gidiyor gibi yaparım olursa şok olur olmazsa da yalnız denedm olmadı bi dahakine sen de gel diye ağlarım filan demiştim neyse.

Tüh üzüldüm ya. Kafamda kuruyodum haber vermem işe gidiyor gibi yaparım olursa şok olur olmazsa da yalnız denedm olmadı bi dahakine sen de gel diye ağlarım filan demiştim neyse.

Valla hiç merak etme tutunca onlar bilsede çok büyük bi sürpriz oluyor, inanamıyorlar.

Ankaradayim..bahceci tüpü cok duydum..ozel ankara tüp var bir de..aklmda bunlar var..kotu bi yerle baslmk istemyorum sonucta maddi manevi zorlncgm belli ki
Canım Tolga Ecemiş yaptı bende Ankaradayim ilk seferde tuttu burda arkadaşlar var Ankara'da olan onlar da yazarlar

Hatta ilk aylar sen bile inanamıyorsun, bulantım var çocuğa bişey mi oldu, bulantım yok çocuğa bişey mi oldu, bilmem neyin içinde şu varmış yedim bişey olur mu, şuraya eğildim, buraya uzandım, tuvalete girdim... Neler neler..

Aynen canım zaten çok uğraştık onlar için gücümüzün yettiğini yapalım

Benim yaşım da var cok zamn kaybetmk istemyorum bir de devletteki muameleler biraz kotu olabblyor diyenler oldu ki bazilarnda yasadm da bunu bir de şu an korona surecnde devletteki hijyen vs iyi midir onu da kestremyorm..
Bahçeci çok başarılı benim iki kuzeniminde istanbul mustafa bahçecide oldu birisinin 18 yıl olmadı kaç kez denedi bahçecide ikizleri oldu diğeride 4 yıl sonra oda aynı yerde bahçeci iyi bir merkez inşallah rabbim en kısa sürede sizede nasip eder

Ankara da ayni midir acaba? Bir de cok mu yogun acaba?

Canım bir şey daha soracağım. Bebeklerin dolap içi için düzenleyici tarzı sepet kutu gibi şeyler aldın mı? Aldıysan nereden nasıl bir şey aldın .
Benim de ikiz olacağı için daha düzenli olması açısından çekmece içlerine düzenleyici aldım. Özellikle badileri, yelek ve tulumları daha iyi görebilmek için. Badi için olanlar daha kısa aralıklı. Tulum ve yelek için olanlar geniş. Görsel atıyorum. Fikir olsun

Eklentiler

• F712B670-5064-4097-AE9A-9EEF6510BFDE.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 2114AFB2-1DAF-4690-B01D-D44119F29317.webp
    34 KB · Görüntüleme: 33
Çok güzel olmuş güle güle giyinsinler minnoşlar bunlar dan bende aldım ama sepet tarzı almamıştım onu da dün istettim .

Çok güzel olmuş güle güle kullansın minnoşlar bende bunlardan aldım ama hala dolduracak kıyafeti yok anneannesini bekliyoruz doldurmak için. Ekstra sepette alayım dedim bez çorap eldiven gibi şeylerde kullanmak için. Onu da dün istettim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…