- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.369
- 198
- 32
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.301
Örmese de olur eksik kalsın Allah askına ben var ya iğne istemiyorum da işte ah eşimin hatrı olmasa
Canım çok büyükse değiştir derim çünkü ölçülü olanlar da var nevresimler de istersen öyle bak
Elinde makine dikisi yapabiliyorsa eger birak yapsin oda cok duzgun duruyor. Sahsen ben taki yastigmi bile elimde diktim harika oldu. Tabi annem ablam terzi o avantajim.var
Canım benim de aynı ya isimli nevresim takımı yaptırdım ama yorgan büyük çarşafın büyük olması önemli değil de yorgan olunca napsam diye düşünüyorum.
Çok teşekkürleryani embriyo dondurdum zaten ben imza filan atmıştı eşim, benim dediğim zaten orda kuzu kuzu yatan embriyo için tekrar imza alıyorlar mı ben gelecek ay kendim gitsem regl olunca.
Dna meselesi de sağda solda bir sürü şey okudukça düştü içime yani Türkiye'deki meşhur merkezlerden birinde bile olmuş geçen yıllarda. Davalık olmuşlar vs.
Cok teşekkür ederim yordum hakkinizi helal edin..sagolun⚘Benim ilk deneme de embriyo oluşmadı. Bu yüzden ikincisinde sil baştan bi daha başladık maddi manevi
Ya ben kilo mu göstermeyen biriydim hatta kendimi balık etli diye tabir ederdimneyse 88 kilo dan 76 a düştüm. Ama baya sıkı bi diyetle
Tüh üzüldüm ya. Kafamda kuruyodum haber vermem işe gidiyor gibi yaparım olursa şok olur olmazsa da yalnız denedm olmadı bi dahakine sen de gel diye ağlarım filan demiştimEvet çok bilindik bi merkezde olduğunu biliyorum. Tüp bebek olayını artık umut tacirliği olarak görüyorlar. O meşhur merkezlerden gataya gelen çok hasta tanıdım tedavi sürecinde.
Transfer günü eşim yine imza attı diye hatırlıyorum ben.
Tüh üzüldüm ya. Kafamda kuruyodum haber vermem işe gidiyor gibi yaparım olursa şok olur olmazsa da yalnız denedm olmadı bi dahakine sen de gel diye ağlarım filan demiştimneyse.
Canım Tolga Ecemiş yaptı bende Ankaradayim ilk seferde tuttu burda arkadaşlar var Ankara'da olan onlar da yazarlarAnkaradayim..bahceci tüpü cok duydum..ozel ankara tüp var bir de..aklmda bunlar var..kotu bi yerle baslmk istemyorum sonucta maddi manevi zorlncgm belli ki
hepimize inşallahÇok tatlıgüle güle kullanmak nasip olsun inşallah
Rica ederimCok teşekkür ederim yordum hakkinizi helal edin..sagolun⚘
Tüh üzüldüm ya. Kafamda kuruyodum haber vermem işe gidiyor gibi yaparım olursa şok olur olmazsa da yalnız denedm olmadı bi dahakine sen de gel diye ağlarım filan demiştimneyse.
Aynen canım zaten çok uğraştık onlar için gücümüzün yettiğini yapalımçok haklısın bazen bende birşeylerden vazgeçiyorum acaba gereksizmi diye ama sonra aman ya olsun deyip aldım.daha kıyafet almayacağım dedim geçen gün 2 tane takım beğendim gene aldımbelki 1 kere giyecek ama olsun bebeğimin üstünde göreyim bir kerede olsun
Bahçeci çok başarılı benim iki kuzeniminde istanbul mustafa bahçecide oldu birisinin 18 yıl olmadı kaç kez denedi bahçecide ikizleri oldu diğeride 4 yıl sonra oda aynı yerde bahçeci iyi bir merkez inşallah rabbim en kısa sürede sizede nasip ederBenim yaşım da var cok zamn kaybetmk istemyorum bir de devletteki muameleler biraz kotu olabblyor diyenler oldu ki bazilarnda yasadm da bunubir de şu an korona surecnde devletteki hijyen vs iyi midir onu da kestremyorm..
Ankara da ayni midir acaba? Bir de cok mu yogun acaba?Bahçeci çok başarılı benim iki kuzeniminde istanbul mustafa bahçecide oldu birisinin 18 yıl olmadı kaç kez denedi bahçecide ikizleri oldu diğeride 4 yıl sonra oda aynı yerde bahçeci iyi bir merkez inşallah rabbim en kısa sürede sizede nasip eder
Saglikla aln kucagnza insallah..cevap icin tesekkur ederimCanım Tolga Ecemiş yaptı bende Ankaradayim ilk seferde tuttu burda arkadaşlar var Ankara'da olan onlar da yazarlar
Sagolun..insallah hayirlisi olsn..Rica ederimrabbim yardımcınız olsun. İnşaallah en kısa zamanda güzel haber alırsınız
Benim de ikiz olacağı için daha düzenli olması açısından çekmece içlerine düzenleyici aldım. Özellikle badileri, yelek ve tulumları daha iyi görebilmek için. Badi için olanlar daha kısa aralıklı. Tulum ve yelek için olanlar geniş. Görsel atıyorum. Fikir olsunCanım bir şey daha soracağım. Bebeklerin dolap içi için düzenleyici tarzı sepet kutu gibi şeyler aldın mı? Aldıysan nereden nasıl bir şey aldın .
Benim de ikiz olacağı için daha düzenli olması açısından çekmece içlerine düzenleyici aldım. Özellikle badileri, yelek ve tulumları daha iyi görebilmek için. Badi için olanlar daha kısa aralıklı. Tulum ve yelek için olanlar geniş. Görsel atıyorum. Fikir olsun
Çok güzel olmuş güle güle kullansın minnoşlarBenim de ikiz olacağı için daha düzenli olması açısından çekmece içlerine düzenleyici aldım. Özellikle badileri, yelek ve tulumları daha iyi görebilmek için. Badi için olanlar daha kısa aralıklı. Tulum ve yelek için olanlar geniş. Görsel atıyorum. Fikir olsun
Onlarda aynı diyorlar sadece benim kuzenler mustafa bahçecinin bizzat kendisine gitmek için istanbulu trrcih ettilerAnkara da ayni midir acaba? Bir de cok mu yogun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?