2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok zannetmiyorum benim ilk hamileliğimdede yasak yoktu ama çok fazla girmemiştik ilişkiye son aylarda hele hiç ama doğumdan sonra 40 çıktı tekrar normal hayatımıza döndük bir soğukluk felan yaşamadık inşallahta yaşamayız ama kaygında haklısın tabi öyle olanlarda çok alkah kimsenin huzurunu bozmasın

Yok bence endişelenme canım benim aklımın ucundan bile geçmedi onların farklı sebepleri vardır bence bu sebepten soğumak saçma geliyor bana çünkü herşey güzel olur lohusalık bitsin de

O sayılmaz canım. Çocuk için uğraştığımız dönem yumurtlama günleri bizim içinde sıkıntılıydı. O hafta boyunca gerginlik olurdu diğer günler sorun yoktu. Hangimiz yumurtlama günü kavga etmemişizdir ki.
Beni burada gördüğüm konular korkutuyor biraz açıkçası. Bebekten sonra kardeş gibi olduk diyenler, kocam hiç yaklaşmıyor kaçıyor diyenler..

Amin canım. Ne güzel düzeniniz devam etmiş. Yine aynı şekilde olur inşallah. İnsan buradada okudukça aklına geliyor işte.

sizede maşallah canım bugün güzel haberler aldık çok şükür bebişler iyi hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Yok bence endişelenme canım benim aklımın ucundan bile geçmedi onların farklı sebepleri vardır bence bu sebepten soğumak saçma geliyor bana çünkü herşey güzel olur lohusalık bitsin de ☺
Yani aslında düşününce bizim 3 ay yasaktı hiç öyle soğukluk olmadı aramızda. Eşimde dedi zaten 3 ay yasaktı bi problem yaşamadık doğumdan sonra niye yaşayalım diye. Hergün başka bi kuruntu çıkarıyorum.

demi ama ya o günleri saymayalım şu an hatırlamak bile istemiyorum o günleri zaten.bazen bende eşime laf çarpıyorum şimdi naber kanka falan valla kardeş olduk iyice diye ne alaka aşkım yaa sende abartma bu durumda olan bir tek biz değilizdir heralde sen böyleyken düşünemiyorum işte o işi diyo döneriz normale yaa.hele şu mimikler hayırlısıyla sağlıkla bi gelsinler

Hepimiz aynı durumdayız canım. Minikler doğsun herşey çok daha güzel olur inşallah.

Doğum günün kutlu olsun canım prensesinle eşinle nice sağlıklı senelere Ayy bu ara o korku bende de olmaya başladı Karnım sertleşiyor ara ara biraz bel ağrısı oluyor hemen acaba Doğum mu diye düşünüyorum

Resmen içimde ki ses olmuşsun ya Düşünüp de dile vuramadığım bir mevzu ve bazen de beni fazlasıyla üzen. Beni artık beğenmiyor çekici gelmiyorum uzaklaştık iyice diyorum kendi kendime. Ya Doğum dan sonra da böyle olursa diye korkuyorum gerçekten

Bi tek ben bu durumdayım sanıyordum sizi duyunca azıcık rahatladım ya tek benim ki değilmiş diye.

Beğenmemek değil bence asla, ama kocaman göbeğimiz direkt bebekleri hatırlatıyor.
Benim korkum işte doğum sonrasıda bu durumun böyle devam edebilme ihtimali.. Eşim gelir sarılır öper filan hiç soğukluk yok aramızda. Ama doğum sonrası ne olur bilmiyorum korkuyorumda biraz.. Belki onlar hiç böyle düşünmüyordur biz kuruntu yapıyoruzdur..

Yok canım ya benim ki bana yaklaşırsa bir şey olacakmış gibi sarılmıyor bile. Onunla bunu konuştum aslında bak bu ara ilgi alakaya Şefkate sevgiye daha çok ihtiyacım var dedim . Oda farkında değilim kusura bakma çeki düzen vereceğim dedi. Ama düzen bi hafta sürdü sonra eskiye dönüş. Bu yüzden Doğum sonrası da korkutuyor beni.

Evet dediğin gibi ilgiye şefkate daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Hakkını yemeyim eşimin hiç o anlamda kötü hissedeceğim bi şekilde davranmadı.. Sen yaklaş istersen sen git sarıl öp belki farkeder.. Yaşayıp görücez inşallah eski düzenimize çabuk döneriz.

Hayirli aksamlar samsun medicalde tup yaptiran semrali arkadasim insallah saglikla devam ediyordur gebeligin acaba hangi dra gitmistin ilk denemenmi

Teşekkür ederim canım ben daha hiç nst ye girmedim ya 35 de falan mı girerim acaba
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için Yüzünü göremedik şimdilik nasılsa doğunca bol bol görücez
Valla her dönem korku var cidden canım. Benim oğlan önden de gidiyor, o yüzden bende korkuyorum erken gelir mi diye..

Doğum günün kutlu olsun canım, seneye miniğin kucağında kutlayacaksın.
Çok teşekkür ederim canım. Seneye miniklerimiz bize en güzel hediye olucak

Amin canım çok teşekkür ederim Benim de kasılmalarım oldukça ödüm kopuyor vallahi sürekli olarak ya doğarsa ya küvezde kalırsa sürekli bir korku panik hali rüyalarıma girmeye başladı artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…