- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.441
Link mi göndereyimyoksa buldun mu
Çok pişman oldu ama ben de çok yaralandım hiç haketmemiştim şimdi inan diyorum ya ağzıyla bırak kuş tutmayı sinek tutsa bende bitti.Seninki iyi pişman oldu aslında ama son pişmanlık fayda etmez işte.
Zaten bi yararı olmadı bana hiç bi zor günümde. Sadece böyle boş boş işler çıkarıp insanı sinir eder.
ben şu an sana bunu yazarken yiyorum genene yediğimi yazmayım dedim,gece gece canı çeken olur,elinin altında olmayan olur falan kimsenin günahına girmeyim fren yapayım dememin üzerinden 2 saat geçmedi daha
Canım ben instagramda bu sayfadan aldım . Güvenilir ürünleri de kaliteli almak istersen tavsiye ederim. Ayrıca daha uygunBulamadım.... Evet link site vs lütfen
bencede çok şanslısın canım.merak etme senin almadığın kiloyu bebeğin alıyorKızlar ben de çok acıkıyorum ama hemen doyuyorum yani sanki midem sıkışık gibi istesem de çok yiyemiyorum...Bebek baskı yapıyor sanırım. Siz nasıl yiyebiliyorsunuz ben hayret ediyorum. Başından beri hala en fazla 5 kilo alabildim. Herkes şanslısın diyor... Her istediğimi yiyemiyorum çünkü midemi kaynatıp yakabiliyor. O yüzden şu sıra yine meyvelere döndüm aynı ilk başlardaki gibi... şeftali karpuz ve incir en çok yediklerim. Çay çok midemi bastırıyor ve içiyorum da. Onun dışında bir tabak yiyip kalkıyorum gece de acıktığım zaman nesfit sütlü gevrek yiyorum. Zaten kabızlığım olduğu için çavdar ekmeği ve yulaflı şeyler tükettim hep.. Mecburi diyet oldu benimkisi.. Normalde de çok yiyen birisi değilimdir ama iştahım vardır hala da var. İstediğim halde yiyemiyorum... 55'tim 60 olmuşum. Bebek kilo aldığı için sorun yok diyorlar.
Bende öyleyim ya bu arada hep bisküvi yiyesim var sabah akşam. Kendimi frenlemeye çalışıyorum bazen eşim işte iken gidip marketten alıp alıp yiyorumbencede çok şanslısın canım.merak etme senin almadığın kiloyu bebeğin alıyorbenimkide şu an açlık değil valla tamamen pis boğazlıktan doymamaktan değil yani canım hep sütle bisküvi falan yemek istiyor.benimde reflüm çok azıyor eskiye oranla.dokunacak bişey yesemde yemesemde azıyor ben 15 kiloya kadar razıyım valla şu an ama inşallah son 1,5 aydada o kiloya ulaşmam ye umuyorum
Canım ben instagramda bu sayfadan aldım . Güvenilir ürünleri de kaliteli almak istersen tavsiye ederim. Ayrıca daha uygun
Ben bu gebelik döneminde neredeyse ihtiyaçlarımın yüzde 70 ini trendyol dan aldım. Pandemi den dolayı çıkıp araştırma bakma imkanım olmadığı için. Orada ki yorum ve fiyat karşılaştırması ile alışveriş yaptım .Valla ben trendyoldan iki orta boy iki de küçük boy sipariş verdim. Bizim oğlanın da kumu bitmiş onu da ekledim. Trendyolu çok kullanmam normalde bu 3. alışverişim oldu... Kötü bir tecrübe yaşamıştım trendyolla alakalı.. Çok güvenli bulmuyorum açıkçası.
sorma ya eskiden de severdim kahveyle falan yemeyi ama bu ara çok abartı oldu.kendimi durduramıyorum.hiç öyle aman şunu yeyim aman bunu canım çekti durumlarım olmadı şimdiye kadar.ama şimdi bu bisküvi sevdası patladı gittiBende öyleyim ya bu arada hep bisküvi yiyesim var sabah akşam. Kendimi frenlemeye çalışıyorum bazen eşim işte iken gidip marketten alıp alıp yiyorum
sorma ya eskiden de severdim kahveyle falan yemeyi ama bu ara çok abartı oldu.kendimi durduramıyorum.hiç öyle aman şunu yeyim aman bunu canım çekti durumlarım olmadı şimdiye kadar.ama şimdi bu bisküvi sevdası patladı gitti
bak bunu niye düşünmedim ben.güzel fikir bende yapayımMozaik pasta yapsak ya. Çünkü aynısı bende de var bisküvi çok istiyor canım sütle. Hatta bebe bisküvisi aldım faydalı olsun bari diye onu sütle yiyorum. DÜn aklımdan geçirdim mozaik pasta yapmayı hatta bebe bisküvisi de koyuyorum çok da güzel oluyor
Çok pişman oldu ama ben de çok yaralandım hiç haketmemiştim şimdi inan diyorum ya ağzıyla bırak kuş tutmayı sinek tutsa bende bitti.
aman boş işlerle uğraşma boşver halimiz yok zaten gelmesin de çıkarmasında kendi kendine işlerini yapsın
Aynen bende durduramıyorum kendimisorma ya eskiden de severdim kahveyle falan yemeyi ama bu ara çok abartı oldu.kendimi durduramıyorum.hiç öyle aman şunu yeyim aman bunu canım çekti durumlarım olmadı şimdiye kadar.ama şimdi bu bisküvi sevdası patladı gitti
Kesinlikle canımİnsanda ne sevgi bırakıyorlar ne saygı.
Hic dikkat etmedimkızlar günaydınnnçok değişik bir soru sorcam hamilelikle birlikte genital bölgenizde kararma oldumu.ben esmer olduğum için zaten çok beyaz değildi bugün doktor kontrolüm var.ne olur ne olmaz diye dün temizlemeyim dedim.aynada görünce amannnn tanrım didimmmm çook kararmış yaa.hamilelikten sonra eski haline dönermiki
Canım aynı şoku geçen bende yaşadım ben çok beyaz tenliyim geçen doktora gidicektim küçük bir el aynam var onunla şöyle bir bakayım temizleyebilirsem temizlim dedim ama senin dediğin gibi kararmışkızlar günaydınnnçok değişik bir soru sorcam hamilelikle birlikte genital bölgenizde kararma oldumu.ben esmer olduğum için zaten çok beyaz değildi bugün doktor kontrolüm var.ne olur ne olmaz diye dün temizlemeyim dedim.aynada görünce amannnn tanrım didimmmm çook kararmış yaa.hamilelikten sonra eski haline dönermiki
ay hadi inşallah öyledir.tamam önceden de tenim esmer olduğu için çok ak pak değildiCanım aynı şoku geçen bende yaşadım ben çok beyaz tenliyim geçen doktora gidicektim küçük bir el aynam var onunla şöyle bir bakayım temizleyebilirsem temizlim dedim ama senin dediğin gibi kararmışşok oldum daha önceki hamileliğimde böyle birşey olmadı doktorum erkek olunca çekindim sormaya hemşiresi baya bilgili bir kadın ona dordum hormonlardan dolayı oluyormuş doğumdan sonra normale dönüyor dedi inşallah döner
ay hadi inşallah öyledir.tamam önceden de tenim esmer olduğu için çok ak pak değildiama şimdi arap bacı gibi düzelir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?