- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.401
güle güle sağlıklı günlerde kullansın minikHepinize cok sevindim kizlar masaallah bebislerinize. Rabbim esirgesin. Bugun tum gun alisveris yaptim.
Cingirak aldim. Bebek yatagina oyuncak aldim muzikli dönenlerden.
Bebek arabasina ayriyetten takmali oyuncak aldim .
Cok yoruldum.
Emzik vermeyi dusunmuyorum ama isimlii emzikler cok hosuma gidiyor. Ne olur ne olmaz yaptirsami ki
Bende almamişim kucukken. Annem sana cekerse almaz diyogüle güle sağlıklı günlerde kullansın minikvalla bende alır mı almazmı bilmiyorum bizim ailede hiç bir bebek emzik almadı.ben genede çok pahalı olmayan bir emzik aldım.belki ihtiyaç duyar denerim dedim
benim de dediğim gibi abur cubura bi düşkünlüğüm başladı.ne yesem hangisini yesem diye gözüm dönüyor bazenBende gece çok acıkıyorum ya.. İçimde canavar var gibi aç uyanıyorum.
Hayirli olsun sagolunTayfun hoca gebeligim devam ediyor.ordaki ilk denemeydi
ayyy öyle bişey olsa benim eşim ağlamaktan bebeğide tutamazDoktorum da bana son haftaların da bebek alır sen pek almazsın dedi ama bakalım yaşayıp görücezdün de doğum yapmaya karar verdiğim hastaneye gittim odalarını falan gördüm çok heyecanlandım ve duygulandım hemşire anneyi toparlayana kadar bebeği giydirip getirip babaya teslim edicez diyince eşim de nasıl heyecanlandı soruyor bana bida bana teslim ediceklermiş demi diye dedim evet sana edicekler ama inşallah el kadar bebeği tutabilirsin annem de olur yanımız da dedim de e annen gelirse beni istemezler dedi dedim olmaz öyle şey her durumda el oluyor korkma
valla biz emzik falan görmemişizdir zaten de ailede büyüyen hiç bir bebek almadı.bakalım bizimkiler ne yapcakBende almamişim kucukken. Annem sana cekerse almaz diyo
Birde beni düşün..O bi karişmasin . Cok sinir bozucu kadin gercekten
Bende çok hevesliyim emziklere. Bayılıyorum ağızda emzikle gezerlerken. Herkes kendi işine baksın valla.Boşver ya kime ne senin çocuğun vermek istersen verirsin zararı da yararı da bize ben kesin vericem vallainşallah minikim tutar da
Ver gitsin ya bişi olmaz ilk bizimkiler almıcak ya
benim de dediğim gibi abur cubura bi düşkünlüğüm başladı.ne yesem hangisini yesem diye gözüm dönüyor bazenbi fren yapcam artık
300lik doz kullanıyordum doktor en yüksek doz olması gerekti dedi bilmiyorumValla eşimin kuzeni var ilk hamileliğimde 30 kilo aldım bebek 3 kilo doğdu diyor.Anne çok kilo alınca bebek daha az kilo alıyor sanki.
Bende 4 gün iğne kullanıp gittiğimde gelişen yumurta yok henüz dediler. 75lik bi doz daha eklendi, 3 gün sonra tekrar gel dediler.. Gittiğimde 14 yumurta vardı gelişmeye başlamış olan.
teşekkür ederim denicemİncir yemeni tavsiye ederim içine ceviz koyup yemiştim ben yumurta geliştirme dönemin de
ben şu an sana bunu yazarken yiyorum genePazartesi başlayıp salı biten diyetler gibi benim hikayem bu sıra.
Hayirlisi olsun bakalim canimvalla biz emzik falan görmemişizdir zaten de ailede büyüyen hiç bir bebek almadı.bakalım bizimkiler ne yapcak
Tobe estafurullah ya . Senin kaynananin cidden soz hakki yok. Hic sinir olma bsverBirde beni düşün..Hamile kafasıyla hele hiç çekilmiyor...
Ay ben şimdiden doluyumayyy öyle bişey olsa benim eşim ağlamaktan bebeğide tutamazgerçi biz iki sulu göz her halükarda ağlayacağız.eşimde çok sulu göz ablam doğum yaptığında birlikte çıkmışlardı doğumhaneden.tekerlekli sandalyeye almışlardı kucağındada yeğenim halam doğum yaptığında da bir tek ben ve eşi vardı hastanede.aynı gün köyde dedem vefat etmişti.annemler falan herkes köye gitmişti.o zamanda hemşire getirip benim kucağıma vermişti çok güzel bir duygu
Şimdi biz hevesliyiz ya gör bak bi bizimkiler tutmazBende çok hevesliyim emziklere. Bayılıyorum ağızda emzikle gezerlerken. Herkes kendi işine baksın valla.
bende eşim beni ve kızını aynı anda görsün o duygu yoğunluğunu birlikte yaşayalım eşimin ilk tepkisini görmeyi çok istiyorumAy ben şimdiden doluyumaklıma geldikçe hayal ettikçe ağlayasım geliyor doğum haneden beraber çıkmak güzelmiş keşke bizim de öyle olsa bebişleri alıp gelsek odamıza bak yine gözlerim doldu hayal edince
Ben 225le başlamıştım, 4 gün kullandım gelişen yumurta yok dediler 75lik bi iğne daha eklediler. 3 gün ikisini kullandım gittiğimde 14 yumurta oluşmuştu. Güzel yanıt aldık demişlerdi.300lik doz kullanıyordum doktor en yüksek doz olması gerekti dedi bilmiyorum
ben şu an sana bunu yazarken yiyorum genene yediğimi yazmayım dedim,gece gece canı çeken olur,elinin altında olmayan olur falan kimsenin günahına girmeyim fren yapayım dememin üzerinden 2 saat geçmedi daha
Tobe estafurullah ya . Senin kaynananin cidden soz hakki yok. Hic sinir olma bsver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?