- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.369
- 198
- 32
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.421
Şimdi biz hevesliyiz ya gör bak bi bizimkiler tutmaz
sürekli arayıp arayıp niye bunu söylüyorsa anlamadım.o kalmak istiyor o çok bellide sadece senin tavrından tepkinden emin olamıyor bence ama sende gayet güzel cevabını vermişsin.daha neyi uzatıyorsaİki güne bir arayıp ben biraz daha kalayım diyor, hiç benlik bi durum yok gelmesende olur dediğim halde.. Sabah yine aynı şeyi demeye aramış ben biraz daha uzatıyorum o zaman burda kalma işini diyor. Uzat sen kafana göre dedim. Yıldırdı bezdirdi yemin ederim. Gelse bi işe yarayacak sanki burda..
Ay bu kadın beni bile sinir etti Allah sana sabır versin. Benim ki de bugn geldi eski gelini istiyormuş heee o mu dedim o yok artık gitti el birliğiyle yok ettiniz ben erken doğum tehlikesini stresten boşuna geçirmedim öyle kolay değil eskiye dönmek evlatlarım var artık işin ucunda. Beni hiç aramıyorsun diyo sende istemiyorsan beni Aramayabilirsin dedim ben şu Halimle kimi arasam diye düşünemiyorum dedim.İki güne bir arayıp ben biraz daha kalayım diyor, hiç benlik bi durum yok gelmesende olur dediğim halde.. Sabah yine aynı şeyi demeye aramış ben biraz daha uzatıyorum o zaman burda kalma işini diyor. Uzat sen kafana göre dedim. Yıldırdı bezdirdi yemin ederim. Gelse bi işe yarayacak sanki burda..
Sen hic gelme bak keyfine dicen aslnda.. tobe yarabbiİki güne bir arayıp ben biraz daha kalayım diyor, hiç benlik bi durum yok gelmesende olur dediğim halde.. Sabah yine aynı şeyi demeye aramış ben biraz daha uzatıyorum o zaman burda kalma işini diyor. Uzat sen kafana göre dedim. Yıldırdı bezdirdi yemin ederim. Gelse bi işe yarayacak sanki burda..
Vallah benimde var hevesimAy bu kadın beni bile sinir etti Allah sana sabır versin. Benim ki de bugn geldi eski gelini istiyormuş heee o mu dedim o yok artık gitti el birliğiyle yok ettiniz ben erken doğum tehlikesini stresten boşuna geçirmedim öyle kolay değil eskiye dönmek evlatlarım var artık işin ucunda. Beni hiç aramıyorsun diyo sende istemiyorsan beni Aramayabilirsin dedim ben şu Halimle kimi arasam diye düşünemiyorum dedim.
T Translokasyon1521 bence emzik ver:) emzikli bebek pek hoşuma gidiyor benim çok tatlı sevimli oluyor. Aman doktorlara hemşirelere bakarsan herşey zararlı boşver sen onları benim pek hevesim var inşallah alırlar emziği
sürekli arayıp arayıp niye bunu söylüyorsa anlamadım.o kalmak istiyor o çok bellide sadece senin tavrından tepkinden emin olamıyor bence ama sende gayet güzel cevabını vermişsin.daha neyi uzatıyorsa
Ay bu kadın beni bile sinir etti Allah sana sabır versin. Benim ki de bugn geldi eski gelini istiyormuş heee o mu dedim o yok artık gitti el birliğiyle yok ettiniz ben erken doğum tehlikesini stresten boşuna geçirmedim öyle kolay değil eskiye dönmek evlatlarım var artık işin ucunda. Beni hiç aramıyorsun diyo sende istemiyorsan beni Aramayabilirsin dedim ben şu Halimle kimi arasam diye düşünemiyorum dedim.
Sen hic gelme bak keyfine dicen aslnda.. tobe yarabbi
Gercekten baya cins bir kadinmisSen gelme dedim zaten 3 gün önce filan. İhtiyacım yok hastanede kardeşim kalacak evde kardeşim kalacak sen kendi işlerini hallet dedim. Meraktan çatlarım ben gelmem lazım dedi. Sen bilirsin benim için hiç farketmez dedim. Daha ne deyim ki.. Beni iyice sinir edip ters konuşayım mı istiyor acaba diye düşünüyorum artık gerçekten.
Ben onun tanıştık tanışalı yaptıklarını anlatsam bdv'de popüler konu olur.Gercekten baya cins bir kadinmis
Alıştı tabi devamlı arıyordum ben her gün mutlaka nasılsın bi sorun var mı anne iyi misin aman dikkat et kendine Eski gelinimi istiyorum diyor hahaha oldu canım :) geçti gitti hadi.Bende artık sabrımın sonuna geldim cidden. Sabah baktım arıyor yine ne var acaba diye düşündüm. Telefonu açar açmaz hemen ben biraz daha kalayım o zaman diye başladı. Eşim var arada diyorum, susayım kendi ayıbını kendi anlasın diyorum, gelme dedim zaten benim için hiç farketmez benlik bi durum yok dedim. Bugün üstüne bastıra bastıra benim bütün işlerim bitti yapılacak hiç bişey yok zaten kardeşim var başka birine ihtiyacımda yok dedim. Yaa kardeşin çok işine yaradı iyiki o vardı diyo, evet iyiki kardeşim var elim ayağım o benim sağolsun dedim. Ben biraz erteliyorum o zaman deyip hihi diye gülüyor. Sinir ediyor artık gerçekten çok geriliyorum. Gel diye yalvaran yok sonuçta. Gelse bişey yapmayacak ki zaten, bi işe yaramayacak bilmişlik taslayacak sadece o kadar. Kibarca gelme dedim, illa ki ters mi olmam lazım..
Ağzına sağlık ne güzel demişsin. Ne diye arayacakmışsın.. İstemiyosa o da aramasın cidden iyi olur senin içinde.
Benimki katlanılacak gibi değil ben bilmiyorum artık ne yapmak istiyor, içten içe beni canımdan bezdirip gelme istemiyorum diye terslenmemi mi istiyor acaba diye düşünüyorum artık. Daha perşembe akşam eşimi aradı görüntülü, yine ben bu ayı burada bitireyim dedi bende arkadan bizim için hiç farketmez diye seslendim. Bu sabah tutmuş yine beni aynı şey için arıyor. Sabrımı sınıyor.
umarım prpden sonra sizinki gibi güzel sonuç elde ederimBen 225le başlamıştım, 4 gün kullandım gelişen yumurta yok dediler 75lik bi iğne daha eklediler. 3 gün ikisini kullandım gittiğimde 14 yumurta oluşmuştu. Güzel yanıt aldık demişlerdi.
Alıştı tabi devamlı arıyordum ben her gün mutlaka nasılsın bi sorun var mı anne iyi misin aman dikkat et kendine Eski gelinimi istiyorum diyor hahaha oldu canım :) geçti gitti hadi.
valla senin kv birşeyler yapmaya çalışıyor ama anlam veremedim ben gelmesin sen ona de ki bence doğum olunca biz zaten haber veririz sen işlerine bak de. Bi kaç kez arasın açma telefonum bozuldu göstermiyor arayanları de ben öyle demiştimay bezdirdi gerçekten nasıl anne nasıl kv bu kadın çözemedim ben hamile kadına Her gün arayıp gelemem diyor tamam gelme zaten bayılan yok sana
Arıyordum valla ondan diyor eski gelinimi istiyorum diye her gün arıyordum gidiyordum işini yapıyordum pışpışlıyordum aman üzülme aman hasta olma aman şöyle oğlunun yapmadığını yaptım şimdi elimi ayağımı çektim herşeyden soyutladım onu geçen tansiyonu çıkıp acile gittiğinde bile aramadım. Umrumda olmazSen iyiymişsin valla. Hiç arayamam hergün. Alışmış ilgiye ister tabi şimdi ama geçmiş olsun artık.
Ben gelme diyorum duramam diyor sonra arayıp şu kadar kalayım bu kadar kalayım diyor. Gönlü olan zaten böyle yapmaz. Gelince bi işe yarar sanki.
Arıyordum valla ondan diyor eski gelinimi istiyorum diye her gün arıyordum gidiyordum işini yapıyordum pışpışlıyordum aman üzülme aman hasta olma aman şöyle oğlunun yapmadığını yaptım şimdi elimi ayağımı çektim herşeyden soyutladım onu geçen tansiyonu çıkıp acile gittiğinde bile aramadım. Umrumda olmaz
valla canım senin kv tavrı çok tuhaf sen iyi sabrediyorsun inan hiç gelme gel laflarına girme o zaman sen ne derse kendin bilirsin detamam de sen bilirsin de geçiştir söyleyip söyleyip kapatsın arada telefonu duymamış ol ben gün içerisinde aramasın diye eşimle konuşup uçak moduna alıyordum bi ara
Yapmamak lazım aynen öyle oluyormus şuan saat bası arıyor ondan da sıkıldım gerçi de gelmesin diye dua etmeye başladım artık gözümü çok döndürdü.Benimki çağırırdı köyden dönünce yardıma gittim saf gibi bi kaç kez. Ona bile laf etti kulağımla duydum. Sen iyiymişsin valla. Böyle daha değerli olursun boşver.
Zaten beni aramazsa ben hiç aramıyorum, gerekte görmüyorum. Boşuna beni geriyo.
Yapmamak lazım aynen öyle oluyormus şuan saat bası arıyor ondan da sıkıldım gerçi de gelmesin diye dua etmeye başladım artık gözümü çok döndürdü.
Arama arama boşver arayıp da yüz verme boşuna o kadına sen. Stres olma hiç gereksiz bir insan olarak görüyorum ben onu evladına bile acımayan bir anne çünkü sana hiç acımaz boşver
Link mi göndereyimyoksa buldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?