- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #6.821
Bir de onu deneyeyim canımCanım benim hemşirem bezelerin üstünü zeytinyağı ile ovarsan geçer demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de onu deneyeyim canımCanım benim hemşirem bezelerin üstünü zeytinyağı ile ovarsan geçer demişti
Doktoruma söyledim dayanacaksin diyor ama iğne gitmiyor artıkEvet cnm onu karından yapıyorsun
İlaç kalıntılarıdır büyük ihtimalle canım benimki direk kanama şeklinde olmuştu. İnşallah ikisi de tutunmuşturFitil koyuyorum ya önceden normal beyaz olarak az bişi geliodu şimdi kahverengi şeklinde geliyor ilaçla birlikte cnm sonra geçio
İnşallah canım bakalım haftaya cuma kontrol varİlaç kalıntılarıdır büyük ihtimalle canım benimki direk kanama şeklinde olmuştu. İnşallah ikisi de tutunmuştur❤
Canım ben 5. Haftada keseyi gördüm 6. Haftada kalp atışını gördüm ama dinletmedi doktor bebeğe zararlı diye. Sanırım 7. Veya 8. Haftada kalp atışını duyabiliyoruzKızlar kalp atışı kaçında hafta oluyor. Keseler kaçıncı hafta görülüyor
Kaçıncı günün canım bugünDoktoruma söyledim dayanacaksin diyor ama iğne gitmiyor artık
Ayyyy kelebek canım valla deminden beri sana dua ediyorum ya ayaklarım ısındı ya sayende ay benim aklıma hiç gelmedi sıcak su torbası sen diyince hemen koydum ayaklarım ısındı sabahtan beri ısıtamadımZaten bi jiletle kesmediğim kalmıştı kan görmeye tahammülüm yok![]()
bu arada iğneyi vururken havasını aldığınızdan emin olun. Eğer iğne içinde hava kalırsa ödem ve şişliğe, morarmaya sebep oluyor. Birde acıyacak çok yavaş iğneyi zerk etmeyin. Son olarak da iğne yapılan yere aşırı baskı uygulamayın.Ben hafta sonları prolutex yapıyorum iki gün dinlendirmek iyi geliyor
Yok çok şükür hiç morarma ve şişme olmadı opu öncesi yapılan iğnelerden tecrübe kazanmışımBu arada p
bu arada iğneyi vururken havasını aldığınızdan emin olun. Eğer iğne içinde hava kalırsa ödem ve şişliğe, morarmaya sebep oluyor. Birde acıyacak çok yavaş iğneyi zerk etmeyin. Son olarak da iğne yapılan yere aşırı baskı uygulamayın.
Peki beta sonucu aldığımız hafta 4 hafta oluyor dimi? İnternetten bakıyorum ben 5 gün embriyosu 03 şubatta transfer oldum. Bu gün işin 4 haftalık olduğumu yazıyor. Bana çok geldi birazCanım ben 5. Haftada keseyi gördüm 6. Haftada kalp atışını gördüm ama dinletmedi doktor bebeğe zararlı diye. Sanırım 7. Veya 8. Haftada kalp atışını duyabiliyoruz
Doğrudur canım ben de senden 15 gün önce transfer oldum dün uygulamada 6 haftalık yazıyodu ultrasonda da 6 haftalık çıktı :)Peki beta sonucu aldığımız hafta 4 hafta oluyor dimi? İnternetten bakıyorum ben 5 gün embriyosu 03 şubatta transfer oldum. Bu gün işin 4 haftalık olduğumu yazıyor. Bana çok geldi biraz![]()
Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 9. Gün 3. Gün emb. 70 çıktı bugün![]()
Benimde morardı hep iğne yerleri. Ama devam ediyorum göbekten. Yolumuz uzun. Şimdiden kola bacağa geçersek kalan aylar napcaz.Kızlar ya bu oksapar beni cok zorluyor artik kanıyor herseye dikkat etsem de her gun farkli tarafa vuruyorum ama kaniyor bazen bassam da gitmiyor ilac kola bacaga gecen oldu mu![]()
Bende ayaklarımı ellerimi hiç ısıtamadım, panduf giyiyorum 3 4 gündür iyi geldi ısındım.Ben ayaklarımı bir türlü ısıtamıyorum yaiki çift çorap ve patik olmasına rağmen ısınmıyor var mı bir çözümü bunun acaba
![]()
Ben panduf da giyiyorum o da fayda etmedi sıcak su torbası çok iyi geldi valla aklında olsun canım senin deSağlıkla ilerlesin inşallah
Benimde morardı hep iğne yerleri. Ama devam ediyorum göbekten. Yolumuz uzun. Şimdiden kola bacağa geçersek kalan aylar napcaz.
Bende ayaklarımı ellerimi hiç ısıtamadım, panduf giyiyorum 3 4 gündür iyi geldi ısındım.
Canım sadece ayaklarına koy. Bi yorum okudum sanki iğne yerlerine filan koymayın sakın. Sıcak iyi gelmez.Ben panduf da giyiyorum o da fayda etmedi sıcak su torbası çok iyi geldi valla aklında olsun canım senin de![]()
Benim 9.gün çatlatma iğnem yapıldı 11.gün opu yapıldı.yumurta toplama iğnelere başladıktan ne kadar sonra oluyor lütfen acil cevp verir msiniz
yumurta toplama iğnelere başladıktan ne kadar sonra oluyor lütfen acil cevp verir msiniz
Doğrudur canım ben de senden 15 gün önce transfer oldum dün uygulamada 6 haftalık yazıyodu ultrasonda da 6 haftalık çıktı :)
Bende 36 saati görmemesi lazım diye biliyorumyumurta toplama iğnelere başladıktan ne kadar sonra oluyor lütfen acil cevp verir msiniz