• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fitil koyuyorum ya önceden normal beyaz olarak az bişi geliodu şimdi kahverengi şeklinde geliyor ilaçla birlikte cnm sonra geçio
İlaç kalıntılarıdır büyük ihtimalle canım benimki direk kanama şeklinde olmuştu. İnşallah ikisi de tutunmuştur❤️

Kızlar kalp atışı kaçında hafta oluyor. Keseler kaçıncı hafta görülüyor
Canım ben 5. Haftada keseyi gördüm 6. Haftada kalp atışını gördüm ama dinletmedi doktor bebeğe zararlı diye. Sanırım 7. Veya 8. Haftada kalp atışını duyabiliyoruz

Zaten bi jiletle kesmediğim kalmıştı kan görmeye tahammülüm yok 😂
Ayyyy kelebek canım valla deminden beri sana dua ediyorum ya ayaklarım ısındı ya sayende ay benim aklıma hiç gelmedi sıcak su torbası sen diyince hemen koydum ayaklarım ısındı sabahtan beri ısıtamadım

Bu arada p
Ben hafta sonları prolutex yapıyorum iki gün dinlendirmek iyi geliyor
bu arada iğneyi vururken havasını aldığınızdan emin olun. Eğer iğne içinde hava kalırsa ödem ve şişliğe, morarmaya sebep oluyor. Birde acıyacak çok yavaş iğneyi zerk etmeyin. Son olarak da iğne yapılan yere aşırı baskı uygulamayın.

Bu arada p

bu arada iğneyi vururken havasını aldığınızdan emin olun. Eğer iğne içinde hava kalırsa ödem ve şişliğe, morarmaya sebep oluyor. Birde acıyacak çok yavaş iğneyi zerk etmeyin. Son olarak da iğne yapılan yere aşırı baskı uygulamayın.
Yok çok şükür hiç morarma ve şişme olmadı opu öncesi yapılan iğnelerden tecrübe kazanmışım 😂 teşekkür ederim bu arada cnm verdiğin bilgiler için

Canım ben 5. Haftada keseyi gördüm 6. Haftada kalp atışını gördüm ama dinletmedi doktor bebeğe zararlı diye. Sanırım 7. Veya 8. Haftada kalp atışını duyabiliyoruz
Peki beta sonucu aldığımız hafta 4 hafta oluyor dimi? İnternetten bakıyorum ben 5 gün embriyosu 03 şubatta transfer oldum. Bu gün işin 4 haftalık olduğumu yazıyor. Bana çok geldi biraz 🧐

Peki beta sonucu aldığımız hafta 4 hafta oluyor dimi? İnternetten bakıyorum ben 5 gün embriyosu 03 şubatta transfer oldum. Bu gün işin 4 haftalık olduğumu yazıyor. Bana çok geldi biraz 🧐
Doğrudur canım ben de senden 15 gün önce transfer oldum dün uygulamada 6 haftalık yazıyodu ultrasonda da 6 haftalık çıktı :)

Kızlar 9. Gün 3. Gün emb. 70 çıktı bugün 🤲🤲
Sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲

Kızlar ya bu oksapar beni cok zorluyor artik kanıyor herseye dikkat etsem de her gun farkli tarafa vuruyorum ama kaniyor bazen bassam da gitmiyor ilac kola bacaga gecen oldu mu 😞
Benimde morardı hep iğne yerleri. Ama devam ediyorum göbekten. Yolumuz uzun. Şimdiden kola bacağa geçersek kalan aylar napcaz.

Ben ayaklarımı bir türlü ısıtamıyorum ya 🙈 iki çift çorap ve patik olmasına rağmen ısınmıyor var mı bir çözümü bunun acaba 🤔
Bende ayaklarımı ellerimi hiç ısıtamadım, panduf giyiyorum 3 4 gündür iyi geldi ısındım.

Sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲

Benimde morardı hep iğne yerleri. Ama devam ediyorum göbekten. Yolumuz uzun. Şimdiden kola bacağa geçersek kalan aylar napcaz.

Bende ayaklarımı ellerimi hiç ısıtamadım, panduf giyiyorum 3 4 gündür iyi geldi ısındım.
Ben panduf da giyiyorum o da fayda etmedi sıcak su torbası çok iyi geldi valla aklında olsun canım senin de 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X