• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben karistirdim herhalde sizin mi kanamaniz olmuştu ne yaptınız devam ediyor mu?benim de kanamam oluyor da kendi doktorum yapacak bir şey yok dedi acaba acile mi gitsem böyle beklemek de olmuyor
Doğru cnm benim de kanamam olmuştu kahverengi akıntım hala devam ediyor benim doktor da ekstra yapılacak bişi yok diyor bekliyoruz bakalım

Özellikle onun için test yapılmadı diye biliyorum. Bu yüzden ine olarak kan sulandırıcı vermedi bana. Ama aklımda da kaldı neden vermemiş olabilir diye.
Bu arada ki doktorumun verdiği ilaçlar oldu tüp bebek doktorum da benim dediklerimi kullanmaya devam et. Onları alma kullanma dedi.
Evet bana da yapılmadı ayrıca test şimdi iğne vermişti ama kafasına göre sanırım aspirin de içme diyor bende tedirginim açıkçası ya pıhtı okursa diye ama öyle olsa kanamamız olmazdı sanırım. Kafam çok karışık kullanmayacağım artık kullanma dedi
Çünkü sende içmiyorsun aspirin sanırım demi canım

Ya ben karistirdim herhalde sizin mi kanamaniz olmuştu ne yaptınız devam ediyor mu?benim de kanamam oluyor da kendi doktorum yapacak bir şey yok dedi acaba acile mi gitsem böyle beklemek de olmuyor

Benim de oldu canım iki gün üst üste . Ama pembemsi ve yoğun değildi. Her türlü kanama olduğu için düşük tehlikesi var denildi. Sadece adet kanaması gibi yoğun olursa o zaman korkulması gerek denildi. Sizin nasıl lekenme mi oluyor

Evet bana da yapılmadı ayrıca test şimdi iğne vermişti ama kafasına göre sanırım aspirin de içme diyor bende tedirginim açıkçası ya pıhtı okursa diye ama öyle olsa kanamamız olmazdı sanırım. Kafam çok karışık kullanmayacağım artık kullanma dedi
Çünkü sende içmiyorsun aspirin sanırım demi canım

Evet canım coraspin kullanıyor onu kesti geri kalan bütün ilaçlara aynen devam dedi

Evettt merhaba sevgili ocak ayında transfer olup, pozitifi gören arkadaşlarım. Ben şubat ayı grubundayım ama size bir sorayım dedim. Bugün transferimin 5. Günü ve bende bir gram belirti yok. Kasik ağrısı, göğüs ağrısı sızısı hiç birşey yok. Hiç transfer olmamış gibiyim. Böyle olup pozitifi gören oldu mu acaba.

Bu arada ocak ayında transfer olan canım dostum @azizmisafir de belirti olmamıştı. Ve çok şükür ikizlerin kalp atışını duydu 😍

Benim de herhangi bir kasık bel göğüs ağrısı hiçbiri olmadı canım sadece 7. Günü kahverengi bir akinti geldi ondan sonra da hemen doktoru aradım iğne yaptırmamı söyledi

Canım korkma bak benim şakır şakır kanamam oldu ben acile gittiğimde bacaklarımdan akıyordu sen düşün. Rabbim yardım etti ikizlerim sapa sağlam duruyorlar 🤲

Sanırım bu ikizlerde hep oluyor oğluma hamileyken olmadi hiç.hafif karin ağrımda var
Evet canım ikiz gebelikte oluyormus o gece doktorum bana da aynısını söyledi bunu ikiz gebeliklerde hep yaşıyoruz diye biraz daha riskimiz fazla çünkü diğerlerine göre. Asrpin vs kullanıyorsan kestiriyorlar sanırım dedi mi birşey

A Arayanbulur Arkadasim yazmayi unutmusum . Evet ilkinde adet kanaması gibi kanamam oldu hatta acile gittim hemen dr um serum.igne fitil verilmesini istedi . Daha sonra cuma günü tekrar kan geldi yine gittim iğne yaptırdım ama her gün ara ara kahverengi akintim geliyor

Sanırım kafalarına göre veriyorlar iŞte canım bu da yanlış aslıNda demi Sonuçta pıhtılaşmam yok demek ki
Kan sulandırıcı kanamaya yol açtı onu da beni de korkuttu
Galiba bu dönemde yapabilecek alınacak her türlü tedbiri almak için bize baya bi ilaç kullandırıyorlar. Doktorum söyledi zaten bebeğin sağlıklı ise sana sımsıkı tutunur. Genetik ya da kromozom bozukluğu varsa vücut bunu atar. Buna da üzülmemek gerek dedi. Yapabileceğin herşeyi şu anda zaten yapıyorsun dedi.

A Arayanbulur Arkadasim yazmayi unutmusum . Evet ilkinde adet kanaması gibi kanamam oldu hatta acile gittim hemen dr um serum.igne fitil verilmesini istedi . Daha sonra cuma günü tekrar kan geldi yine gittim iğne yaptırdım ama her gün ara ara kahverengi akintim geliyor
Ya benim de ara ara çok kahverengi kanamam oluyor bir de öğretmenim ben okula gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum ne zamana kadar böyle sürecek?

Kahverengi lekelenme oluyor.bir de hafiften karin agrım var.
Ara ara kaşıklarda ağrı bende de oluyor. Kahverengi akıntı korkulacak birşey değil dedi doktor çünkü kullandığımız ilaçların bu tür bi etkisi olabiliyormuş . Çok düşünmemeye çalış gönlünü ferah tut güzel düşün

Galiba bu dönemde yapabilecek alınacak her türlü tedbiri almak için bize baya bi ilaç kullandırıyorlar. Doktorum söyledi zaten bebeğin sağlıklı ise sana sımsıkı tutunur. Genetik ya da kromozom bozukluğu varsa vücut bunu atar. Buna da üzülmemek gerek dedi. Yapabileceğin herşeyi şu anda zaten yapıyorsun dedi.
Çok doğru aslında bana da kimyasal olduğunda öyle demişti demek ki sağlıklı bir bebek değilmiş ki çok şükür tutunmamış demişti bir ömür üzüleceğine şimdi üzül demişti olacağı varsa her türlü oluyor rabbim canlarını sağ etsin 🙏🏻

Çok doğru aslında bana da kimyasal olduğunda öyle demişti demek ki sağlıklı bir bebek değilmiş ki çok şükür tutunmamış demişti bir ömür üzüleceğine şimdi üzül demişti olacağı varsa her türlü oluyor rabbim canlarını sağ etsin 🙏🏻
Amin canımm❤️🤲🏻 Ama benim gönlüm ferah çok şükür. Rabbim bize bağışlayacak inşaallah 🤲🏻

Ya benim de ara ara çok kahverengi kanamam oluyor bir de öğretmenim ben okula gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum ne zamana kadar böyle sürecek?

Eğer alabiliyorsan rapor al falan canım bu süreçte dr bana yatak istirahati verdi . Ayakta falan hiç durma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X