• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Jel den sonra evin içinde yürüyorum ine için dışarıya çıkıyorum lavabo ve namaz için kalkıyorum. Onun dışında hep yatıyorum suyumu bile eşim doldurup veriyor. Gözümüz çok korktu
aynen bende öyle canım iğne yarın yapılacak benim ona da sağlık kabininden görevli çağıracağım eve dışarı çıkmaya niyetim yok o gece ömrümden ömür gitti. Benimde öyle suyumu yemeğimi annem eşim yatağıma getiriyor devamlı Yanımdalar annem bende kalıyor zaten kalkma canım yatabildiĞin kadar yat dinlen film izle

Benim de iki gündür başladı ya bende bide fıtık var transfer süreci falan derken bi 4 kilo falan almışım kilo aldığım zaman belim ağrırdı normalde de bende acaba ondan mı kaynaklı diyorum
Bende transferden bu yana 1.5 kilo zayıflamışım. Bu bile beni korkuttu. Bence haklısın sürekli yatıp dinlendiğimiz için oda bel ağrısı yapıyor

:KK200:
İnşallah sanada nasip olucak canım arkadaşım, kızlarında dediği gibi belirti aramak pek doğru değil sanırım, çünkü hepimizin vücudunun ilaçlara verdiği tepkiler farklı farklı oluyor, benim tek belirti olarak saydığım transferin 5.gününden itibaren özellikle geceleri ateş basması ve terlememdi bunun dışında hiç bişey yaşamadım, herkese bu süreçte kolayllık ve hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum:KK200:
Benim de ilk ve baskın belirtim gece terlemesiydi hatta ben o kadar salmıştım ki kendimi olmadı tutmadı diye testi yaptım hemen çıkmadı ikinci çizgi dedim olmadı işte sonra bi baktım silik bir çizgi 🙈 şimdi 6+4 oldum ama hiç belirti yok hala ara ara gece terlemesi oluyor o kadar biraz da psikolojik bu belirtiler canım Allah’ın izniyle sende pozitif al inşallah

Bende transferden bu yana 1.5 kilo zayıflamışım. Bu bile beni korkuttu. Bence haklısın sürekli yatıp dinlendiğimiz için oda bel ağrısı yapıyor
Yaaa nasıl zayıfladın ay ben bide kabızlık çekiyorum mümkün değil zayıflamam 60dım transfer öncesi geçen sağlık ocağında tartıldım 63.800 çıktı🙈 allah nasip ederse doğuma kadar bi 20 kilo alırım ben kesin 😂

Yaaa nasıl zayıfladın ay ben bide kabızlık çekiyorum mümkün değil zayıflamam 60dım transfer öncesi geçen sağlık ocağında tartıldım 63.800 çıktı🙈 allah nasip ederse doğuma kadar bi 20 kilo alırım ben kesin 😂
Bende bende hiç sormayın bi de ikiz 😀 zaten 78 kiloydum🤦‍♀️

Oh afiyet olsun maşallah size harika bir kayınvaliden var valla nazarlardan korusun rabbim. Bende hiç yemedim de merak ettim 😀
Allah bin kere razı olsun ondan valla anne gibi saolsun🙏 Pirinç ile ilgili hiç bişi duymadım ama ya zararı falan var mı acaba

Benim de ilk ve baskın belirtim gece terlemesiydi hatta ben o kadar salmıştım ki kendimi olmadı tutmadı diye testi yaptım hemen çıkmadı ikinci çizgi dedim olmadı işte sonra bi baktım silik bir çizgi 🙈 şimdi 6+4 oldum ama hiç belirti yok hala ara ara gece terlemesi oluyor o kadar biraz da psikolojik bu belirtiler canım Allah’ın izniyle sende pozitif al inşallah
İnşallah _Citlembik_ _Citlembik_ arkadaşımda pozitifi alıp aramıza katılır, çünkü oda Benim gibi 4.denemesini yapıyor çok yoruldu bu uğurda çok emekler verdi bu son olur inşallah ve yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder yüce Rabbim..

Benim baya baya aç kalmam gerekecek 😀😀 hayırlısıyla gelsinler ne yapalım 🙏🏻
Emzirme dönemin de çok yağ yakarmış anne eşim diyetisyene gidiyor da o zaman söylemişti emziren anne daha çabuk kilo veriyor diye. Bide biz böyle yata yata nasıl şişmeyelim ya neyse miniklerimiz için değer 100 kilo olmaya bile razıyım valla yeterki sağlıkla kucağımıza alalım

İnşallah _Citlembik_ _Citlembik_ arkadaşımda pozitifi alıp aramıza katılır, çünkü oda Benim gibi 4.denemesini yapıyor çok yoruldu bu uğurda çok emekler verdi bu son olur inşallah ve yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder yüce Rabbim..
İnşallah arkadaşım 🤲

Emzirme dönemin de çok yağ yakarmış anne eşim diyetisyene gidiyor da o zaman söylemişti emziren anne daha çabuk kilo veriyor diye. Bide biz böyle yata yata nasıl şişmeyelim ya neyse miniklerimiz için değer 100 kilo olmaya bile razıyım valla yeterki sağlıkla kucağımıza alalım
Aynen bende razıyım rabbim canlarını sağ etsin yavrularımın da ben kaç kilo olursam olayım hiç
Önemli değil zaten ikisinin peşinde koşarken veririm 😂 sende çok kilolu değilsin bence herşey normal

İnşallah canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın 🤲

Ne kadar güzel çok beğeniyorum ilişkinizi 🙏🏻 Bende duymadım canımm hiç ama yemedim de bilmediğim için
Haftaya diyetisyene gidicez aklına takılan bir şey olursa sor demişti ben bi pilavı sorayım bide neler yiyip neler yenmiyor tam olarak bi öğreneyim ondan sonra yazıp sizlere de atayım

Haftaya diyetisyene gidicez aklına takılan bir şey olursa sor demişti ben bi pilavı sorayım bide neler yiyip neler yenmiyor tam olarak bi öğreneyim ondan sonra yazıp sizlere de atayım
Süpersin canım valla harika olur sor bakalım 😀 En azından canımız istediğinde yiyebilir miyiz yersek ne iyi olur 😂

Aynen bende razıyım rabbim canlarını sağ etsin yavrularımın da ben kaç kilo olursam olayım hiç
Önemli değil zaten ikisinin peşinde koşarken veririm 😂 sende çok kilolu değilsin bence herşey normal
Değilim de bakma dikkat ettiğimden değilim yazın bi 10 kilo verdim 😂 almaya çok müsaitim hem de çok çabuk da veriyorum allahtan troid yüzünden gereksiz kilolar aldım 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X