• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değilim de bakma dikkat ettiğimden değilim yazın bi 10 kilo verdim 😂 almaya çok müsaitim hem de çok çabuk da veriyorum allahtan troid yüzünden gereksiz kilolar aldım 🙄
Ne güzel işte verirsin canım bebiş bi olsun ooo gider hemen o kilolar boşver bana bak senden 15 kilo fazlayım sen doğurduğunda benim gibi olursun zaten 😀 dert etme hiç arkadaşım

Ne güzel işte verirsin canım bebiş bi olsun ooo gider hemen o kilolar boşver bana bak senden 15 kilo fazlayım sen doğurduğunda benim gibi olursun zaten 😀 dert etme hiç arkadaşım
Yok canım işin esprisi valla dert etmiyorum tek bebişler iyi olsun yeter nolcak biraz da onlar için diyet yaparız çok mı zor 😂

Ben bulgur pilavi yedim valla domastesli hatta pirincte karbonhidrat oldugu icin sanirim cok onermiyorlar en sagliklisi bulgur 😘
Oh mis mis afiyet olsun canım. Evet galiba öyle ama ben bu aralar mide bulantımdan simit kuru ekmek falan yiyorum Biliyorum daha sağlıklı beslenmem gerekiyor ama olmuyor 😔

Oh mis mis afiyet olsun canım. Evet galiba öyle ama ben bu aralar mide bulantımdan simit kuru ekmek falan yiyorum Biliyorum daha sağlıklı beslenmem gerekiyor ama olmuyor 😔
Seninkiler ikiz ekstra ekstra yaşıyosundur belirtileri ya bende normalde çok ama çok sevdiğim bişeyden tiksindim ya çok üzülüyorum tiksindiğim için halbuki ne kadar çok severdim 🙈 canınız ister diye söylemiyorum ne olduğunu 😂

Maşallah Allahım tamamına erdirsin cümlemizinkini kardeşim, benimde 4.denememdi artık bittim dediğim anda rabbim iki tane nasip etti çok şükür..
Çok şükür bin şükür canım 🙏🏻 Ne zaman transfer olmuştun
Olsun canin isterse pilav bulgur yapar yersin guzelce ayranla 🤪
Ay istesin diye uğraşıyorum bakalım 😀
Seninkiler ikiz ekstra ekstra yaşıyosundur belirtileri ya bende normalde çok ama çok sevdiğim bişeyden tiksindim ya çok üzülüyorum tiksindiğim için halbuki ne kadar çok severdim 🙈 canınız ister diye söylemiyorum ne olduğunu 😂
Galiba öyle oldu ya 😂 herşeyden tiksinir mi insan sulu yemek görmek istemiyorum 1 haftadır peynir ekmek yiyorum 😀

Ayy ben havucu transfer döneminde çok yedim de bi kötü geldi şimdi söylemesi bile 😀 afiyet olsum canım

Ben de halâ akşamları havuc suyu içiyorum içine de bir kaşık zeytinyağı koyuyor eşim saolsun 🤲 bu arada ben de et görmek istemiyorum artık transfer surecinde o kadar çok yedirdiler ki 😖😖

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X