2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ALLAHIM razı olsun sizlerden. Dileyen isteyen herkesi sevindirsin. Haklisiniz her şeyin başı umud etmek. Doktor doktor gezdim kilom var pkostan ötürü hepsi ver kalırsın diyor deniyorum ama veremiyorum o yüzden tüp bebek düşünüyorum.
Bende ilk tedaviye başlamak için doktora gittiğimde bana sen obezsin zayıflaman lazım dedi . Embriyonun tutmasına yada tuttuktan sonra düşük olmasına neden olabilir dedi. Büyük bi şok yaşadım. Ve bana tam üç ay zaman verdi zayıfla sağlıklı beslen gel dedi. 3 ay sonra çok sıkı bi diyet ve evde Leslie yaparak 11 kilo verdim . Tedavim sonra başladı. Ki normal de hiç kilo veremem diyordum ama bazı şeylere ulaşmak istiyorsak çaba sarf etmemiz gerekecek . Rabbim yardımcınız olsun. En kısa zamanda en hayırlı şekilde rabbim kucağınızı doldursun ❤️

Organik olduğunu iddia etmemiştim zaten sadece çok memnunum kızıma da oğluma da kullanmaya devam edicem ama bizde herhangi bi cilt problemi yok dediğin gibi o konuda yorum yapamam :)

Evet iddia etmediniz. Ben nedense bebekte kullanılacak herşeyin organik olma zorunluluğu var gibi düşündüm ya da anladım. Bilmiyorum bu sadece benim titizlenmemle alakalı sanırım.

Evet iddia etmediniz. Ben nedense bebekte kullanılacak herşeyin organik olma zorunluluğu var gibi düşündüm ya da anladım. Bilmiyorum bu sadece benim titizlenmemle alakalı sanırım.
Evet olabilir sonuçta büyük uğraşlarla geliyo dünyaya bu bebekler o yüzden de hassas olabilirsiniz :) ben biraz rahat bi kafadayım gerçi araştırıyorum yine de alırken ama illa da organik aramıyorum.

Bende ilk tedaviye başlamak için doktora gittiğimde bana sen obezsin zayıflaman lazım dedi . Embriyonun tutmasına yada tuttuktan sonra düşük olmasına neden olabilir dedi. Büyük bi şok yaşadım. Ve bana tam üç ay zaman verdi zayıfla sağlıklı beslen gel dedi. 3 ay sonra çok sıkı bi diyet ve evde Leslie yaparak 11 kilo verdim . Tedavim sonra başladı. Ki normal de hiç kilo veremem diyordum ama bazı şeylere ulaşmak istiyorsak çaba sarf etmemiz gerekecek . Rabbim yardımcınız olsun. En kısa zamanda en hayırlı şekilde rabbim kucağınızı doldursun ❤
Amin tüm isteyenlerin InseALLAH çabalayacağım ben çok çabalayacağım ve takdiri ALLAHA bırakacağım. Umut oluyorsunuz ALLAH sizleri sevindirsin inseALLAH

Devlet hastanesi dediğin şehir hastanesi mi canım, gittin mi daha önce? Birde ayrıntılı uzun sürüyor bebek cidden rahatsız oluyor. Benim yarım saatten fazla sürdü, miniğim dönmedi en son yüzünü göstermedi, 2 hafta sonra gittik tekrar.

Bende akıntı ve batma için gitmiştim 19.haftaydı sanırım. Alttan muayene etti doktor, bi problem yaşamadık.
Yok canım devlet hastanesi yaşadığım ilçedeki hastane ,ben şehir hastanesinden randevu aldım vazgeçtim zaten birine gideceğim

Arkadaşlar bende bilgi topluyorum şu hastalık bitince deneyeceğim ya ilk seferde tutturan yok mu ? Okuduğum baktigim kadarıyla hhayallerim hayal oldu 😔 RABBIM tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin tez zamanda.
Canım benim ilk denememdi tuttu çok şükür umudunu kaybetme

RABBIM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşeALLAH. Bana da dua edin lütfen. Bir de acaba fiyatlar nedir ? Eşimin ailesinden biri yapmış 19 tam altın bozdurmuşlar. Acaba siz ne kadar bi ücret ödediniz
Amin canım darısı başınıza inşallah.canim ben Ankara'da özel bir klinikte yaptırdık 11 bin doktora verdik 5bin civarında ilaçlara verdik kalan 3 embriyo da donduruldu 2000 de dondurdugumuz yere verdik düz 20 bin gitti ben çocuğum olduğu için devlette yaptiramadim

RABBIM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşeALLAH. Bana da dua edin lütfen. Bir de acaba fiyatlar nedir ? Eşimin ailesinden biri yapmış 19 tam altın bozdurmuşlar. Acaba siz ne kadar bi ücret ödediniz
Benim de çocuğum vardı ve yaşım 39, bir oğlumda olduğu için özelde yaptım oğlum normal yolla oldu, sorunumuz yoktu, yaşım büyük olunca tüp bebek yapalım dedik , ikiz olsun dedik ve oldu da, ilkinde de tuttu, 9600 doktor ücreti ve tüp bebek, 3800 ilaçlar, 2100 embriyo dondurma, acıbadem, tayfun bağış, altunizade, şiddetle tavsiye ediyorum

Benim de çocuğum vardı ve yaşım 39, bir oğlumda olduğu için özelde yaptım oğlum normal yolla oldu, sorunumuz yoktu, yaşım büyük olunca tüp bebek yapalım dedik , ikiz olsun dedik ve oldu da, ilkinde de tuttu, 9600 doktor ücreti ve tüp bebek, 3800 ilaçlar, 2100 embriyo dondurma, acıbadem, tayfun bağış, altunizade, şiddetle tavsiye ediyorum
Çok teşekkür ederim ❤

Bugün şeker yüklemesi sonucu için gittim. Kadın doğum doktoru zaten çok sınırda çıkmış dedi, ve yemek yedim üstüne o suyu içtim 1 saat sonra kan verdim deyince neden öyle yapmış anlamadım dedi. O şekilde zaten yüksek çıkar ona rağmen 142 iyi bile çıkmış dedi. Açlık tokluk kan şekeri aldılar açlık 84, tokluk 106 çıkmış. Gidip yaptıracak olan varsa aç karnına sadece şekerli su içip yaptırın derim.

Bugün şeker yüklemesi sonucu için gittim. Kadın doğum doktoru zaten çok sınırda çıkmış dedi, ve yemek yedim üstüne o suyu içtim 1 saat sonra kan verdim deyince neden öyle yapmış anlamadım dedi. O şekilde zaten yüksek çıkar ona rağmen 142 iyi bile çıkmış dedi. Açlık tokluk kan şekeri aldılar açlık 84, tokluk 106 çıkmış. Gidip yaptıracak olan varsa aç karnına sadece şekerli su içip yaptırın derim.
Gitmeden önce aç gelmen gerektiğini söylemeleri gerekiyodu zaten, çok garipmiş cidden. Gözün aydın canım ikinci yüklemeyi yaptırıcak mısın?

Gitmeden önce aç gelmen gerektiğini söylemeleri gerekiyodu zaten, çok garipmiş cidden. Gözün aydın canım ikinci yüklemeyi yaptırıcak mısın?
Ben aç bakılması gerekiyor diye bildiğim için aç gitmiştim zaten ama yükleme yapan kadın yemek ye dedi yedim bende, kadın doğum doktoru şaşırdı. İlk yükleme tok karna yapıldığı halde çok sınırda çıkmış, açlık tokluk şekerine bakalım gerekliyse endokrine yönlendirelim dedi, onlarda çok normal çıktı. Tekrar yaptırmam artık.

Artık dayanamadım ve az önce miniğimin ilk kıyafetini aldım. Hamile kaldım kalalı reklamı çıkıyordu bi sayfada çok güzel bi takım vardı. 6-9 aylıkmış ama aldım. 😄
Güle güle kullansın minik kelebek ☺️ İyi etmişsin canım ufaktan başlayabilirsin artık ancak oluyor birden olacak şeyler değil maalesef yani gücün yeterse ne ala ama tek tek alıp koymak daha iyi en azından ödemesi ya da alması kolay olur 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X