2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben artık sabahları uyandığını anlıyorum, bazen hiç hareket etmiyor gibi geliyor biraz karnımla oynuyorum ufakta olsa bişey yapıyor, bazende öyle hareketli oluyor ki uykudan uyanıyorum. 😄
Aynen vallah senin gibi. Doktordan tam randevu aldim gece. Doktor sevmiyor herhalde hareket etti 😁

Aynen vallah senin gibi. Doktordan tam randevu aldim gece. Doktor sevmiyor herhalde hareket etti 😁
Dün akşam koltukta uyuyakalmışım, uyku arasında sarsıntı hissediyorum bi an açtım gözümü dedim tekme mi bu.. 😂 Sabahta eşim kahvaltıya uyandırdı geldi karnımı sevdi oğlum sende uyan hadi diye baktım ki vuruyor pıtır pıtır. 😍

Benim olmuştu iki kere canım iğne vurduğumuz yerin karşısında göbek deliğinin yanında iki kere oldu geçti

Göbek deliğimin etrafı halka şeklinde belli belirsiz mor. Bi kaç kez kanadı iğne yaptığım yerler sanırım oraya geçen damara yayıldı. Ciddi bişey olmasında..

%100 pamuk yazıyordu, yumuşaklığıda iyi.

Günaydın kızlar iki güne bir uyuyamama sorunu baş gösterdi bende sabahın körü uyandım. Gezinirken reflü yatağı diye bir şey öğrendim. Bebekler için. 20200626_081051.webp

Günaydın kızlar iki güne bir uyuyamama sorunu baş gösterdi bende sabahın körü uyandım. Gezinirken reflü yatağı diye bir şey öğrendim. Bebekler için. Eki Görüntüle 2654565
Günaydın canım ben neredeyse 15 gündür falan uyuyamıyorum gece de dahil olmak üzere alıştım 😀
Evet bu yataklar çok kullanışlı görümcem kullanıyordu emzirip ya da mama yedirip yatırıyor bebek kusmuyor BİM’e. Geliyor Arada 50 TL ye takip et istersen buralarda pahalı olabilir

@canimmkendimm canım sende hastane arayışında olduğun için sanada yazayım dedim.ben 2020 ekim anneleri sayfasınıda takip ediyorum.ordan bir arkadaş sami ulusun beştepedeki hastanesini söyledi. hastane özelden devlete geçmiş.odalar falan tek kişilik ve refakatçi kabul ediliyormuş.internetten biraz baktım 28.haftadan sonra gelen hastayı kabul etmiyorlarmış sanırım.bende ayın 9 una oraya randevu aldım.hem bi gidip göreceğim aklıma yatarsa orda devam edeceğim.

Günaydın canım ben neredeyse 15 gündür falan uyuyamıyorum gece de dahil olmak üzere alıştım 😀
Evet bu yataklar çok kullanışlı görümcem kullanıyordu emzirip ya da mama yedirip yatırıyor bebek kusmuyor BİM’e. Geliyor Arada 50 TL ye takip et istersen buralarda pahalı olabilir
bende bunu ilk bimde görmüştüm 😊 daha önce kullanan duymuştum ama alıp almama konusunda tereddütte kaldım.amaaan eskiden reflü yatağımı varmış deyip vazgeçtiydim 😊🙈

bende bunu ilk bimde görmüştüm 😊 daha önce kullanan duymuştum ama alıp almama konusunda tereddütte kaldım.amaaan eskiden reflü yatağımı varmış deyip vazgeçtiydim 😊🙈
Yok yok çok kullanışlı tekrar gelirse kaçırma derim 😀 kusmasını engelliyor gerçekten yan da yatırabiliyorsun destekleri sayesinde emdikten sonra çocuk hiç kusmuyor buna yatınca ben bizzat gördüm test ettim 😀

Ben kızıma kullanmıştım canım kusacak bebek her türlü kusuyor onda yatarken kusmazdi kucağımıza alinca aninda cikartirdi

Yok yok çok kullanışlı tekrar gelirse kaçırma derim 😀 kusmasını engelliyor gerçekten yan da yatırabiliyorsun destekleri sayesinde emdikten sonra çocuk hiç kusmuyor buna yatınca ben bizzat gördüm test ettim 😀
annem bizim bebişlere hep yün ince poposuna kadar inen yastıklardan yapıyor.onda yatınca eğimli yatıyor zaten ama bilemedim alıp almama konusunda.bşde ben şundan alcam salonda falan yanımda yatsın diye sesle uyumaya alışsın diye.bunu muhtemelen yatağın içindede kullanırım.Bim e buda gelmişti 😂
20200626_111059.webp

Ben kızıma kullanmıştım canım kusacak bebek her türlü kusuyor onda yatarken kusmazdi kucağımıza alinca aninda cikartirdi
benim yeğenimde hep kucağımızda kusardı bide altını açar açmaz üzerimize doğru attırırdı çişini 😂panikten hemen avcumuzu tutardık 🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X