- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #12.761
Kızlar aldığım takım dün geldi. Fotoğraftakinin aynısı. Fiyatına göre gayet iyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kumaşını beğendiysen bende alacağım canım fiyatı çok uygun çünkü dediğin gibiKızlar aldığım takım dün geldi. Fotoğraftakinin aynısı. Fiyatına göre gayet iyi.
Bence güzel canım yumuşak, çok kalın değil terletmez.Kumaşını beğendiysen bende alacağım canım fiyatı çok uygun çünkü dediğin gibi
Aynen vallah senin gibi. Doktordan tam randevu aldim gece. Doktor sevmiyor herhalde hareket ettiBen artık sabahları uyandığını anlıyorum, bazen hiç hareket etmiyor gibi geliyor biraz karnımla oynuyorum ufakta olsa bişey yapıyor, bazende öyle hareketli oluyor ki uykudan uyanıyorum.![]()
Dün akşam koltukta uyuyakalmışım, uyku arasında sarsıntı hissediyorum bi an açtım gözümü dedim tekme mi bu..Aynen vallah senin gibi. Doktordan tam randevu aldim gece. Doktor sevmiyor herhalde hareket etti![]()
Tamam o zaman canım teşekkür ederizBence güzel canım yumuşak, çok kalın değil terletmez.
Rica ederim canım.Tamam o zaman canım teşekkür ederiz![]()
Benim olmuştu iki kere canım iğne vurduğumuz yerin karşısında göbek deliğinin yanında iki kere oldu geçtiKızlar göbek deliğimin etrafında belli belirsiz morarma olmuş. Halka şeklinde. İğneden mi acaba? Başına gelen var mı?
Pamuk mu canımKızlar aldığım takım dün geldi. Fotoğraftakinin aynısı. Fiyatına göre gayet iyi.
Benim olmuştu iki kere canım iğne vurduğumuz yerin karşısında göbek deliğinin yanında iki kere oldu geçti
Pamuk mu canım
Günaydın canım ben neredeyse 15 gündür falan uyuyamıyorum gece de dahil olmak üzere alıştımGünaydın kızlar iki güne bir uyuyamama sorunu baş gösterdi bende sabahın körü uyandım. Gezinirken reflü yatağı diye bir şey öğrendim. Bebekler için. Eki Görüntüle 2654565
bende bunu ilk bimde görmüştümGünaydın canım ben neredeyse 15 gündür falan uyuyamıyorum gece de dahil olmak üzere alıştım
Evet bu yataklar çok kullanışlı görümcem kullanıyordu emzirip ya da mama yedirip yatırıyor bebek kusmuyor BİM’e. Geliyor Arada 50 TL ye takip et istersen buralarda pahalı olabilir
Yok yok çok kullanışlı tekrar gelirse kaçırma derimbende bunu ilk bimde görmüştümdaha önce kullanan duymuştum ama alıp almama konusunda tereddütte kaldım.amaaan eskiden reflü yatağımı varmış deyip vazgeçtiydim
![]()
Ben kızıma kullanmıştım canım kusacak bebek her türlü kusuyor onda yatarken kusmazdi kucağımıza alinca aninda cikartirdibende bunu ilk bimde görmüştümdaha önce kullanan duymuştum ama alıp almama konusunda tereddütte kaldım.amaaan eskiden reflü yatağımı varmış deyip vazgeçtiydim
![]()
annem bizim bebişlere hep yün ince poposuna kadar inen yastıklardan yapıyor.onda yatınca eğimli yatıyor zaten ama bilemedim alıp almama konusunda.bşde ben şundan alcam salonda falan yanımda yatsın diye sesle uyumaya alışsın diye.bunu muhtemelen yatağın içindede kullanırım.Bim e buda gelmiştiYok yok çok kullanışlı tekrar gelirse kaçırma derimkusmasını engelliyor gerçekten yan da yatırabiliyorsun destekleri sayesinde emdikten sonra çocuk hiç kusmuyor buna yatınca ben bizzat gördüm test ettim
![]()
benim yeğenimde hep kucağımızda kusardı bide altını açar açmaz üzerimize doğru attırırdı çişiniBen kızıma kullanmıştım canım kusacak bebek her türlü kusuyor onda yatarken kusmazdi kucağımıza alinca aninda cikartirdi