- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #12.921
Kızlar göbek deliği ve çevresi ağrıyan var mı ? Sabahtan bi sızı var. Özellikle bebiş oynayınca daha net hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kordonla oynuyordur belki olabilir miKızlar göbek deliği ve çevresi ağrıyan var mı ? Sabahtan bi sızı var. Özellikle bebiş oynayınca daha net hissediyorum
Tabi ki de biz ne güzel düşünüyoruz karşımızda ki insanların düşünmesiSen teyzesi olduğun halde böyle hassas davranmışsın, millet şapur şupur öperek havalara atarak seviyor başkasının bebeğini. Bende bebeklerin öpülmesini doğru bulmuyorum, kimsenin bebeğinide öpmedim içim gitsede.. Kuzenimin kızı vardı sadece koklardım, kendi biraz büyüyünce gelip kucağıma oturmaya başlamıştı, bebekken annesi vermeden ben almazdım. Kendi bebeğimide kucaktan kucağa gezdirmek istemiyorum kimseyi kırmakta istemiyorum bakalım nasıl olacak, nasıl davranıcaz..
Evet birde zor elde ettik bu bebekleri biz. Dün üstü kapalı teyzesine söyledim, hastalık var o yüzden kimi nasıl kabul edicem bilmiyorum sonuçta çok küçük oluyor bağışıklığı zayıf oluyor dedim, ohoo eylüle kadar bişey kalmaz Allahın izniyle hiç bişey olmaz diyor.. Ben öyle kucaklarına verip kenara çekilip elden ele gezmesini izleyemem ki..Belki ben abartıyorum ama başka türlü davranmak içime sinmez ki.
Benim tedavi olduğum hastanede tanıştığım bi arkadaşım var doğumu çok yaklaştı, pandemiden beri görüşmüyoruz yüzyüze. Doğum yapıcak ve gitmeyi düşünmüyorum ben kendisinede söyledim, zaten çok minnoş bi bebek olucak zayıf biraz diye kafasına takıyor annesi.. Gitsem kucağıma alamam, bebeğe yaklaşamam, annesine yaklaşamam.
Yapar yapar sen öyle de anne bize bi akşama yemek koysan çok makbule geçer dehah aynen bana yemek yapsın yeterköye gidene kadar sağolsun ne pişirse bizede verirdi çokta makbule geçiyordu valla işten gelince yemek derdim olmuyordu.bana bunlarla gelsin
![]()
demi ama isteyenin bir yüzü yapmayanın iki yüzüTabi ki de biz ne güzel düşünüyoruz karşımızda ki insanların düşünmesi
Gerekiyor gelme denilmez gelse olmaz off..
Yapar yapar sen öyle de anne bize bi akşama yemek koysan çok makbule geçer de![]()
Netten baktım da biraz göbek ağrısı rahim genişledikçe oluyor diyor. Bi anda olunca korktum amaKordonla oynuyordur belki olabilir mio geldi aklıma seviyorlarmış kordonla oynamayı ya belki onunla alakalı olabilir
aslında herkesin bizi düşünmesi lazım ama biz milleti düşünüyoruz kırarsak diye.benim eşim ilk başlarda beni öpmüyordu bile.bazen annesi babası yasak dinlemeyip dışarıya çıkıyordu.çok kızıyordu.ben evde karımı öpemeye korkuyorum,bu kız anasını babasını görmeye gitmiyor siz şurda dibimizde niye dikkat edip laf dinlemiyorsunuz diyeBende kendi kardeşimle o da evden çıkmadığı halde çok az görüştüm.. Eşim virüsten sonra 2 ay işe gitmedi ben hiç evden çıkmadım. Şimdi dikkat ederek çıkıyorum dışarı nadiren.. Bende kendimden korkuyorum birini kırarım gibi geliyor..
Netten baktım da biraz göbek ağrısı rahim genişledikçe oluyor diyor. Bi anda olunca korktum ama
Benim 1 ay oncesinde oldu cok acidi. Et kesigi gibi aciodu. Normal herhalde cogu insan yakınıyo bundanKızlar göbek deliği ve çevresi ağrıyan var mı ? Sabahtan bi sızı var. Özellikle bebiş oynayınca daha net hissediyorum
kızlar sizinde ayaklarınızda,ayak bileklerinizde şişmeler oluyormu.bende 1 haftadır oluyor.ayaklarım bildiğiniz tombik tombik oldu.tuz zaten çok az tüketirdim yemeklerde şimdi kullanmıyorum,su içiyorum 2-2,5 litre.akşamları ayağımın altına yastıklar koyup uzanıyorum falan yok hiç gitmiyorda.ve sadece ayaklarımda ve ayak bileklerimde oluyor.ellerimde falan yok çünkü alyansım hala normal oluyor
Sanki etin ezilmiş gibi mı? Benim de geçen hafta 2 3 gün ağrıdı sonra geçti ama . Göbeğimin altı etim ezilmiş gibi ağrıyordu
onu da yapamıyorumki işte her zaman.çalışıyorum.bir tek akşamları ev gidince uzanıyorum işte.sabah kalktığımda bile şişler.çok önüne geçilecek birşey de değilmiş.dün kağan kocatepenin videosunu seyrettim.o öyle diyor.ayakları mümkün mertebe yukarı kaldırmak lazım olmaz mı oluyor ama bende sadece ayaklarda oluyor. Refleksoloji kitabım var ordan bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
maşallah ne kadar büyümüş minikBugün doktora gittim dün yazmıştım su gibi akıntı geldi diye alttan baktı normal akıntıymış bebişte büyümüş en son 450 gr dı 938 gr olmuş çok şükür![]()
Evet 1 kiloya yaklaşmışmaşallah ne kadar büyümüş minikkaç haftalık oldu seninki canım
maşallah 1 haftada önde gidiyorEvet 1 kiloya yaklaşmış25+3 ama ultrasonda 26+4
Tabi ki de biz ne güzel düşünüyoruz karşımızda ki insanların düşünmesi
Gerekiyor gelme denilmez gelse olmaz off..
aslında herkesin bizi düşünmesi lazım ama biz milleti düşünüyoruz kırarsak diye.benim eşim ilk başlarda beni öpmüyordu bile.bazen annesi babası yasak dinlemeyip dışarıya çıkıyordu.çok kızıyordu.ben evde karımı öpemeye korkuyorum,bu kız anasını babasını görmeye gitmiyor siz şurda dibimizde niye dikkat edip laf dinlemiyorsunuz diye
Fitil değilde enfeksiyonun kendisi yapar canım kasık da batma gibi sancı gibi daha çok böyle ayağa kalktığında falan meselaKızlar enfeksiyon için fitil kasık ağrısı yapıyormuydu sizde![]()
Evet canım aynen öyle ya batma gibi kasık ağrısı gibi yatıyorum sağa sola dönüp geçirtiyorum gene başlıyorFitil değilde enfeksiyonun kendisi yapar canım kasık da batma gibi sancı gibi daha çok böyle ayağa kalktığında falan mesela