2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar göbek deliği ve çevresi ağrıyan var mı ? Sabahtan bi sızı var. Özellikle bebiş oynayınca daha net hissediyorum
Kordonla oynuyordur belki olabilir mi 🙄 o geldi aklıma seviyorlarmış kordonla oynamayı ya belki onunla alakalı olabilir

Sen teyzesi olduğun halde böyle hassas davranmışsın, millet şapur şupur öperek havalara atarak seviyor başkasının bebeğini. Bende bebeklerin öpülmesini doğru bulmuyorum, kimsenin bebeğinide öpmedim içim gitsede.. Kuzenimin kızı vardı sadece koklardım, kendi biraz büyüyünce gelip kucağıma oturmaya başlamıştı, bebekken annesi vermeden ben almazdım. Kendi bebeğimide kucaktan kucağa gezdirmek istemiyorum kimseyi kırmakta istemiyorum bakalım nasıl olacak, nasıl davranıcaz..

Evet birde zor elde ettik bu bebekleri biz. Dün üstü kapalı teyzesine söyledim, hastalık var o yüzden kimi nasıl kabul edicem bilmiyorum sonuçta çok küçük oluyor bağışıklığı zayıf oluyor dedim, ohoo eylüle kadar bişey kalmaz Allahın izniyle hiç bişey olmaz diyor.. Ben öyle kucaklarına verip kenara çekilip elden ele gezmesini izleyemem ki.. 😔 Belki ben abartıyorum ama başka türlü davranmak içime sinmez ki.

Benim tedavi olduğum hastanede tanıştığım bi arkadaşım var doğumu çok yaklaştı, pandemiden beri görüşmüyoruz yüzyüze. Doğum yapıcak ve gitmeyi düşünmüyorum ben kendisinede söyledim, zaten çok minnoş bi bebek olucak zayıf biraz diye kafasına takıyor annesi.. Gitsem kucağıma alamam, bebeğe yaklaşamam, annesine yaklaşamam.
Tabi ki de biz ne güzel düşünüyoruz karşımızda ki insanların düşünmesi
Gerekiyor gelme denilmez gelse olmaz off..
hah aynen bana yemek yapsın yeter 😊 köye gidene kadar sağolsun ne pişirse bizede verirdi çokta makbule geçiyordu valla işten gelince yemek derdim olmuyordu.bana bunlarla gelsin 😂
Yapar yapar sen öyle de anne bize bi akşama yemek koysan çok makbule geçer de 😂

Bende kendi kardeşimle o da evden çıkmadığı halde çok az görüştüm.. Eşim virüsten sonra 2 ay işe gitmedi ben hiç evden çıkmadım. Şimdi dikkat ederek çıkıyorum dışarı nadiren.. Bende kendimden korkuyorum birini kırarım gibi geliyor..
aslında herkesin bizi düşünmesi lazım ama biz milleti düşünüyoruz kırarsak diye.benim eşim ilk başlarda beni öpmüyordu bile.bazen annesi babası yasak dinlemeyip dışarıya çıkıyordu.çok kızıyordu.ben evde karımı öpemeye korkuyorum,bu kız anasını babasını görmeye gitmiyor siz şurda dibimizde niye dikkat edip laf dinlemiyorsunuz diye

kızlar sizinde ayaklarınızda,ayak bileklerinizde şişmeler oluyormu.bende 1 haftadır oluyor.ayaklarım bildiğiniz tombik tombik oldu.tuz zaten çok az tüketirdim yemeklerde şimdi kullanmıyorum,su içiyorum 2-2,5 litre.akşamları ayağımın altına yastıklar koyup uzanıyorum falan yok hiç gitmiyorda.ve sadece ayaklarımda ve ayak bileklerimde oluyor.ellerimde falan yok çünkü alyansım hala normal oluyor

ayakları mümkün mertebe yukarı kaldırmak lazım olmaz mı oluyor ama bende sadece ayaklarda oluyor. Refleksoloji kitabım var ordan bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Sanki etin ezilmiş gibi mı? Benim de geçen hafta 2 3 gün ağrıdı sonra geçti ama . Göbeğimin altı etim ezilmiş gibi ağrıyordu

Evet aynısı bende oldu iki gün öncesine kadar vardı. Dün bitti. Sanki çimdiklemişsin de acımış gibi sağ tarafında bir ağrı vardı.

ayakları mümkün mertebe yukarı kaldırmak lazım olmaz mı oluyor ama bende sadece ayaklarda oluyor. Refleksoloji kitabım var ordan bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
onu da yapamıyorumki işte her zaman.çalışıyorum.bir tek akşamları ev gidince uzanıyorum işte.sabah kalktığımda bile şişler.çok önüne geçilecek birşey de değilmiş.dün kağan kocatepenin videosunu seyrettim.o öyle diyor.

Tabi ki de biz ne güzel düşünüyoruz karşımızda ki insanların düşünmesi
Gerekiyor gelme denilmez gelse olmaz off..

Gerekirse eşime paslıycam ona kabul edemiyoruz dedirticem.

aslında herkesin bizi düşünmesi lazım ama biz milleti düşünüyoruz kırarsak diye.benim eşim ilk başlarda beni öpmüyordu bile.bazen annesi babası yasak dinlemeyip dışarıya çıkıyordu.çok kızıyordu.ben evde karımı öpemeye korkuyorum,bu kız anasını babasını görmeye gitmiyor siz şurda dibimizde niye dikkat edip laf dinlemiyorsunuz diye

Valla zor döneme denk geldik. Gerekirse kırıcaz napalım. Miniklerden önemli değil ya.

Fitil değilde enfeksiyonun kendisi yapar canım kasık da batma gibi sancı gibi daha çok böyle ayağa kalktığında falan mesela
Evet canım aynen öyle ya batma gibi kasık ağrısı gibi yatıyorum sağa sola dönüp geçirtiyorum gene başlıyor 🤦‍♀️ 4.gün bugün ilaçlarda fayda etmiyormu bunlar acaba 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X