- Konu Sahibi Midwife-lp
Taze transfer olan arkadaşlar pozitif ten sonra estrofem i bıraktınız mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk transferimde benimde öyle olmuştu adet olacak gibi hissettim ama öyle olmadı sonuç pozitiftiMerhabalar 4 ağustosta transferim gerçekleşti zaman geçmiyor sanki birlikte bekleyelim dedim :) sizde durum nasıl? Bende şuan kasık ağrısı var regl öncesi gibi ara ara gidip geliyor ayaktayken özellikle kasık bölgesinde ağrı hissediyorum. Benim gibi olan var mı?
Çıkar bence yaptırınKızlarr bugün 8.günüm 6.gün emriyosu,salı günü test günüm yarın yola çıkıcam evime bugün test yaptırsam mı yola çıkmadan bilmiş olurum varsa. Kasıl bel ağrısı vs.bi belirti yaşamadım hala. Varsa sayı azda olsa çıkar artık heralde dimi ?
MaşallahhKızlarr 213 çıktıı![]()
Hayırlısı olsun çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlarr 213 çıktıı![]()
Ben de tam bunu arıyordum bende de aynı ağrı var 14 agusıtosta oldu transferMerhabalar 4 ağustosta transferim gerçekleşti zaman geçmiyor sanki birlikte bekleyelim dedim :) sizde durum nasıl? Bende şuan kasık ağrısı var regl öncesi gibi ara ara gidip geliyor ayaktayken özellikle kasık bölgesinde ağrı hissediyorum. Benim gibi olan var mı?
hayır ben devam edıyorum ayrıca oksapar dıye gobekten bır ıgne coraspın folık asıt ve sadece bır gun kullanacagım bır ıgne verdıler transferden 3 gun sonra kalcadan vuracagım onuda 21 agustos ta yapıldı sonucu beklıyorum bende allah herkesın gonlune gore versınTaze transfer olan arkadaşlar pozitif ten sonra estrofem i bıraktınız mı
Bana bırakmam gerektiği söylendi ben de bıraktım amin inşallah siz daha yeni transfer olmuşsunuz ben pozitif sonucumu aldım çok şükür üç kere de takip yaptırdım artış gözlendi bırakmam gerektiği söylendi estrofemihayır ben devam edıyorum ayrıca oksapar dıye gobekten bır ıgne coraspın folık asıt ve sadece bır gun kullanacagım bır ıgne verdıler transferden 3 gun sonra kalcadan vuracagım onuda 21 agustos ta yapıldı sonucu beklıyorum bende allah herkesın gonlune gore versın
tabıkı doktor ne dıyorsa o sekılde herkesın durumu farklı olabılıyor benım arkdsım bazı ılacları kullanmazken ben o ıgneden 10 tane vuruldm rabbım olumlu sonuclar almamızı nasıp etsın ınsallahhhh saglıkla kucagınıza alın sızdeBana bırakmam gerektiği söylendi ben de bıraktım amin inşallah siz daha yeni transfer olmuşsunuz ben pozitif sonucumu aldım çok şükür üç kere de takip yaptırdım artış gözlendi bırakmam gerektiği söylendi estrofemi
Amin inşallah evet farklı olabilir bende ilk transferimde çok fazla ilaç kullanmıştım bunda çok daha az belli her doktor farklı tedavi uyguluyordurtabıkı doktor ne dıyorsa o sekılde herkesın durumu farklı olabılıyor benım arkdsım bazı ılacları kullanmazken ben o ıgneden 10 tane vuruldm rabbım olumlu sonuclar almamızı nasıp etsın ınsallahhhh saglıkla kucagınıza alın sızde