2021 ağustos ayında tüp bebek transferi yaptıranlar

Merhaba arkadaşlar. Ankara'da gonal F fiyatını bilenler var mı. Eczane önerecekler var mi acaba? Ya da siz ne kadara aldınız güncel fiyat nasıl raporlu/raporsuz farkı ne ?

Merhabalar 4 ağustosta transferim gerçekleşti zaman geçmiyor sanki birlikte bekleyelim dedim :) sizde durum nasıl? Bende şuan kasık ağrısı var regl öncesi gibi ara ara gidip geliyor ayaktayken özellikle kasık bölgesinde ağrı hissediyorum. Benim gibi olan var mı?
İlk transferimde benimde öyle olmuştu adet olacak gibi hissettim ama öyle olmadı sonuç pozitifti 😊

Günler geçmiyor sanki 28inde test günüm. Ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor sizde durumlar nasıl

Kızlarr bugün 8.günüm 6.gün emriyosu,salı günü test günüm yarın yola çıkıcam evime bugün test yaptırsam mı yola çıkmadan bilmiş olurum varsa. Kasıl bel ağrısı vs.bi belirti yaşamadım hala. Varsa sayı azda olsa çıkar artık heralde dimi ?

Kızlarr bugün 8.günüm 6.gün emriyosu,salı günü test günüm yarın yola çıkıcam evime bugün test yaptırsam mı yola çıkmadan bilmiş olurum varsa. Kasıl bel ağrısı vs.bi belirti yaşamadım hala. Varsa sayı azda olsa çıkar artık heralde dimi ?
Çıkar bence yaptırın

Benim kadar umutsuz ve hiç belirtisiz birinde çıktıysa herkes umutlu olsun 😍😍 yani görünüşte kalite falan iyiydi ama hiç belirti görmedm ağrı falan o yüzden olmiycak sandm ve hep kötüye hazırladm kendimi🙈 rabbim hepinize yaşatsn bu duyguyu çok dua edicem hepinize 🤲 umut olması için hemen paylaştım sizinle dua edin nolur sağlıkla ilerlesn kucağımıza alalım 🤲🥰🥰

Merhabalar 4 ağustosta transferim gerçekleşti zaman geçmiyor sanki birlikte bekleyelim dedim :) sizde durum nasıl? Bende şuan kasık ağrısı var regl öncesi gibi ara ara gidip geliyor ayaktayken özellikle kasık bölgesinde ağrı hissediyorum. Benim gibi olan var mı?
Ben de tam bunu arıyordum bende de aynı ağrı var 14 agusıtosta oldu transfer

Taze transfer olan arkadaşlar pozitif ten sonra estrofem i bıraktınız mı
hayır ben devam edıyorum ayrıca oksapar dıye gobekten bır ıgne coraspın folık asıt ve sadece bır gun kullanacagım bır ıgne verdıler transferden 3 gun sonra kalcadan vuracagım onuda 21 agustos ta yapıldı sonucu beklıyorum bende allah herkesın gonlune gore versın

hayır ben devam edıyorum ayrıca oksapar dıye gobekten bır ıgne coraspın folık asıt ve sadece bır gun kullanacagım bır ıgne verdıler transferden 3 gun sonra kalcadan vuracagım onuda 21 agustos ta yapıldı sonucu beklıyorum bende allah herkesın gonlune gore versın
Bana bırakmam gerektiği söylendi ben de bıraktım amin inşallah siz daha yeni transfer olmuşsunuz ben pozitif sonucumu aldım çok şükür üç kere de takip yaptırdım artış gözlendi bırakmam gerektiği söylendi estrofemi

Bana bırakmam gerektiği söylendi ben de bıraktım amin inşallah siz daha yeni transfer olmuşsunuz ben pozitif sonucumu aldım çok şükür üç kere de takip yaptırdım artış gözlendi bırakmam gerektiği söylendi estrofemi
tabıkı doktor ne dıyorsa o sekılde herkesın durumu farklı olabılıyor benım arkdsım bazı ılacları kullanmazken ben o ıgneden 10 tane vuruldm rabbım olumlu sonuclar almamızı nasıp etsın ınsallahhhh saglıkla kucagınıza alın sızde

tabıkı doktor ne dıyorsa o sekılde herkesın durumu farklı olabılıyor benım arkdsım bazı ılacları kullanmazken ben o ıgneden 10 tane vuruldm rabbım olumlu sonuclar almamızı nasıp etsın ınsallahhhh saglıkla kucagınıza alın sızde
Amin inşallah evet farklı olabilir bende ilk transferimde çok fazla ilaç kullanmıştım bunda çok daha az belli her doktor farklı tedavi uyguluyordur

Kızlar 14 ünde transfer oldu 6 eylülde ilk ultrason muayenesi varmış o zamana kadar bekliycem acaba kesesi görünücekmi o kadar beklemeden bi gitsem mi. O gittiğim de kalp atışıda duyulucak kadar olmuş olur mu falan falan aklımda deli sorular 😅bi yazılar bununla ilgili konuşmalar arıyorum 😅 temmuz 27 son adet tarihim,14 ağustos transfer, 6 eylül ilk muayene sizce kalp atışıda duyulur mu ? 😊

Merhaba arkadaşlar, 3. Gün dondurulmuş embriyosu bugün 10. Gün. Aslında tahlil günüm pazartesi ama ben az önce dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve ne yazıkki negatif çıktı, pazartesi yine kan vericem tabiki ama umudum hiç kalmadı açıkçası çok üzgünüm. Bu arada pozitif olan herkese allah sağlıkla kucaklarına almayıda nasip etsin inşallah.

Back
X