2021 ağustos ayında tüp bebek transferi yaptıranlar

Yarın öğlen 3 gün dolmuş oluyo koyulduğu saate göre. 6.gün emriyosu acaba kaç güne çıkar
Sizinki altıncı gün olduğu için bence üç günde çıkar zaten 6. Gün tutunmakta aşaması demek oluyor direk koyulup size tutunacak😃😃

Sizinki altıncı gün olduğu için bence üç günde çıkar zaten 6. Gün tutunmakta aşaması demek oluyor direk koyulup size tutunacak😃😃
Ay inşallah ne güzel dediniz😍 emriyolog da öyle dedi tutunma evresine başlamış halde potansiyeli yüksek dedi ama bakalım 😊 ilk testte sayının kaç üzerinde olması gerekiyo

Ay inşallah ne güzel dediniz😍 emriyolog da öyle dedi tutunma evresine başlamış halde potansiyeli yüksek dedi ama bakalım 😊 ilk testte sayının kaç üzerinde olması gerekiyo
Yani onu hiç bilmiyorum ama beşin üzeri gebelik sayılıyormuş 😌 ilk denemeniz mi

Evet ilk deneme 24 yaşındayım 😊 nelere dikkat ediyosunuz neler yediniz, yemediniz ?
Sadece kola ve cips her gün yiyip içiyordum onları yemedim diğer şeylere pek dikkat etmedim etkisi var mı bilmiyorum ama her gün kesin iki üç bardak kola içerdim

Kaçıncı gününüz hiç belirtileriniz oldu mu ? Sanırım 10 un üzerinde olması gerekiyomuş 10-50 arası çıkıyomuş
Siz test yaptınız mı? Yapmadıysanız yapmayın bence günü gelene kadar çünkü erken bakınca doğal olarak düşük çıkıyor sonuç düşük çıkınca da beklemesi daha stresli oluyor..

Siz test yaptınız mı? Yapmadıysanız yapmayın bence günü gelene kadar çünkü erken bakınca doğal olarak düşük çıkıyor sonuç düşük çıkınca da beklemesi daha stresli oluyor..
Yok yapmadım test cumartesi transfer oldu bugün çarşamba 4 gün oldu belirti vs. bi şey yok ya insan kendinde bi şey yok gibi hissediyo

Yaa🙂 çok ilginç inanamıyo insan bi belirti arıyo ne düşüneceğini şaşırıyo gittikçe de sabırsızlanıyo😅
Aynen öyle valla dört gözle midem bulansın diye bekliyoruz ailecek😂😂 bi de şey var sürekli idrarla test yapasım geliyor o kadar negatif gördüm ki çift çizgi görmek çok hoşuma gidiyor 🙈🙈🙈 içime doğuyor sizinki de pozitif olacak 🥰 inşallah olur hep birlikte seviniriz😍😍😍

Aynen öyle valla dört gözle midem bulansın diye bekliyoruz ailecek😂😂 bi de şey var sürekli idrarla test yapasım geliyor o kadar negatif gördüm ki çift çizgi görmek çok hoşuma gidiyor 🙈🙈🙈 içime doğuyor sizinki de pozitif olacak 🥰 inşallah olur hep birlikte seviniriz😍😍😍
😂😂😂 ay çok tatlı yaa😍 maşallah rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin 🥰 ayy inşallah 🤲 🤩

Kızlar bugün transfer im 4.günü. Bugün çok halsiz ve bitkin uyandım. Ayağa kalktıkca midem bulanıyor gibi. Bi halsiz oluyorum. Başım dönecek gibi hissediyorum. Normal mi sizce? Yani erken değil mi? Var mı böyle yaşayan?

Merhaba benim 2. Denemem ilki Haziran ayında taze transferdi sonuç negatif oldu. Dün donmuş embriyo transferim oldu. Bakalım sonuç ne olacak heyecanla bekliyorum. Tüm bekleyenler pozitif sonuçlar alalım inşallah.

Kızlar bugün transfer im 4.günü. Bugün çok halsiz ve bitkin uyandım. Ayağa kalktıkca midem bulanıyor gibi. Bi halsiz oluyorum. Başım dönecek gibi hissediyorum. Normal mi sizce? Yani erken değil mi? Var mı böyle yaşayan?
Benimde transferden sonraki 5.günüm ama bi belirti vs. Yok bende. Uyku hali ilaç etkisi sanırım o var ilaçlara başladığımdan beri. Bulantı varmış ama sizin bilemedim genelde kasık bel ağrısı yaşıyolar onlara bakın önümüzde günlerde yaşıycakmısınız bakalım

Merhaba benim 2. Denemem ilki Haziran ayında taze transferdi sonuç negatif oldu. Dün donmuş embriyo transferim oldu. Bakalım sonuç ne olacak heyecanla bekliyorum. Tüm bekleyenler pozitif sonuçlar alalım inşallah.
İnşallah canım rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲tutunsunlar bize olumlu sonuçlansın yüzlerimiz gülsün inşallah 🤗🤲

Benimde transferden sonraki 5.günüm ama bi belirti vs. Yok bende. Uyku hali ilaç etkisi sanırım o var ilaçlara başladığımdan beri. Bulantı varmış ama sizin bilemedim genelde kasık bel ağrısı yaşıyolar onlara bakın önümüzde günlerde
Ara ara belimde de ağrı oluyor. Sürekli yatmaktan diye düşünmüştüm ama sızı şeklinde ağrı acı gibi. Umuraım iyi belirtilerdir bunlar tabi.

Ara ara belimde de ağrı oluyor. Sürekli yatmaktan diye düşünmüştüm ama sızı şeklinde ağrı acı gibi. Umuraım iyi belirtilerdir bunlar tabi.
İyidir merak etmeyin olanlar bildiğin adet olmulum gibi şiddetli kasık ağrısı bel ağrısından uyuyamama bile olanlar oluyo bunlar tutunma belirtileri oluyo sizinde öyledir inşallah 🤗

Back
X