2021 Aralık Anneleri

Peki 10 gun sonra takinca da dikisler acimamis miydi sonucta sıkışıyorlar
İlk eski üsül çarşaf sardılar eğilip kalkarken çok rahattı ilk 5 gün hafif ağrı sonra yok bi de sezeryan olunca dik yürüyün kambur yürümeyin dikişler için zararlı ne kadar çok yürürsek o kadar hızlı iyileşir 40 lıydım şortlu korse giydim gayet iyiydi

Ben o suyu icip tekrar olcum yaptiramam doktorun yanina haftaya gidebilirsem gitmeye calisacam bu durumu kendi cozsun ben seker testi yaptirmada bile tereddutdeydim
Haklısın çünkü çok zor geldi bana o yükleme ayılıp bayılıyodum..büyük ihtimal hata yapılmış dediğin gibi doktorun çözsün bencede.

Benimki de öyle çok dışarı vurmuyor
İçerilerde vuruyor genelde artık
Ay etiketleri de mi kesiyoruz?

Üff
Düşününxe bile üşendim ben buna
Bi de kesin etiketi keseceğiö diye kıyafette delik açarım
Ben kendi kiyafetlerimin pantolonlar dahil herşey ne varsa mesela mağazadan aldım geldim direkt etiketleri keserim çocukluğumdan beri böyle huylaniyorum hem boyundaki etiketlerden hemde yan kalça hizasına yakın olan etiketler ne bulursam etiket adına kesiyorum . Çocuğuma da öyle yapıcam

Bnde çoğunluk kopartırım çoookk yırtık tişört oldu bn pantolon iç çamaşır ve tişört incelemeye götürdüğümde çok etiketsiz ürün olmuştur

Bnde çoğunluk kopartırım çoookk yırtık tişört oldu bn pantolon iç çamaşır ve tişört incelemeye götürdüğümde çok etiketsiz ürün olmuştur
Sen niye kopartiyosun kız öyle ölünce delik deşik olur yırtmıssın ama dikkatli kesince hicbisey olmuyo valla bak ortaokuldan beri yapıyorum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…