- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
İlk eski üsül çarşaf sardılarPeki 10 gun sonra takinca da dikisler acimamis miydi sonucta sıkışıyorlar
Haklısın çünkü çok zor geldi bana o yükleme ayılıp bayılıyodum..büyük ihtimal hata yapılmış dediğin gibi doktorun çözsün bencede.Ben o suyu icip tekrar olcum yaptiramam doktorun yanina haftaya gidebilirsem gitmeye calisacam bu durumu kendi cozsun ben seker testi yaptirmada bile tereddutdeydim
Benimki de öyle çok dışarı vurmuyorSon 2 gündür karnımın dışına değilde içimde hissediyorum mesaneye doğru hissediyorum ama içimden hissediyorum sizde de böyle oldu mu hiç ? hiç karnımın dışında o pıt pıt olan tekme yok çok tuhaf cidden ya , su testim temiz çıksın ilk isim muayane olmak45 gün filan oldu kontrole gidemeyeli .
Ay etiketleri de mi kesiyoruz?Ben aldıklarım bi makine birikince hemen attım yıkadım, ütüledim yerleştirdimşimdi yine bi makine birksin yine yıkıcam beklemeden. Beklemenin anlamı yok zaten ne kadar erken yaparsak o kadar iyi son zamanlarda uğraşmak zor olabilir.
bu arada iç ve dış etiketlerini kesmesi de nerdeyse yarım günü alıyor hberiniz olsun
Benim karnım bile yamuluyo bazenBenimki de öyle çok dışarı vurmuyor
İçerilerde vuruyor genelde artık
Ay etiketleri de mi kesiyoruz?
Seninki büyük benimkindenBenim karnım bile yamuluyo bazenküt diye bi vuruyo sarsıyo resmen.
Günaydın canım çocuğu tahriş etcek sonra adın cani ana olcekBenimki de öyle çok dışarı vurmuyor
İçerilerde vuruyor genelde artık
Ay etiketleri de mi kesiyoruz?
Bnmde bazen yamuluyorBenim karnım bile yamuluyo bazenküt diye bi vuruyo sarsıyo resmen.
ÜffGünaydın canım çocuğu tahriş etcek sonra adın cani ana olcek
Ay en fenası ne istiyolar mesanedenSeninki büyük benimkinden
Bem geridem geliyorum
Benimki şimdilik mesanemde tepiniyor
O Allah’ın emri oluyorÜff
Düşününxe bile üşendim ben buna
Bi de kesin etiketi keseceğiö diye kıyafette delik açarım
Ben kendi kiyafetlerimin pantolonlar dahil herşey ne varsa mesela mağazadan aldım geldim direkt etiketleri keserimÜff
Düşününxe bile üşendim ben buna
Bi de kesin etiketi keseceğiö diye kıyafette delik açarım
Bilmiyorum vallaAy en fenası ne istiyolar mesaneden
E kesmeyip ne yapacağımO Allah’ın emri oluyorOlsun bişi olmaz kesme kesince azcık kalıyor o daha çok acıtıyor
KopartcanBilmiyorum valla
Bazen durduk yerde ah oh filan oluyorum vurunca
E kesmeyip ne yapacağım
Yok olma duası mı var
Yok canımKopartcan
Bnde çoğunluk kopartırım çoookk yırtık tişört olduBen kendi kiyafetlerimin pantolonlar dahil herşey ne varsa mesela mağazadan aldım geldim direkt etiketleri keserimçocukluğumdan beri böyle huylaniyorum hem boyundaki etiketlerden hemde yan kalça hizasına yakın olan etiketler ne bulursam etiket adına kesiyorum . Çocuğuma da öyle yapıcam
Bişi olmaz yav dikkatli kopartırsan zaten bebek kıyafetleri az etiketliYok canım
Koparırsam kesin yırtılırlar
Koparamam
Kesilecekse keserim işte
Yoksa ters giysin
İnce makas ucu ile tam dikiş hizasına gotürüp kesince bişey olmuyoYok canım
Koparırsam kesin yırtılırlar
Koparamam
Kesilecekse keserim işte
Yoksa ters giysin
Sen niye kopartiyosun kız öyle ölünce delik deşik olur yırtmıssın ama dikkatli kesince hicbisey olmuyoBnde çoğunluk kopartırım çoookk yırtık tişört oldubn pantolon iç çamaşır ve tişört incelemeye götürdüğümde çok etiketsiz ürün olmuştur
Çok güzel ben Zehra ismini çok seviyorum ve anlamlı buluyorum .ismi ile yaşasın güzel kuzuEşimin isteği üstüne kızımızın adı Zehra Nas olacak nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?