Ben kabin boy valiz yaptim. Eve gidince fotografini atarim. Emzirme yastigi dik oturmayinca ise yaramiyor. Sezeryan olup hastane de dimdik oturabilen varsa alnindan öperimBence gerek yok emzirme yastığına zaten 1 gün kalacağız. Bazen insanlar abartıyorbu arada bende kabin boy bavul düşünüyorum 2 çanta olmasındansa böyle daha mantıklı
Bari totomu kaldırıyım da etiket sökme işlemine başlım sonra da yıka ütüleBi terlik eksik benim. Depend bile almistim. Ben 16. Haftadan beri gorunce almaya baslamistim.
Benim kafama takılan tek şey bu haftalarda hazırlarsak 2 ay var daha bavulda kokusu değişir mi acaba kıyafetlerinDemi görünce bi şaşırmadım değil yani
Sezeryan da 2 gün kalınıyormuş normal de 1 gün aynn bavul en rahatı olacak
Diki bırak oturtabilirsek şükürBen kabin boy valiz yaptim. Eve gidince fotografini atarim. Emzirme yastigi dik oturmayinca ise yaramiyor. Sezeryan olup hastane de dimdik oturabilen varsa alnindan öperim
Tabi canim.Maşallah tam tedarik herşey tmm bnm çoğu şey eksik
Olmaz ya bi kenarda ağzı açık da bekleyebilir aman olursa da yapcek bişi yokBenim kafama takılan tek şey bu haftalarda hazırlarsak 2 ay var daha bavulda kokusu değişir mi acaba kıyafetlerin
Bavul organizeri aldim ben direk bavula temas etmesinler diye. Ayri ayri paketledimBenim kafama takılan tek şey bu haftalarda hazırlarsak 2 ay var daha bavulda kokusu değişir mi acaba kıyafetlerin
Benimki kabinden büyük sanırımKız bavul dediysem kabin boy bavulikimizede yeter yani çok çanta olmasın kalabalık olur
sen hangisinden düşünmüştün
Ayy inşallah mamaya gerek kalmaz onu takma kafaya süt gelcek süt gelcek diye çağır sütü
Ya bn YouTube da çanta hazırlayanları görmüştüm emzirme yastığını bile götüren vardı ona gerek Varmı
Onu ben düsündüm ama tozlanmasi daha kötü ollur dedimOlmaz ya bi kenarda ağzı açık da bekleyebilir aman olursa da yapcek bişi yok
Bende bavul organizeri ve kilitli poşet aldım direk bavulda karışık olur zaten ben 1-2 hafta daha oyalanayımBavul organizeri aldim ben direk bavula temas etmesinler diye. Ayri ayri paketledim
Benimki kabinden büyük sanırım
Da sırf ona özel bavul alamam
Kusura bakmasın
Emzirme yastığına bi şey demedi
Onu hatırlamıyorum
Sizi dinliyorum veeeee çeyizi döküyorumOnu ben düsündüm ama tozlanmasi daha kötü ollur dedim
Yaaa yeleği çok tatlışSizi dinliyorum veeeee çeyizi döküyorum
Tokalarini da yirim ayricaSizi dinliyorum veeeee çeyizi döküyorum
Ben 30. Hafta itibariyle çantayı hazırlamaya başlayacağım gel gör ki çanta dahil içine koyulacaklar falan hiçbir şey yok elimdeKizlar 36.haftada falan dogum yapan arkadaslarimiz var biz hastane cantamizi ne zaman hazir edicez beni bi telas aldi ya erken gelirse diye
Bide utuledigimiz seyler kiris burus olmicak mi ya en cok gecelikler sabahliklar vs, onlara bi cozum oneriniz varsa alirim
Allah kolaylık versin bugün anca etiketleri sökersinSizi dinliyorum veeeee çeyizi döküyorum
Aynn öyle olucakAllah kolaylık versin bugün anca etiketleri sökersin
Yaaa yeleği çok tatlış
YaaaTokalarini da yirim ayrica
Saçları olacağına ne eminsin ayrıca toka almışsınYaaateşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?