• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kızlar emzirme için hangi model atlet daha kullanışlı olur, hem emzirme hem de normalde giyebilecegim atletler almak istiyorum, artık olmuyor hiç bir şey üzerime djjd

Eklentiler

• Screenshot_2025-09-13-21-08-37-150_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-09-13-21-08-37-150_trendyol.com.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2025-09-13-21-08-43-430_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-09-13-21-08-43-430_trendyol.com.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 36
Kocaeli’nde eray beye gidin mutlaka harika bi doktor
Merhabalar istanbulda ist üni profunun özel muayenehanesine gittim gerçekten iyi bir doktor olduğu belli idi. Herhangi bie anomaliyw rastlamadı bebeğinnorganlarında dolayısıyla gececeğini düsündüğünü söyledi detayşı ultrason da yapıldı. Şimdilik buna sığınıyorum

Merhabalar istanbulda ist üni profunun özel muayenehanesine gittim gerçekten iyi bir doktor olduğu belli idi. Herhangi bie anomaliyw rastlamadı bebeğinnorganlarında dolayısıyla gececeğini düsündüğünü söyledi detayşı ultrason da yapıldı. Şimdilik buna sığınıyorum
Eray hocaya güvenebilirsiniz emin olun en ufak şüpheyi kaldırmayan bir doktordur kendisi. Şu an kendisindr tüp bebek tedavisine başlıyorum. 13 sene önce ablam tüp bebek tedavisini onda yaptı ikizleri var şimdi 🙂 biraz ciddi biridir gırgır şamata sevmez resmi ve gayet işini özveriyle yapan bir doktor.

Kızçeler gittim doktora plesantam yukarı çekmiş kendini biraz, rahim ağzını kapatmıyormuş ama yine öndeymiş, dikkatli olacağım şeyleri sordum tekrar ağır kaldırma ıkınma dedi, yani önde olması genelde duyduğum karşılaştığımız bir durum olduğunu düşünüyorum biraz dikkatle Allahın izniyle güzel olcak her şey🩷 Güzel enerjiiiiler yolluyorum 💗 @mayda123 C cankulagi
cidooss cidooss
Yaaa canım benim çok sevindim gerçekten darısı başımıza inşallah tamamen çıksınlar yukarıyaaaa. Nazlı bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım hepimiz 🫶🏻🫶🏻🥰

Kızlar anne yanı beşik hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben sallanabilen küçük anne yanı beşiklerden almayı düşünüyorum. Gün içinde de evde yanımda dolaştırırım diye. Bir yandan da genelde 6-9 aya kadar kullanılabiliyorlar diye tereddütlüyüm. Normal bir anne yanı sağlam beşik mi alsam yıllarca kullanılabilen. Bu sefer de salonda sürekli koltuğa yatak mı yapacağım, düşecek mi korkusu mu yaşarım. Kararsız kaldım.

Kızçeler gittim doktora plesantam yukarı çekmiş kendini biraz, rahim ağzını kapatmıyormuş ama yine öndeymiş, dikkatli olacağım şeyleri sordum tekrar ağır kaldırma ıkınma dedi, yani önde olması genelde duyduğum karşılaştığımız bir durum olduğunu düşünüyorum biraz dikkatle Allahın izniyle güzel olcak her şey🩷 Güzel enerjiiiiler yolluyorum 💗 @mayda123 C cankulagi
cidooss cidooss
Ay çok sevindim inşallah dahada iyi olur darısı başıma inşallah

Cok cok sevindim canim
Bende bugun perinatoluguma gittim biraz.cikmis.dedi
Dikkatli devam edelim dedi😇
Cuma gidicem bende yolculuk yapmak sıkıntı olurmu soracağım ana inşallah yukarı cikmis olurda 🤲siz biliyormusunuz yolculuk yapmakta Bi sorun olurmu ki 4 saat gitcegim yer

Aslında ben baktım çok büyük bir alana yapılmadığı sürece sorun değilmiş ama hamilelikte cilt hassas olduğu için alerji yapabilme ihtimali varmış. Bir de solumak sorunmuş ama 5 dakikalık olunca acaba yapsam mı dedim en iyisi az daha duruyum
Bana önceki gebeliğimde Dr 5 aylık olduktan sonra bitkisel olanlardan kullanabilirsin demişti. Benim de beyazım çok, başörtülüyüm ama yine de aynaya bakınca iyi hissetmek için 5i geçince bi de doğuma yakın boyayacağım inş. İyi havalandırılan yerde boyamak riski azaltacaktır.

• Beğen
Reactions: hku
Kızlar anne yanı beşik hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben sallanabilen küçük anne yanı beşiklerden almayı düşünüyorum. Gün içinde de evde yanımda dolaştırırım diye. Bir yandan da genelde 6-9 aya kadar kullanılabiliyorlar diye tereddütlüyüm. Normal bir anne yanı sağlam beşik mi alsam yıllarca kullanılabilen. Bu sefer de salonda sürekli koltuğa yatak mı yapacağım, düşecek mi korkusu mu yaşarım. Kararsız kaldım.
Kızımda Chicco anne yanı kullandım ama gezdirmedim yatağın bitişiğinde durdu hep. Sallanmıyordu ama insan bitkin oluyor yatakta beraber uyuyakalmamak için, bebeğin güvenliği için alıp rahat etmiştim. Bir köşesi inip yatağa bitişiği için tekrar tekrar aç kapa taşı yapmak bana pratik gelmedi ama yeni modeller varsa bilmiyorum. Kanepeden düşmemesi için babynestler oluyor. Veya ayrıca Park yatak alacaksanız onun üstüne seyyar bi platform konuyor küçük aylarda öyle kullanılıyor. Biz kızımı sallayarak uyumaya alıştırmıştık bu kızımda desteksiz uyutmayı daha erken denemeyi düşünüyorum çünkü 20 aya kadar 2 saatte bir uyanyordu ya ki desteksiz uykuya geçene kadar. Ama ben işe döneceğim için bebeğin bakımını yapan kişilere kim olacaksa sallamak zorunda da kalabilir tabi. Ama sallayacak olsanız da anne yanı gezdirmek için pratik olmayabilir. Hamaklar falan da var ama bebeğin sırt omurga sağlığı için uygun mu bilmiyorum hiç araştırmadım.

Back
X