Amin amin insallahDava açmıştır inşallahya çok üzüldüm eabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah ne kadar kötü bir şey . Bunu yaşatanları da bildiği gibi yapsın
Kız anam uyusana seeeen sanki yarın benim doğumum varAaa gerçekten mi buraya girip baktım görmedim@RAAT gözün aydın canım geldi mi meleğin ? Çok sevindim darısı bizlere
Doğurmuş doğurmuş bak son mesajlarınaDoğurmadı mı ayben mi yanlış anladım
Yarın ben dogurmuyorum inşallahKız anam uyusana seeeen sanki yarın benim doğumum vardiyormuşuuum yarın bende doğuruyormuşum
Şimdi baktım yazmış@RAAT kıııaaaz kaç kg çıktı?
Evet sorduktan sonra gördüm maşallah yaŞimdi baktım yazmış3750 ile sezeryan yapmış canım .
Darısı bizlere inşallahEvet sorduktan sonra gördüm maşallah ya
KesinlikleDarısı bizlere inşallahdün yazmisti benim mesajıma ki kontrolüm var pazartesi eğer uygun görürse beni de alsınlar bu hafta diye suyu gelmiş birden ,ne güzel duşunu abdestini namazını kılarak gitmiş doğuma .
Sen bugün jilet filan deyinceKesinlikle
Canım kız da aptal olmasın o kadar öğretmen diyorsun, kendi maaşı olup çalışan bir kadın ne demek zorla devlette doğum yapacak. O kadar adi kocaya da büyük konuşmayım çocuk yapmam, bilmeden yaptıysam da yallah anana git ben paramla doğururum derim. Çok sinirlendim gece gece.Aynen canım aynen gerçekten bugün çok sinirlendim ,komşumuzun gelini annemlere davetliydiler ve öğretmen bu kız devlet memuru. Kayınvalidesinin ve eşinin cimriligi nedeni ile devlet hastanesine doğuma gitmiş. Ama bin pişman covid nedeniyle doğana dek hiç kimseyi yanına almamislar odaya ne bileyim başka bişey anlatıp kimsenin modunu düşürmek istemiyorum ama hemşirelerin ebelerin iğrenç üslubu vs . Kız diyor bir daha doğum yapmayı düşünmüyorum bende ona devlette değilde özel de yap dedim yani hata olan bu ! Hani fakir fukara olsalar tercih zorunlu derim ama sırf paradan ötürü kızı goturmediler kız herşeyi anlattı sinirlerim bozuldu. Kız diyor zaten tansiyon hastasıyım gebelik boyunca ilaç kullanmisim umurlarinda olmadı ,biz kimseyi keyfi sezeryana almıyoruz demişler ..ama kızın durumu keyfi değil
Devlet hastanesinde annenin psikolojisi önemsenmiyor gerçekten.Aynen canım aynen gerçekten bugün çok sinirlendim ,komşumuzun gelini annemlere davetliydiler ve öğretmen bu kız devlet memuru. Kayınvalidesinin ve eşinin cimriligi nedeni ile devlet hastanesine doğuma gitmiş. Ama bin pişman covid nedeniyle doğana dek hiç kimseyi yanına almamislar odaya ne bileyim başka bişey anlatıp kimsenin modunu düşürmek istemiyorum ama hemşirelerin ebelerin iğrenç üslubu vs . Kız diyor bir daha doğum yapmayı düşünmüyorum bende ona devlette değilde özel de yap dedim yani hata olan bu ! Hani fakir fukara olsalar tercih zorunlu derim ama sırf paradan ötürü kızı goturmediler kız herşeyi anlattı sinirlerim bozuldu. Kız diyor zaten tansiyon hastasıyım gebelik boyunca ilaç kullanmisim umurlarinda olmadı ,biz kimseyi keyfi sezeryana almıyoruz demişler ..ama kızın durumu keyfi değil
Aynisini söyledim ,kız zaten çok mutlu olduğu söylenemez ama resmen parasını kocası ve ailesi elinden alıyor küçükte değil 26-27 yaşında . Sırf doğum ücretinden ötürü devlette yaptı ,kız covid vs değildi odaya 18 saat boyunca kimseyi almamışlar yanına hastanenin koşullarından memnun kalmış odada tekmis filan vs ama hemşireler ebeler çok kötü davranmış ,aç kalmış bu kadar saat boyunca kendisi diyor travma oldu çok çok korkuyorum aklıma dahi gelmesini istemiyorum + alttan kızın dikislerini dikememisler sebep olarakta eti çürük demişlerCanım kız da aptal olmasın o kadar öğretmen diyorsun, kendi maaşı olup çalışan bir kadın ne demek zorla devlette doğum yapacak. O kadar adi kocaya da büyük konuşmayım çocuk yapmam, bilmeden yaptıysam da yallah anana git ben paramla doğururum derim. Çok sinirlendim gece gece.
Devlette her şey olur inanırım. Valla kıza üzüldüm ama acımadım, boyun bükersen semer vuran çok olur. Çaresiz insanı anlarım ama kendi maaşı olan kadın hiç kimseye boyun bükmemeli. Allah kurtarsın ne deyim…Aynisini söyledim ,kız zaten çok mutlu olduğu söylenemez ama resmen parasını kocası ve ailesi elinden alıyor küçükte değil 26-27 yaşında . Sırf doğum ücretinden ötürü devlette yaptı ,kız covid vs değildi odaya 18 saat boyunca kimseyi almamışlar yanına hastanenin koşullarından memnun kalmış odada tekmis filan vs ama hemşireler ebeler çok kötü davranmış ,aç kalmış bu kadar saat boyunca kendisi diyor travma oldu çok çok korkuyorum aklıma dahi gelmesini istemiyorum + alttan kızın dikislerini dikememisler sebep olarakta eti çürük demişlerbunu da ben ilkkez duydum , et nasıl çürür yani saçma sapan bu kız 26 yaşında daha yeni 1 senelik evli, 50 yaşında olsa derim hadi demek eti artık eskisi gibi değil . Garipler cidden . Kayınvalidesi hemşireyle tartışmış niye hiç haber vermiyorsunuz bize , öldü mü kaldı mı vs ? Kadını çok kötü terslemisler " çok merak ediyorsan getirmeseydin , evde doğum yaptırsa idin " ne bileyim bunları duyunca diyorum nasıl insanlar ,nasıl bir vicdan var . A anemoniasp lonely bird
Ay hatlar karıştı bendeYarın ben dogurmuyorum inşallahbir supriz olmaz ise Perşembe benim canım , yarın Whiterose89 olacak inşallah
Sorma yaşarken de çok heyecan vericiOkudum okudum ama bulamadım hayırdır nasıl düştün sen oraya sancı mı vardı covidden gidip kadın doğuma mı yattın ay çok fırtınalı inişli çıkışlı uçarlı kaçarlı bi gebe dizi film gibi
Sorma yaşarken de çok heyecan verici
Bebek az hareker ediyor dite gitmiştim
Bir sorun yok ama yine de yat dediler
Kadıb doğuma değil yine korona servisine yatırdılar
Ayrıca allah sizi bildiği gibi yapsın diyorum kızlar
Tam da devlette doğum kötülemenin zamanı gerçekten
İliklerime kadar dehşeti yaşıyorum okudukça
Evet ben de gordum simdiDoğurmuş doğurmuş bak son mesajlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?