2021 Aralık Anneleri

Sen bugün jilet filan deyince bende o ecnebilerdenim hamile kaldigimdan beri ve halen en iyisi de olsa döküntü oluyor bende bayağı ,tek pişmanlığım lazer epilasyon o bölgeye yaptırmamak ama inşallah doğumdan sonra hemen basliycam Merve ben,çok sıkıntılı cidden .

Canım kız da aptal olmasın o kadar öğretmen diyorsun, kendi maaşı olup çalışan bir kadın ne demek zorla devlette doğum yapacak. O kadar adi kocaya da büyük konuşmayım çocuk yapmam, bilmeden yaptıysam da yallah anana git ben paramla doğururum derim. Çok sinirlendim gece gece.

Devlet hastanesinde annenin psikolojisi önemsenmiyor gerçekten.
Bir de olayın diğer boyutu okumuş etmiş, kendi maddi imkanı var, insanlar kazandığı parayı harcarken bile özgür değil.
Nasıl bir yaşam şekli çalışırken özgürsün harcarken değil.

Aynisini söyledim ,kız zaten çok mutlu olduğu söylenemez ama resmen parasını kocası ve ailesi elinden alıyor küçükte değil 26-27 yaşında . Sırf doğum ücretinden ötürü devlette yaptı ,kız covid vs değildi odaya 18 saat boyunca kimseyi almamışlar yanına hastanenin koşullarından memnun kalmış odada tekmis filan vs ama hemşireler ebeler çok kötü davranmış ,aç kalmış bu kadar saat boyunca kendisi diyor travma oldu çok çok korkuyorum aklıma dahi gelmesini istemiyorum + alttan kızın dikislerini dikememisler sebep olarakta eti çürük demişler bunu da ben ilkkez duydum , et nasıl çürür yani saçma sapan bu kız 26 yaşında daha yeni 1 senelik evli, 50 yaşında olsa derim hadi demek eti artık eskisi gibi değil . Garipler cidden . Kayınvalidesi hemşireyle tartışmış niye hiç haber vermiyorsunuz bize , öldü mü kaldı mı vs ? Kadını çok kötü terslemisler " çok merak ediyorsan getirmeseydin , evde doğum yaptırsa idin " ne bileyim bunları duyunca diyorum nasıl insanlar ,nasıl bir vicdan var . A anemoniasp lonely bird

Devlette her şey olur inanırım. Valla kıza üzüldüm ama acımadım, boyun bükersen semer vuran çok olur. Çaresiz insanı anlarım ama kendi maaşı olan kadın hiç kimseye boyun bükmemeli. Allah kurtarsın ne deyim…

Ben şehir hastanesinde mecburi kürtaj oldum geçen sene ama çok iyiydi çalışanlar. Erkekleri almıyorlar kadın doğum bloğuna, eşim aşağıda bekledi ama cidden çok ilgili davrandılar Allah razı olsun. 12 yıl önce ilk kızımın doğumunda sıkıntı yaşadım ben. Ebeler çok iyiydi yine saatlerce sancı çektim. Doktorum sayesinde bekledim o kadar ben. Ki benim devamlı gittiğim dr degildi ona denk geldim. Sezeryana zorladı inmeyen bebeği. En son kalp atışları duracak diye aldı o kadar yalvardım ki alın diye dinlemedi tabi Sonrasında normale cesaret edemedim ve özelde yaptım ikinci doğumumu. Travma oluyor tabi böyle bir deneyim yaşayınca. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Sorma yaşarken de çok heyecan verici

Bebek az hareker ediyor dite gitmiştim
Bir sorun yok ama yine de yat dediler
Kadıb doğuma değil yine korona servisine yatırdılar

Ayrıca allah sizi bildiği gibi yapsın diyorum kızlar
Tam da devlette doğum kötülemenin zamanı gerçekten
İliklerime kadar dehşeti yaşıyorum okudukça

Senin daha Doğuma var öyle hemen çıkmıyordur herhalde
Karantinan bitene kadar doğuramayacaksın merak etme.
Ayrıca Doğum başlasa bile hastasın diye seni riske atmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…