Sağol kuzum teşekkür ederim iyiyim çok şükür sadece aşırı uykusuz dolanıyorum ama yorgunluk bile hissetmiyorum çok çok güzel bir duygu imişAaaa hayırlı uğurlu olsun tuğçeeenasılsın bebiş nasıl
Senin de yarn geliyor bnce
Bende sana yazacaktim nasılsın diyegüzel haberini bekliyoruz valla . İnşallah en hayırlı zamanda gelir güzel Eylül annesi çok az kaldı belki de bugün olur belli mi olur
Nst nasil cikck bklmBugün biraz sancım da olur gibi oldu ama artık heyecanlanmıyorum.ay 3 4 gündür nerdeyse hiç sancım bile olmadı ya. Ilginç bi haller valla bakalım yarın ne diyecek. ☹
Tek geceyse aynen belki 2 olur duruma gore bizim oleBen biraz fazla koymuşum yarın çıkarayım en iyisi içinden zaten tek gece yatiriyolarmis
Fazla evet koymuşum yarın çıkarıcamTek geceyse aynen belki 2 olur duruma gore bizim ole
Insallah cok kolay gecer canim aminFazla evet koymuşum yarın çıkarıcamgerek yok inşallah sezeryan sonrası çabuk toparlanıriz
Benim ilk olacağı için endiseleniyorum özellikle ameliyat sonrası ağrı filan durumunu merak ediyorum inşallah çok fazla olmazInsallah cok kolay gecer canim amin
Fazla evet koymuşum yarın çıkarıcamgerek yok inşallah sezeryan sonrası çabuk toparlanıriz
Insallah cok kolay gecer canim amin
En güzel vakitte gelsin canımBugün biraz sancım da olur gibi oldu ama artık heyecanlanmıyorum.ay 3 4 gündür nerdeyse hiç sancım bile olmadı ya. Ilginç bi haller valla bakalım yarın ne diyecek. ☹
Bende bugün normal doğum travması geçiren biriyle görüştüm ama bayağı sancı çekmiş devlet hastanesinde kızın tansiyonu yüksek olduğu,tansiyon hastası olduğu halde almamışlar sezeryana . 18 saat sancı filan çekmiş ama iğrenç bir devlet hastanesi travması olmuş onda onun anlattıklarını aynı şehirde yaşayan biri olarak diyorum iyi ki özeldeyim . Süreç zaten stresli birde onun bunun burnu kalkık dengesizleriyle ugrasamazdimBenim yine dün sülalemden biri sezaryen övdü banaKorkmayın hiç insallah güzel geçer.
Ben de bir aksamı görme engelli kuzenim hamileyken onla devlet kadındoğumda geçirmiştim. Acil giriş yapmıştık. Bi kadın o kadar çok bağıriyodu ki gidip gelip kadına sakin ol esra tamama esra bağırma esra diyolardı. Bi ara kadıni çömelmiş doğurmaya çalışırken görmüştüm. Kadın artık olmuyo ya kesin alın artık diye yalvarıyodu. Sonra kadını aezaryene almak zorunda kalmıslar. Bebek yoğun bakıma sevkedikmisti havasız kaldı diye. Allah kimseyi düşürmesin bu hallere. Rabbim tüm hamilelere yardım etsin. Sağlıkla evladına kavuştursun.Bende bugün normal doğum travması geçiren biriyle görüştüm ama bayağı sancı çekmiş devlet hastanesinde kızın tansiyonu yüksek olduğu,tansiyon hastası olduğu halde almamışlar sezeryana . 18 saat sancı filan çekmiş ama iğrenç bir devlet hastanesi travması olmuş onda onun anlattıklarını aynı şehirde yaşayan biri olarak diyorum iyi ki özeldeyim . Süreç zaten stresli birde onun bunun burnu kalkık dengesizleriyle ugrasamazdim
Amin inşallah ya ben zaten anlamıyorum devlet hastanesi neden bu kadar tutturuyor normal doğum diye arkadaşlarımdan duyuyorum çatı muayenesi bile yapmıyorlarmış. Doğum anında eğer ki doğuramazsa haaa çatısı dar diyip sezeryana alıyorlarmış yazık günah değil mi iki doğumu da deneyimliyor insanlarBen de bir aksamı görme engelli kuzenim hamileyken onla devlet kadındoğumda geçirmiştim. Acil giriş yapmıştık. Bi kadın o kadar çok bağıriyodu ki gidip gelip kadına sakin ol esra tamama esra bağırma esra diyolardı. Bi ara kadıni çömelmiş doğurmaya çalışırken görmüştüm. Kadın artık olmuyo ya kesin alın artık diye yalvarıyodu. Sonra kadını aezaryene almak zorunda kalmıslar. Bebek yoğun bakıma sevkedikmisti havasız kaldı diye. Allah kimseyi düşürmesin bu hallere. Rabbim tüm hamilelere yardım etsin. Sağlıkla evladına kavuştursun.
Aynen canım aynen gerçekten bugün çok sinirlendim ,komşumuzun gelini annemlere davetliydiler ve öğretmen bu kız devlet memuru. Kayınvalidesinin ve eşinin cimriligi nedeni ile devlet hastanesine doğuma gitmiş. Ama bin pişman covid nedeniyle doğana dek hiç kimseyi yanına almamislar odaya ne bileyim başka bişey anlatıp kimsenin modunu düşürmek istemiyorum ama hemşirelerin ebelerin iğrenç üslubu vs . Kız diyor bir daha doğum yapmayı düşünmüyorum bende ona devlette değilde özel de yap dedim yani hata olan bu ! Hani fakir fukara olsalar tercih zorunlu derim ama sırf paradan ötürü kızı goturmediler kız herşeyi anlattı sinirlerim bozuldu. Kız diyor zaten tansiyon hastasıyım gebelik boyunca ilaç kullanmisim umurlarinda olmadı ,biz kimseyi keyfi sezeryana almıyoruz demişler ..ama kızın durumu keyfi değilBen de bir aksamı görme engelli kuzenim hamileyken onla devlet kadındoğumda geçirmiştim. Acil giriş yapmıştık. Bi kadın o kadar çok bağıriyodu ki gidip gelip kadına sakin ol esra tamama esra bağırma esra diyolardı. Bi ara kadıni çömelmiş doğurmaya çalışırken görmüştüm. Kadın artık olmuyo ya kesin alın artık diye yalvarıyodu. Sonra kadını aezaryene almak zorunda kalmıslar. Bebek yoğun bakıma sevkedikmisti havasız kaldı diye. Allah kimseyi düşürmesin bu hallere. Rabbim tüm hamilelere yardım etsin. Sağlıkla evladına kavuştursun.
Geçen bir ablam dedi ki “doğumdan kısmayacaksın “ doğum için ne imkanın varsa kullanacaksın hakkaten de öyleAynen canım aynen gerçekten bugün çok sinirlendim ,komşumuzun gelini annemlere davetliydiler ve öğretmen bu kız devlet memuru. Kayınvalidesinin ve eşinin cimriligi nedeni ile devlet hastanesine doğuma gitmiş. Ama bin pişman covid nedeniyle doğana dek hiç kimseyi yanına almamislar odaya ne bileyim başka bişey anlatıp kimsenin modunu düşürmek istemiyorum ama hemşirelerin ebelerin iğrenç üslubu vs . Kız diyor bir daha doğum yapmayı düşünmüyorum bende ona devlette değilde özel de yap dedim yani hata olan bu ! Hani fakir fukara olsalar tercih zorunlu derim ama sırf paradan ötürü kızı goturmediler kız herşeyi anlattı sinirlerim bozuldu. Kız diyor zaten tansiyon hastasıyım gebelik boyunca ilaç kullanmisim umurlarinda olmadı ,biz kimseyi keyfi sezeryana almıyoruz demişler ..ama kızın durumu keyfi değil
Ahsen555 bebeğini kaybetti öyle bu forumda. Tüp bebekle hamile kalmistı. Durup durup ağladım ona inan o ara. Rabbim korusun tüm yavruları. O kadar beklettiler ki kadınıAmin inşallah ya ben zaten anlamıyorum devlet hastanesi neden bu kadar tutturuyor normal doğum diye arkadaşlarımdan duyuyorum çatı muayenesi bile yapmıyorlarmış. Doğum anında eğer ki doğuramazsa haaa çatısı dar diyip sezeryana alıyorlarmış yazık günah değil mi iki doğumu da deneyimliyor insanlar
Aaa gerçekten mi buraya girip baktım görmedim
Dava açmıştır inşallahAhsen555 bebeğini kaybetti öyle bu forumda. Tüp bebekle hamile kalmistı. Durup durup ağladım ona inan o ara. Rabbim korusun tüm yavruları. O kadar beklettiler ki kadınıHa baska yerde de olabilir nasipse tabi bu başa gelir ama devlette insan yerine koymuyolar çok yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?