2021 Aralık Anneleri

Birde sonsuz bir emzirme döngüsü icindeyim. Sürekli emiyor. Yutkunma sesi de geliyor. Az once banyoya girecektim durmaz diye 60 cc de sagdigim sutten verdim onu da yedi. Tuhaflik bizimkinde mi yaa:olamaz::olamaz::olamaz:
Benimki de öyle dk başı meme versem sağıp versem alır 🤦🏼‍♀️ Geçen 90 ml sağdım hepsini içti, doktor tek seferde içmesi mümkün değil diyordu 🤦🏼‍♀️ Bunu içtikten sonra bile hala meme arıyordu 🙄 bu kadar çok yiyip doğal olarak kusuyor sonra

Benimki de öyle dk başı meme versem sağıp versem alır 🤦🏼‍♀️ Geçen 90 ml sağdım hepsini içti, doktor tek seferde içmesi mümkün değil diyordu 🤦🏼‍♀️ Bunu içtikten sonra bile hala meme arıyordu 🙄 bu kadar çok yiyip doğal olarak kusuyor sonra
Aynen yaa .. Surekli araniyor. Acaba ac mi diyip meme veriyorum ve surekli de yutkunup emiyor :kızgın:

Aynen yaa .. Surekli araniyor. Acaba ac mi diyip meme veriyorum ve surekli de yutkunup emiyor :kızgın:
Bizimki de aynı öyle. Minicik canıyla surekli emmek istiyor. Ben sancılanıyor uyanıyor, her uyanmada da emmek istiyor ona bağlıyorum. Gece boyunca kivrandi durdu. Sürekli de emdi aslında ama mastit oldum yine de 🙄 Şu an tüm enerjim çekilmiş, iliğim kemiğim sömürülmüş hissediyorum. Hizla kilom da düşüyor zaten. Üstüne biraz koyarım diyordum yine eski kiloma düşeceğim galiba, hatta altına 🙁

Kizlar bebegin kolik olmasi sadece aglamasiyla mi ilgili?
Benim bebe her gece saat 3 de uykusunda soylenmeye basliyor sabah 7-8 e kdar yuksek sesle ah uh soyleniyor. Bu ne olabilir allah askina🙄onun sesinden uyuyamiyorum da ama o misil misil uyuyor bu soylenmeleri yaparken😤
Bizim bebekte böyle, video çektim doktoruna attım çok normal çocukla uğraşma artık dedi 😂😂😂 her şeyini sorduğum için

Kizlar bebegin kolik olmasi sadece aglamasiyla mi ilgili?
Benim bebe her gece saat 3 de uykusunda soylenmeye basliyor sabah 7-8 e kdar yuksek sesle ah uh soyleniyor. Bu ne olabilir allah askina🙄onun sesinden uyuyamiyorum da ama o misil misil uyuyor bu soylenmeleri yaparken😤
Bizde aynıyız homur homur uyuyor arada bir ağlar gibi yapıp devam ediyor uyumaya ha uyandı ha uyanacak derken uykum zehir oluyor 🥲

Birde sonsuz bir emzirme döngüsü icindeyim. Sürekli emiyor. Yutkunma sesi de geliyor. Az once banyoya girecektim durmaz diye 60 cc de sagdigim sutten verdim onu da yedi. Tuhaflik bizimkinde mi yaa:olamaz::olamaz::olamaz:
Biberon markanız nedir acaba

Kızlar merhaba kanguru ve sling Öneriniz var mı? Hem ev hem dışarı için. Erkek bebeğe olacak. 0-3 aya da uyumlu olmalı.
Kızlar bende arıyorum aranızda şuan kanguru kullanan var mı ?

Ben henüz almadım ufaklık için ama küçük kızıma momfort marka kullanmistik memnundum. Araba hiç kullanmadik desem yeri.
Bu marka nerde satılıyor peki yüzü dışa dönüşte durabiliyor muydu

Emziren Hanımlar bebekleriniz hem biberon hem meme alabiliyor mu ? Ben az önce sütümü sağdım ve biberonla vermeyi denemek istiyorum dünkü gezme maceramızdan sonra alternatif üretmeye çalışıyorum bir daha çıkarken sütümü sağıp biberona koymayı planlıyorum ama biberon alırsa meme almaz diye korkuyorum
İki kere sağdım chicco ile verdim emdi

Eklentiler

• IMG_20220101_155939.webp
    IMG_20220101_155939.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar bişey sorucam aranızda sütü yetmediği için mama takviyesi yapan var mı? Benim psikolojim bozuldu iyice 😭 4. Gün kontrole gittik 600gr vermişti sarılık olmuş anne sütü yetmediği için dr mama takviyesi verdi. Önce 15er dakka 2 göğsünü emzir sonra mama ver dedi. Öylede yaptım 3 gün sonra tekrar gittik çok şükür sarılığı geçmişti. Ama şimdide benim psikolojim bozuldu sürekli aç gibi geliyo sütüm yeter mi yetmez mi bilmediğim için cesaret edip mamayı bırakamıyorum. Aventin biberonunu aldırdı bebek hemşiresi şimdi bide memeyi taamamen bırakır korkusu başladı. Napıcağımı şaşırdım.Benim durumumda olan var mı?

Benim ki de ayni inliyor agliyor bile uykusunda.. hatta uyandi sanip agzina emzik vermek icin ugrasiom farketmeden bende.. ama cocuk o an uyuyor oluyor.. kolik le ilgili oldugunu sanmiyorum.. bizde kolik yok ama hep inliyor cocugum 🤣

Benimki de öyle sürekli ih uh yapıyor ıkınıyor uyandı sanıyorum ama uyuyor 😂
Koliklikle alakalı bi durum değil kolikte kesintisiz saatlerce ağlıyorlar Allah korusun 🥺

Bizimki de öyle hatta gerinirken kapi gıcirdamasi gibi ses cikariyor 😬

Bizim bebekte böyle, video çektim doktoruna attım çok normal çocukla uğraşma artık dedi 😂😂😂 her şeyini sorduğum için

Bizde aynıyız homur homur uyuyor arada bir ağlar gibi yapıp devam ediyor uyumaya ha uyandı ha uyanacak derken uykum zehir oluyor 🥲
Ay cok sevindim hepinizin bebeginin homurdanmasina yaaa😢
Resmen o sesler yuzunden hep bisey oldu saniyorum ve uyku haram oluyor.
Doktor kontrolumuz ptesi bizim de, video cektik gosterio sorucaz bakalim ne diyecek🤷🏼‍♀️

Ay cok sevindim hepinizin bebeginin homurdanmasina yaaa😢
Resmen o sesler yuzunden hep bisey oldu saniyorum ve uyku haram oluyor.
Doktor kontrolumuz ptesi bizim de, video cektik gosterio sorucaz bakalim ne diyecek🤷🏼‍♀️
Benim bebe bildiğin büyük adamların homurdaması gibi homurduyo garip garip sesler komik ve güzel ama sancidan bazen iç cekiyo orda çok üzülüyorum.

Bu marka nerde satılıyor peki yüzü dışa dönüşte durabiliyor muydu
Internette siteleri var. Aslında en bilindik kanguru markası. Diğer satis sitelerinde de vardır saniyorum. Momfort baby diye aratabilirsin. Bir de solomom baby duymuştum o da ergonomik. Momfortta dışa dönük kullanım yok. O zaman bu şekilde tutmanın omurga sağlığı için zararlı olduğunu okumuştum. Ama simdi cift yönlü özellikle arayanlar var. Dolap uygulamasında da satılıyor kisa süre kullanan yada bebeği sevmeyenler satiyor. Oraya da bak istersen.

Kızlar bişey sorucam aranızda sütü yetmediği için mama takviyesi yapan var mı? Benim psikolojim bozuldu iyice 😭 4. Gün kontrole gittik 600gr vermişti sarılık olmuş anne sütü yetmediği için dr mama takviyesi verdi. Önce 15er dakka 2 göğsünü emzir sonra mama ver dedi. Öylede yaptım 3 gün sonra tekrar gittik çok şükür sarılığı geçmişti. Ama şimdide benim psikolojim bozuldu sürekli aç gibi geliyo sütüm yeter mi yetmez mi bilmediğim için cesaret edip mamayı bırakamıyorum. Aventin biberonunu aldırdı bebek hemşiresi şimdi bide memeyi taamamen bırakır korkusu başladı. Napıcağımı şaşırdım.Benim durumumda olan var mı?
Nolur bi cevap🙏🏼

Back
X