- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani benim sütüm var ama bana da hala doymuyormuş gibi geliyor, neredeyse 1 saat emzirdiğim yerimden kalkmadığım da oluyor o zaman bile bıraktığında hala meme arıyor psikolojik olarak acaba doymuyor mu diyorum. Eğer doymazsa çişli kakalı bezi az olur, açlıktan uykuya dalamaz diye kendimi telkin ediyorumNolur bi cevap![]()
Ben dogdugunda vermiştim Awent biberon ile sarılık ilerlemesin diye gerci bizim sarılık hala devam uzamış sarılıkBende aventin biberonu var acaba alır mı
Ya sarılık için şerbet diyo bazı drlar ve büyük anneler bir çay kaşığı arada versen gün olarak ? İnşallah geçer biran önce halbuki epey olmuş yavrum yaBen dogdugunda vermiştim Awent biberon ile sarılık ilerlemesin diye gerci bizim sarılık hala devam uzamış sarılık
Ara ara yine veriyorum ama içmiyor emerek doyuyor meme reddi hiç yaşamadık
Benimde hep aranıyo napıcam bilmiyorum. Emzirirken uyuyo tam ohh doyuyo demekki diyorum. Yerine koyduğum an uyanıp ağlıyo aranıyo mecbur mama veriyorum doymuyo diye mamayıda bitiriyoYani benim sütüm var ama bana da hala doymuyormuş gibi geliyor, neredeyse 1 saat emzirdiğim yerimden kalkmadığım da oluyor o zaman bile bıraktığında hala meme arıyor psikolojik olarak acaba doymuyor mu diyorum. Eğer doymazsa çişli kakalı bezi az olur, açlıktan uykuya dalamaz diye kendimi telkin ediyorum
Bıngıldak olabilir mi bizim de tepede varSol tarafinda çöküklük var.. sizde de varmi kizlar ? Benmi takinti yapiyorum acaba![]()
Ben kaşığa sütümü sağıp ağzına döküyorum biberon hiç kullanmıyorumParmağimi veriyorum çok ćok emince biraz sıkıyorum ağzına canm
Kızlar canım sen dahil diğer arkadaşlara soruyorum siz nasıl kaşığa sağıp dokuyosunuz ağzına ,ya benim sütüm çok mu az acaba ? Hiç öyle sagilacak gibi değilBen kaşığa sütümü sağıp ağzına döküyorum biberon hiç kullanmıyorum
Sağmak dedimse benimkisi çay kaşığına birkaç damla geliyor ağzına damlatıyorum. Sağdıkça artacak inşallahKızlar canım sen dahil diğer arkadaşlara soruyorum siz nasıl kaşığa sağıp dokuyosunuz ağzına ,ya benim sütüm çok mu az acaba ? Hiç öyle sagilacak gibi değil
Anladim canım , inşallah artsın hepimizin kiSağmak dedimse benimkisi çay kaşığına birkaç damla geliyor ağzına damlatıyorum. Sağdıkça artacak inşallah
Tepede var evet o bingildak die biliyorum ama bizim solda bi cokukluk varBıngıldak olabilir mi bizim de tepede var
Bilemedim kiTepede var evet o bingildak die biliyorum ama bizim solda bi cokukluk var
Normal doğum mu yaptın canımSol tarafinda çöküklük var.. sizde de varmi kizlar ? Benmi takinti yapiyorum acaba![]()
Bi aydan haber versene banaBebeği emzik tutmayanlar çok hafif çilek receline bandirin hemen tutacaktir deneyin![]()
Hiç bi fark yokBi aydan haber versene bana
Yeni doğduğu zamanla 1 aylık arasında je farklar var
İyi ve kötü anlamda
Ona göre gerçekçi beklentilerim olacak
Şimdi birinci aydan çok umutluyum niyeyse![]()
Bizim oldu ama her bebekte olmuyır bünyeden bünyeye değişirKızlar 1.ayın aşısından sonra yan etkisi olarak ağrı ,huzursuzluk ,ağlama krizleri oldu mu bebeğinizde. Gözüm çok korkuyo
Gaz damlası da çok bi işe yaramıyor kiNapıyosunuz genşler
Biz sancıdan sabahlara kadar uyumuyoruz
Geceleri sabaha kadar çığlık kıyamet uyanık gündüzleri vurgun yemiş gibi uyuyor yorgunluktan
Bi tur doktora götürdük ilk gecenin sonunda maflor mu ne bi probiyotik verdi
Ama son şansın olana kadar kullanma dedi
1 aylık olunca umarım kendi doktoruns götürebiliriz randevu bulunca belki o ni gaz damlası verir
Ama artık kaderimizi kabullendik
Gündüz maksimum uyuyup gece bakıyoruz birbirimize