2021 Aralık Anneleri

Sol tarafinda çöküklük var.. sizde de varmi kizlar ? Benmi takinti yapiyorum acaba🙄🙄

Eklentiler

• 20220101_163207.webp
    20220101_163207.webp
    15 KB · Görüntüleme: 81
Yani benim sütüm var ama bana da hala doymuyormuş gibi geliyor, neredeyse 1 saat emzirdiğim yerimden kalkmadığım da oluyor o zaman bile bıraktığında hala meme arıyor psikolojik olarak acaba doymuyor mu diyorum. Eğer doymazsa çişli kakalı bezi az olur, açlıktan uykuya dalamaz diye kendimi telkin ediyorum

Bende aventin biberonu var acaba alır mı
Ben dogdugunda vermiştim Awent biberon ile sarılık ilerlemesin diye gerci bizim sarılık hala devam uzamış sarılık
Ara ara yine veriyorum ama içmiyor emerek doyuyor meme reddi hiç yaşamadık

Ben dogdugunda vermiştim Awent biberon ile sarılık ilerlemesin diye gerci bizim sarılık hala devam uzamış sarılık
Ara ara yine veriyorum ama içmiyor emerek doyuyor meme reddi hiç yaşamadık
Ya sarılık için şerbet diyo bazı drlar ve büyük anneler bir çay kaşığı arada versen gün olarak ? İnşallah geçer biran önce halbuki epey olmuş yavrum ya

Yani benim sütüm var ama bana da hala doymuyormuş gibi geliyor, neredeyse 1 saat emzirdiğim yerimden kalkmadığım da oluyor o zaman bile bıraktığında hala meme arıyor psikolojik olarak acaba doymuyor mu diyorum. Eğer doymazsa çişli kakalı bezi az olur, açlıktan uykuya dalamaz diye kendimi telkin ediyorum
Benimde hep aranıyo napıcam bilmiyorum. Emzirirken uyuyo tam ohh doyuyo demekki diyorum. Yerine koyduğum an uyanıp ağlıyo aranıyo mecbur mama veriyorum doymuyo diye mamayıda bitiriyo

Napıyosunuz genşler
Biz sancıdan sabahlara kadar uyumuyoruz 😂
Geceleri sabaha kadar çığlık kıyamet uyanık gündüzleri vurgun yemiş gibi uyuyor yorgunluktan 😂

Bi tur doktora götürdük ilk gecenin sonunda maflor mu ne bi probiyotik verdi
Ama son şansın olana kadar kullanma dedi 🙄
1 aylık olunca umarım kendi doktoruns götürebiliriz randevu bulunca belki o ni gaz damlası verir
Ama artık kaderimizi kabullendik
Gündüz maksimum uyuyup gece bakıyoruz birbirimize

Bebeği emzik tutmayanlar çok hafif çilek receline bandirin hemen tutacaktir deneyin:KK48:
Bi aydan haber versene bana
Yeni doğduğu zamanla 1 aylık arasında je farklar var
İyi ve kötü anlamda
Ona göre gerçekçi beklentilerim olacak
Şimdi birinci aydan çok umutluyum niyeyse 😂😂

Napıyosunuz genşler
Biz sancıdan sabahlara kadar uyumuyoruz 😂
Geceleri sabaha kadar çığlık kıyamet uyanık gündüzleri vurgun yemiş gibi uyuyor yorgunluktan 😂

Bi tur doktora götürdük ilk gecenin sonunda maflor mu ne bi probiyotik verdi
Ama son şansın olana kadar kullanma dedi 🙄
1 aylık olunca umarım kendi doktoruns götürebiliriz randevu bulunca belki o ni gaz damlası verir
Ama artık kaderimizi kabullendik
Gündüz maksimum uyuyup gece bakıyoruz birbirimize
Gaz damlası da çok bi işe yaramıyor ki
Bn bıraktım baktım daha çok kıvranıyor

Back
X