Hergun değil ama haftanın 4 günü böyleyiz diğer kalan günler meme reddi ,bende tükendim ve benimki doğduğundan beri böyleKızlar son 1 haftadır oğlumla yapışık yaşıyoruz. Sabah memeye yapışıyor, kucağımda uyuyor, yatağına yatırdığım an deli gibi kendini yırta yırta ağlıyor. Ancak memede uyuyor artık göğüslerim acıyor. Doğru düzgün uyumadığı için sürekli ağlıyor, oyuncakla müzikle kucakta gezmeyle falan asla sakinleşmiyor. Tek sakinleştiği şey meme ve ben tükendim. Böyle olan var mı ? Ne yapmam gerekir ?
Aslinda cikarmak lazim ama ben Gaz olur diye çıkarmıyorum çıkardığım An buz gibi oluyor ayakları patikli alt giydiriyorum uyurken bol oluyorAnneler uyurken bebişlerin çoraplarını çıkarıyor musunuz?
Çıkarmak ne kelime, 2 alt patikli-corapli + 3 çorapla benimki geceliyor .Anneler uyurken bebişlerin çoraplarını çıkarıyor musunuz?
Ben de çıkarmıyordum ya çıkarmak iyi olur da insan korkuyor üşür diyeAnneler uyurken bebişlerin çoraplarını çıkarıyor musunuz?
Sen bnm koca gibiBen de çıkarmıyordum ya çıkarmak iyi olur da insan korkuyor üşür diye
O yüzden Kidzee nin uyku tulumlarından aldım ayakları kapatmalı dün giydirdim ilk defa gece kontrol ettim ayakları soğuk değildi
Ama ben yine de üstüne ince bi penye battaniye de örtüyorum
Oo seninki de iddialıSen bnm koca gibibnde çorap patikli pijama panduf ayaklara yapıyorum
Gazdan korkan çorabı böyle giydirirOo seninki de iddialı
Ben bi tek çorapla patikli tulum giydiriyordum da ellerini asla örtünün altında tutmuyor ya üstünü açıyordu hep
Gece uyandığında göğsü falan soğuk oluyor o zaman korkuyorum üşütür diye
Çareyi uyku tulumunda buldum inşallah sıcak tutuyordur
Aynı benGazdan korkan çorabı böyle giydirir
Evet eller hep havada bizimde
Tutar ya
Bnm koca tuluma güvenme diyor bana sen giy bakalım üşürsün diyor
Gündüz uyurken çıkarmıyorum ama gece çıkarıyorum çoraplarınıAnneler uyurken bebişlerin çoraplarını çıkarıyor musunuz?
Bnde gaz korkusundan çıkarmıyorumAslinda cikarmak lazim ama ben Gaz olur diye çıkarmıyorum çıkardığım An buz gibi oluyor ayakları patikli alt giydiriyorum uyurken bol oluyor
Bnde ev bnm sıcak gitmşim 2 tog almışımBen de çıkarmıyordum ya çıkarmak iyi olur da insan korkuyor üşür diye
O yüzden Kidzee nin uyku tulumlarından aldım ayakları kapatmalı dün giydirdim ilk defa gece kontrol ettim ayakları soğuk değildi
Ama ben yine de üstüne ince bi penye battaniye de örtüyorum
Yani öyle çok övmelik bi durumu var mı bilmiyorum sektöre hakim değilimBnde ev bnm sıcak gitmşim 2 tog almışım
Almanya’dan hediye geldi uyku tulumu 3 togarayı bulamadık
Nasıl onu çok övüyorlar rahat oldu mu paşa
İyi yaptın çorapla uyumak bizi bile nasıl rahatsız ediyor rahat rahat uyusun bebişlerBnde gaz korkusundan çıkarmıyorum
Kocam bey çıkar rahat etsin diyor sürekli
Bn yine analık içim rahat etmedi ayaklı tulum panduf giydirdim iç çorabı çıkardım A asabiyimben5 iç çorabı eksilttim
Uyku tulumunda uyuduğu için çıkarıyorum. Ve sabahları kontrol ettiğimde sıcacık oluyor, biz de çorapsız uyuyoruz sonuçta ayaklarımız üşüyor mu noooAnneler uyurken bebişlerin çoraplarını çıkarıyor musunuz?
Bunun devamını getirdiniz mi? Bizimkinde gizli kan çıkmadı ama doktoru beni süt ürünleri diyetine soktuY yorgunnn_anne @lonely bird @Whiterose89 aynı şeyleri yaşıyoruz relactaz kullanıyorum her emzirme öncesi 3 damla şeklinde. Gurultular geçti, onun dışında bir iyileşme yok. Doktor laktoz intöleransı tanısı koymuştu gürültülü kaka emerken guruldama kendini geri çekme kusacak gibi öğürmesi vs. Laktoz içeren her şeyden uzak durmak gerek aynen şöyle söyledi süt ürünlerinin kokusunu bile almayacaksın. Yememem için abarttı tabi durumun ciddiyetini anlatmak için. Ben o kadar herşeyden uzak duramıyorum bazen paketli gıda tüketiyorum.
Mukuslu kaka için doktor alerji belirtisi gizli kan olabilir tahlil yaptıralım dedi ama acele etmek istemiyorum çok kurcalıyorum sanki
Ben ben bu kesinlikle benAynı ben
Benim kocam da üşümez bırak diyor ama biz yorgana sarılırken onu öyle bırakamam
Sağol canımHayırlı olsun sünnetiniz,bugün nasıl canım ağrısı devam ediyor mu inşallah toparlamiştir. Bizimkinde klips sargı bezi felan hiçbişey yoktu yarası aciktaydi yazdığım gibi 4 güne iyileşti
Cabucak toparlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?