- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Valla kapat bebe denmez oyleyse uyku egitimini tamamlamisAkşam 8 derse ben bu topiği kapar giderim aga
Kaka yapamadığı zaman bizde de oluyorHala gaz sancisi cekiyor bebem gazli birsey yemedim halbuki:s
Aynen ondanmis simdi yaptiKaka yapamadığı zaman bizde de oluyor
Ah kesecem bunlariMemitoları ne yaptın 5 dk sıkıntı olmadı dimi
Karni tok sirti pek ayaciklari ciplak uyumamasi icin hicbi sebep yok uyusun kerataBen çıkarmıyorum havlu çorap giyili ve donun üstüne cekili. Havlu corapların lastiği daha bol bence. Bi de ayak bilekleri ince dolasımı etkilemiyordur fazla. El bilekleri boğumlu mesela o şekil olsa giydirmem.
Sen bi doktora sor de ki benim cocuğum fazla uyuyo
21.30-22.00 civari uyuyor
Allah'ım bozmasın gerçekten maşallah subhanallahAh kesecem bunlari
5 dkyi denedim, hic yumusamadan sert kaldilar sagimin sonunda. O da beni cok rahatsiz etti. Simdi yavas yavas duseyim dedim 10 dkdan 8 dkya dustum boyle cok iyi geldi
Karni tok sirti pek ayaciklari ciplak uyumamasi icin hicbi sebep yok uyusun keratabu arada ben sabah 8 den sonra yuz ustu yatiriyorum onu, o da deliksiz uyumasini sagliyor olabilir. Sirt ustu eller hep havada o yuzden daha sik uyanabiliyor
Çok güzel öyle öyle alışır memeler sende rahat edersinAh kesecem bunlari
5 dkyi denedim, hic yumusamadan sert kaldilar sagimin sonunda. O da beni cok rahatsiz etti. Simdi yavas yavas duseyim dedim 10 dkdan 8 dkya dustum boyle cok iyi geldi
Karni tok sirti pek ayaciklari ciplak uyumamasi icin hicbi sebep yok uyusun keratabu arada ben sabah 8 den sonra yuz ustu yatiriyorum onu, o da deliksiz uyumasini sagliyor olabilir. Sirt ustu eller hep havada o yuzden daha sik uyanabiliyor
Amin kusum darisi hepimizin bebesine insallahAllah'ım bozmasın gerçekten maşallah subhanallah
Ay insallah yaÇok güzel öyle öyle alışır memeler sende rahat edersin
Böyle bi bebiş nasıl yapılıyo azıcık tüyoAh kesecem bunlari
Bende ıkılı yaptırmadım cnm dörtlü 1.53cktı ck korkuyorumBebeğim saglıklı doğdu cok şükür cnm. Riskim tam hatırlamıyorum yuvarlıcam 2 li tarama da 275. Dörtlü tarama da 175 gibi bi deger cıkmış tı. Usg de ense ve burun ölçüsü normaldi. Yaşım 32
Masallah biz şokAh kesecem bunlari
Ben de cildirmak uzreyim:)ilki de fenaydiBöyle bi bebiş nasıl yapılıyo azıcık tüyoiki tane doğurdum ikisi de halay başı olma yolunda
Ben ucuz bişey almaya olan inancimı kaybettim matmazeeeeelllKızlar o ayarlı ampule bakayım dedim ben de a101 kapıda uygulamasında var eve getiriyorlar. 90 lira olmuş bu arada
Kızım uyurdu benim yaaa hiç uykusuzluk çekmedim onda,oğlumda 40ina kadar hiç uyumadı sonradan düzeldi geceleri güzel uyuyor ama gündüz uyuyacagi varsa da uyuyamıyor evde abla terörü varAllah'ım bozmasın gerçekten maşallah subhanallah
Cok isteyerek ve askla yaptikBöyle bi bebiş nasıl yapılıyo azıcık tüyoiki tane doğurdum ikisi de halay başı olma yolunda
Masallah biz şok
Hahahha tadini çıkar kuzum bizde ikinci belki farkli olur dediydikCok isteyerek ve askla yaptiksimdi buyuturken de cok askla ve asiri sakin buyutuyoruz. Ben kesinlikle etkili oldugunu dusunuyorum. Ebeveynler sakin huzurlu olamadikca bebito da olamiyor. Ama hepsi de birbiriyle iliskili tabi surekli aglayan bi bebisin yaninda ebeveynler de sakin olamaz
Ikinci bebede cok aramam ins bu gunleri
En azindan ilki rahatti bunda da olsun o kadar der kendimi avuturum napiyimHahahha tadini çıkar kuzum bizde ikinci belki farkli olur dediydik
3 sene önce 25₺ almıştık Koçtaş’tan uçmuş oda
Ben ucuz bişey almaya olan inancimı kaybettim matmazeeeeelll
Kızım uyurdu benim yaaa hiç uykusuzluk çekmedim onda,oğlumda 40ina kadar hiç uyumadı sonradan düzeldi geceleri güzel uyuyor ama gündüz uyuyacagi varsa da uyuyamıyor evde abla terörü vardün uyuttum bıraktım yarım saat sonra gitmiş uyandirmis geceyle gunduzu karistircak çok uyumasin diyor sipa sabahları da tepemize dikiliyor yine uyuyan bebeyi ope koklaya uyandırıyor
Aynı bnm gibi demiEn azindan ilki rahatti bunda da olsun o kadar der kendimi avuturum napiyim
Şarkı değiştirme diyor artık gece disco disco parti yaparsınız24 mart diyor 70 liraya ama değişik hoparlörlü diyor bu ne ola kiA101 on Instagram: "A101'de Aldın Aldın! | Aldın Aldın ürünleri 24 Mart’tan itibaren A101’lerde, A101 Kapıda uygulamamızda ve a101.com.tr’de! #A101 #HarcaHarcaBitmez #A101Herİlçede . . . #aldınaldın #elektronik"
73K likes, 0 comments - a101iletisim on March 21, 2022: "A101'de Aldın Aldın! | Aldın Aldın ürünleri 24 Mart’tan itibaren A101’lerde, A101 Kapıda uygulamamızda ve a101.com.tr’de! #A101 #HarcaHarcaBitmez #A101Herİlçede . . . #aldınaldın #elektronik".www.instagram.com
Bak değişik bisey geliyor perşembe ama tam anlayamadım müzik vs diyor şarkı değiştirme diyor. Tam disko tarzı bu galibaA101 on Instagram: "A101'de Aldın Aldın! | Aldın Aldın ürünleri 24 Mart’tan itibaren A101’lerde, A101 Kapıda uygulamamızda ve a101.com.tr’de! #A101 #HarcaHarcaBitmez #A101Herİlçede . . . #aldınaldın #elektronik"
73K likes, 0 comments - a101iletisim on March 21, 2022: "A101'de Aldın Aldın! | Aldın Aldın ürünleri 24 Mart’tan itibaren A101’lerde, A101 Kapıda uygulamamızda ve a101.com.tr’de! #A101 #HarcaHarcaBitmez #A101Herİlçede . . . #aldınaldın #elektronik".www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?