Ben demiştim , kardeşim 3 ayllikem dis çıkarmış annem anlamış götürmüş doktora bakın demiş adam inanmamış görünce şok olmuş . Geçmiş olsun umarım benimkide cikarmiyodur salyalar coşmuş durumdaBiz bugun saglik ocagina rota asimizi olmaya gittik agzina az az dökerken aaaa dedi ebe sonra isi bitince gosterdi disin yeri belli olmus sismis beyazlamis 1 aya kalmaz patlar dedi yaaayani şurda biri deseydi disi cikacak elini agzina goturuyor salyasi akiyor yok artik derdim 3 aylik olmaz derdim..ama oluyormus arkadaslar
24 mart diyor 70 liraya ama değişik hoparlörlü diyor bu ne ola kiA101 on Instagram: "A101'de Aldın Aldın! | Aldın Aldın ürünleri 24 Mart’tan itibaren A101’lerde, A101 Kapıda uygulamamızda ve a101.com.tr’de! #A101 #HarcaHarcaBitmez #A101Herİlçede . . . #aldınaldın #elektronik"
73K likes, 0 comments - a101iletisim on March 21, 2022: "A101'de Aldın Aldın! | Aldın Aldın ürünleri 24 Mart’tan itibaren A101’lerde, A101 Kapıda uygulamamızda ve a101.com.tr’de! #A101 #HarcaHarcaBitmez #A101Herİlçede . . . #aldınaldın #elektronik".www.instagram.com
Bak değişik bisey geliyor perşembe ama tam anlayamadım müzik vs diyor şarkı değiştirme diyor. Tam disko tarzı bu galibaA101 on Instagram: "A101'de Aldın Aldın! | Aldın Aldın ürünleri 24 Mart’tan itibaren A101’lerde, A101 Kapıda uygulamamızda ve a101.com.tr’de! #A101 #HarcaHarcaBitmez #A101Herİlçede . . . #aldınaldın #elektronik"
73K likes, 0 comments - a101iletisim on March 21, 2022: "A101'de Aldın Aldın! | Aldın Aldın ürünleri 24 Mart’tan itibaren A101’lerde, A101 Kapıda uygulamamızda ve a101.com.tr’de! #A101 #HarcaHarcaBitmez #A101Herİlçede . . . #aldınaldın #elektronik".www.instagram.com
Ben de sorcam bizimde salyalar akiyor pztsi sorayim unutmadanBen demiştim , kardeşim 3 ayllikem dis çıkarmış annem anlamış götürmüş doktora bakın demiş adam inanmamış görünce şok olmuş . Geçmiş olsun umarım benimkide cikarmiyodur salyalar coşmuş durumda
Ben kim gibi ol dicem bazen kizimin yaninda diyorum cok yaramaz bu bebek senin gibi degil sen daha yaramazdn demek istym yaniAynı bnm gibi demi
Bn avuturken abin böyle değildi akıllı kızım hadi abin gibi ol diyorum
Bi gece uyuduğunu görüyoruz gece de disko yapalım tam olsunŞarkı değiştirme diyor artık gece disco disco parti yaparsınız
Herkes alsın aynı anda aynı sarkıyı filan acıp oynayalım evlerdeDisko mu yapıyoruz Merve ne diyosun buna
Benim hiç akıllı bebisim olmadiAynı bnm gibi demi
Bn avuturken abin böyle değildi akıllı kızım hadi abin gibi ol diyorum
Küçükken akıllıydı şimdi sapıttı ergenus olduBenim hiç akıllı bebisim olmadi
Oynatmaya az kaldı diyosunHerkes alsın aynı anda aynı sarkıyı filan acıp oynayalım evlerde
Doktor mu inanmamisBen demiştim , kardeşim 3 ayllikem dis çıkarmış annem anlamış götürmüş doktora bakın demiş adam inanmamış görünce şok olmuş . Geçmiş olsun umarım benimkide cikarmiyodur salyalar coşmuş durumda
Olur o kadar erkek o erkeekkkkkKüçükken akıllıydı şimdi sapıttı ergenus oldu
Benimde bi komşunun kızı Allahım gece gündüz hiç susmazdıAyy ilk kizimin aglama sekli okdr fenaydiki etlerini sokuyorlar gibi her gun hergece kac yasina kdr hemdekomsum sok olmustu o da çocuk buyutmus ben bole bisi gormedm diyordu hala unutamiyo
Ayyy cok cekti komsum da bizim gibiBenimde bi komşunun kızı Allahım gece gündüz hiç susmazdı
Şimdi ki konumuz evde kıyafetlerini bn seçiyormuşum artık kendi tarzında giyecekmiş s giyiyorsa L alıyor 3 beddn büyükOlur o kadar erkek o erkeekkkkk
Oversize modasını yanlis anlamış yavrumŞimdi ki konumuz evde kıyafetlerini bn seçiyormuşum artık kendi tarzında giyecekmiş s giyiyorsa L alıyor 3 beddn büyükanne bana bunu al anne bol al anne kolej ceketi al yavrum 10 tane mont hırka var yaz geliyor sıcak giyemezsin yok anne bn yazında giyerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?