E gitme bi dahaBi de ne dicem,
Kızım covidken ishal oldugunda ishal 6 aydan kucukler icin tehlikeli yatis yapalim diyen de bu doktordu.
2 gün önce kakasi biraz sivi gibi galiba ishal diye mesaj attim. Bana reflor kullan gecer yazdi.
Eee hani tehlikeliydi 6 ay dan kücükler icin.
Valla vaktim olsa uğraşirdim bu kadinla ama vaktim yok
Henuz degil. Fizige bu hafta gittik daha. Bir de açıkçası düzenli olarak hareketleri yaptırmadım. Gunde 3 kez denildi anca bir kez yaptim. Aslinda iki yone de cevirebiliyor ama bir tarafa dogru kafasini tutmayi daha cok tercih ediyorNasıl düzeldi mi peki
Dahada gitmem. Burasi kücük yer arkadaslarima da yazdim hep sakin gitmeyin dedim. Müsteri kaybetti pardon hastalariniE gitme bi daha
1aydir sut urunleri diyetindeyim yine mukusluydu bugun kan yok amaYedıgun herseyı yaz bence dıkkatınden kaçıyor olabılır
Çoook gecmis olsun canimMerhaba kizlar.
Herkesi tek tek alintilayamadim.
Kizimin cigerleri tertemiz cikti.
Bronsiolit degilmis cok sukur.
Özel hastanede yatis yaptirsaydim şu an kizim bir sürü ilac almis hatta delik desik olmustu bide üzerine para vermis olacaktim.
Hakkimi helal etmiyorum o doktora
Bana çocuk dr günde 10 tane yap dediHenuz degil. Fizige bu hafta gittik daha. Bir de açıkçası düzenli olarak hareketleri yaptırmadım. Gunde 3 kez denildi anca bir kez yaptim. Aslinda iki yone de cevirebiliyor ama bir tarafa dogru kafasini tutmayi daha cok tercih ediyor
Bana da pztsi derse napcam bilmiyrm ya yumurta ve zeytin yiyorum tahin pekmez suan sütten baska diğerlerini kesmedim ama cok zor insan tuzlu şeyler istyrBen et süt yumurta susam vs hepsini bıraktım. Doktor iki hafta dene dedi. Bugün 10. Günüm ve bı değişiklik yok . Bırakcam daha diyetizeytin yemekten bı hal oldum çünkü .
Bizim dr da özel olmasına rağmen ne tahlil yaptı (bi test bi röntgen çekti)Bi de ne dicem,
Kızım covidken ishal oldugunda ishal 6 aydan kucukler icin tehlikeli yatis yapalim diyen de bu doktordu.
2 gün önce kakasi biraz sivi gibi galiba ishal diye mesaj attim. Bana reflor kullan gecer yazdi.
Eee hani tehlikeliydi 6 ay dan kücükler icin.
Valla vaktim olsa uğraşirdim bu kadinla ama vaktim yok
Benim ablası bağırıyor uyandırmak için ay zorla uyutmustum kıskançlıktan yap iyi isteAynen ya işte o kız bağırınca ister istemez ona çektim bagirti var bagirti var görmen lazımmisafir gelmiş biseyde diyemiyo insan
Ruzgarsiz gunu nerden bulmaz bizimki de öyledir valla bebek arabasını sevse bari denicem haftayaErgobaby. Kız kurtlu ve ataklı ve günes rüzgâr düşmanı
Ben güya aşı yaptirmaya gittim bronşiolit dedi. Bi rahatlatalim öyle yapariz dedi dengesiz. Pazartesi yaptiracam artik.Bizim dr da özel olmasına rağmen ne tahlil yaptı bi test bi röntgen çekti
Nede yatıralım dememe rağmen yatırdı
Aşı yaptırdın mı rota olduysa o da yapıyor
Bi daha da ona götürme dengesizmişBen güya aşı yaptirmaya gittim bronşiolit dedi. Bi rahatlatalim öyle yapariz dedi dengesiz. Pazartesi yaptiracam artik.
Yok be kapisindan gecmem kimseyi de gondermenBi daha da ona götürme dengesizmiş
Bura da hep rüzgarlı beRuzgarsiz gunu nerden bulmaz bizimki de öyledir valla bebek arabasını sevse bari denicem haftaya
Yazı bekle anacimBura da hep rüzgarlı be
Oysa ki ne de mutlu gorunuyordun instoştaBura da hep rüzgarlı be
Instamom olmak bunu gerektirirOysa ki ne de mutlu gorunuyordun instoşta
Çünkü görümcemgiller filan hep kıskansındıOysa ki ne de mutlu gorunuyordun instoşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?