Benim kızımında öyle oldu ucu beyazdı patlamış kırmızılık duruyor halaBenimkinin ucu beyazlasmisti bi ara banyo yaptirirken patladı sivilce gibi kanadı şimdi sinek ısırığı gibi minik bi kırmızılık var
Kitabi bilgiye göre şu an olması gereken 4 saatte bir 200 cc civarı sanırım.Kızlar merhaba , 5 ayımızı doldurmamıza 2 gün var, bu ayda sütü ya da mamayı biberonla veren annelere bir sorum olacak. Bebeğiniz kaç ml içiyor her bir öğünde tek seferde , biz 150 160 ml halen . Az mı sizce?
Bizim şu an olsa olsa parçalı bulutluAman güya bizde güneşliyalan
Benimki 4 saatte bir 200 ml civarında içiyor. Ama bir günü bir gününü asla tutmuyor. Kimi gün bir öğünde 250 ml içtiği de oldu, kimi gün ise 110 içip biberonla oynadığı da oldu.Kızlar merhaba , 5 ayımızı doldurmamıza 2 gün var, bu ayda sütü ya da mamayı biberonla veren annelere bir sorum olacak. Bebeğiniz kaç ml içiyor her bir öğünde tek seferde , biz 150 160 ml halen . Az mı sizce?
Bebiş zaten 5 dk da alacağının %90nı alıyor ne 10 dksı her seferdeBebişimin verem aşısı yeri egzama olmuş alerjik bünyeye sahip dedi
Konakları da geçmedi diyince orası da egzama olmuş
Beslenme içinde 4 dk yeterliymiş ne zmn isterse ver ister 4 dk ister 40 dk dedi
Emzirme danışmanı bide 5 Dk az 10 dk diyordu
Gecede pış pış yapı yatıyorsa emzirme durmuyorsa emzir dedi 7-8 ay sonrası uzun uyku olur dedi
Bebişim kendi oturmak istiyor oturt dedi
Bnde 1-2 oturttumBebiş zaten 5 dk da alacağının %90nı alıyor ne 10 dksı her seferde
Ben de oturtuyorum valla mama sandalyesine falan kocaman oldular yeter
Valla dün ben de isyan ettim artık sıcakta emzirmek zor oyun haline getirdi bu ara bi çekiyor kafayı gülüyor oynuyor devam ediyor 5 saniyede bir ter içinde kaldımBnde 1-2 oturttum
Artık oturturum
Çok uzun emerse yağlı kısmı komple çeker dedi yağlı yağlı diye diye tükendik
Biz menejitin 1.sini olmadik daha ya 7.ayda dediRota 2. Doz ve menejitlerin 2. Dozlarını olduk hayırlı uğurlu olsun
Biz 3. Ay olduk 1. Dozu 4 doz olcaz sanırımBiz menejitin 1.sini olmadik daha ya 7.ayda dedi
Menenjitlerin 2.dozuna ne kadar ödediniz?Haftaya bizde yaptıracağızRota 2. Doz ve menejitlerin 2. Dozlarını olduk hayırlı uğurlu olsun
Rotayla birlikte ödedim 1.681₺ Tek tek bilmiyorumMenenjitlerin 2.dozuna ne kadar ödediniz?Haftaya bizde yaptıracağız
Ok en kotu 1200 tl buda yapılınca bizim 1 doz kalıyor menenjit oda 13.aydaRotayla birlikte ödedim 1.681₺ Tek tek bilmiyorum
3 doz sizin ki bizim kaçtı unuttum 4 hatırlıyorum sankiOk en kotu 1200 tl buda yapılınca bizim 1 doz kalıyor menenjit oda 13.ayda
Çok geçmiş olsunKızlar nasılsınız? Bende yine kötü haber var. Bayramdan beri oğlum hastaydı. Öksürük vardı üstüne hırıltı eklendi. Cumartesi bayagi kötü olunca acile gittik antibiyotik başlandı röntgen kan temiz denmişti. 2 gün ilacı kullanıp gelin tekrar bakalım dendi. Bugün gittik başka dr vardi saçma sapan konuştu. Acilde düzelecek bisey degil dedi. Antibiyotik bitene kadar kullanın dedi. Röntgende enfeksiyon görünüyor dedi. Yenidogan bölümüne poliklinige randevu alıp gidin dedi. Bizim bebek yenidogan değil kiHiç icime sinmedi konuşma şekli bilgisiz gibi geldi. Başka bi hastanenin aciline gittik. Hafif enfeksiyon var ciğerlerinde dedi dr. Yatış verdi şimdi buharla ilaç alıyoruz. Sabaha durumuna bakıp karar verecek dr. Cevap vermenize gerek yok ama dua edin olur mu
Doğdu doğalı öksürük başına bela oldu yavrumun
Çok geçmiş olsun neden direk röntgen çekildi ve temizken antibiyotik başlandı kiKızlar nasılsınız? Bende yine kötü haber var. Bayramdan beri oğlum hastaydı. Öksürük vardı üstüne hırıltı eklendi. Cumartesi bayagi kötü olunca acile gittik antibiyotik başlandı röntgen kan temiz denmişti. 2 gün ilacı kullanıp gelin tekrar bakalım dendi. Bugün gittik başka dr vardi saçma sapan konuştu. Acilde düzelecek bisey degil dedi. Antibiyotik bitene kadar kullanın dedi. Röntgende enfeksiyon görünüyor dedi. Yenidogan bölümüne poliklinige randevu alıp gidin dedi. Bizim bebek yenidogan değil kiHiç icime sinmedi konuşma şekli bilgisiz gibi geldi. Başka bi hastanenin aciline gittik. Hafif enfeksiyon var ciğerlerinde dedi dr. Yatış verdi şimdi buharla ilaç alıyoruz. Sabaha durumuna bakıp karar verecek dr. Cevap vermenize gerek yok ama dua edin olur mu
Doğdu doğalı öksürük başına bela oldu yavrumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?