- 22 Aralık 2022
- 582
- 581
- 33
- 31
- Konu Sahibi perdesizev
- #3.401
Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti kızlar? Tam 12+1 de kontrole gideceğim görünür mü sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 12+1de gitmiştim ve göründü cinsiyeti :)Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti kızlar? Tam 12+1 de kontrole gideceğim görünür mü sizce?
Ne kadar şanslısınız, 11+6 da bebişim sakladı kendini 4 hafta sonraya kaldı.bende 12+1de gitmiştim ve göründü cinsiyeti :)
Kızlar merhaba umarım herkes iyidir . Ben haziran anneleri grubundan geliyorum . Bebeğim 3 gün sonra 4 aylık olacak. Yaklaşık 10 gündür bebeğimin gece uykularında gerileme var. Gündüzde sorun yok ama geceleri normalde 4-5 saate kadar uyuyan bebeğim saatte bir uyanır oldu .
Sizler bu süreçleri atlattınız diye düşünüyorum. Acaba ne kadar sürdü ve sonra geeçekten düzeldi mi?
13+1 im bugün kontrolde yüzde seksen erkek dedi. Gayet emin gibiydi ama yinede net demedi 2 haftaya tam olarak net söyler sanırım.Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti kızlar? Tam 12+1 de kontrole gideceğim görünür mü sizce?
Benide eklermisinizzzTüm bilgileri detaylı olarak yazabilirmisiniz rica etsemhayırlı olsun bu arada
![]()
Benim randevum 12+4'te (bu cuma). İnşallah görürüz cinsiyetinibende 12+1de gitmiştim ve göründü cinsiyeti :)
Hanımlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. 8+4 haftalık olduk. Bugün bir anda mide bulantım kesildi. Anormal değil mi bir anda bitmiş olması? Perşembe kontrolüm var. Bir şey olmamıştır umarım. Tedirginim.
Mide bulantım günlere göre değişiyor. Her gece yatmadan önce mutlaka bulantı ilacımı alıyorum. Kabızlık olduğunda sabahları bulantım çok şiddetli oluyor. Bir önceki gün fazla yemişsem ya da gece çok geç yatmışsam ertesi gün yine ağır bulantı yaşıyorum.Hanımlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. 8+4 haftalık olduk. Bugün bir anda mide bulantım kesildi. Anormal değil mi bir anda bitmiş olması? Perşembe kontrolüm var. Bir şey olmamıştır umarım. Tedirginim.
Kısmetse benim de Çarşamba randevum cinsiyeti söyler mi doktor acaba 12+3 :) sağlıklı olsun dabende 12+1de gitmiştim ve göründü cinsiyeti :)
Benimde aynı zamanda kesildi sadece sabah aç olunca bulanıyor o da hamile değilken de oluyo yani, bi de benim 8 in başlarında göğüs hassasiyeti bitti meselaHanımlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. 8+4 haftalık olduk. Bugün bir anda mide bulantım kesildi. Anormal değil mi bir anda bitmiş olması? Perşembe kontrolüm var. Bir şey olmamıştır umarım. Tedirginim.
yaa bizimki de birazcık uğraştırdı ama zorlansak da gördükNe kadar şanslısınız, 11+6 da bebişim sakladı kendini 4 hafta sonraya kaldı.![]()
Sağlıkla gelsinler inşallah minnoşlar, bunlar ne tatlı telaş oluyor bize.yaa bizimki de birazcık uğraştırdı ama zorlansak da gördük![]()
Gözünüz aydın :) cinsiyeti ne?bende 12+1de gitmiştim ve göründü cinsiyeti :)
Benim bi öncekinde saklamıştı,diğer günü devlete randevu aldım çat diyr söyledi doktor.hiç bekleyemem bir ay ahahahhaNe kadar şanslısınız, 11+6 da bebişim sakladı kendini 4 hafta sonraya kaldı.![]()
Benim de çat diye kesildi canım bir sabah kalktım ve tüm bulantı baş dönmem gitmiştiHanımlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. 8+4 haftalık olduk. Bugün bir anda mide bulantım kesildi. Anormal değil mi bir anda bitmiş olması? Perşembe kontrolüm var. Bir şey olmamıştır umarım. Tedirginim.
Bizim burada devlete randevu da bulunmuyor kiBenim bi öncekinde saklamıştı,diğer günü devlete randevu aldım çat diyr söyledi doktor.hiç bekleyemem bir ay ahahahha
Benim de çat diye kesildi canım bir sabah kalktım ve tüm bulantı baş dönmem gitmişti![]()
Yuhh çok ileri tarihmiş.Arada kontrol et boşluk açılıyor bazen iptal edenler oluyorBizim burada devlete randevu da bulunmuyor ki
Meraktan çatlıycam kıyafet almak istiyorum ama bir kızım olursa bıcır bıcır giydirmek isterim unisex alamamDevlete randevu aldım o bile daha 16 sında
![]()
teşekkürler :) erkek cinsiyeti.Gözünüz aydın :) cinsiyeti ne?