Mustelanin konak sampuaniyla bi kac yikamada 3 kere falan maksimum sari sari olan noktalar tamamen gecti beyaz kuru kepek gibi kalmisti onuda zeytinyagi surup yarim saat beklettim 3 banyo sonrasi oda gecti kurtulduk cok sukur canim sizin ki ne durumda
Bizimki sarı sarı yapışmıştı kafaya meğerse egzamaymışMustelanin konak sampuaniyla bi kac yikamada 3 kere falan maksimum sari sari olan noktalar tamamen gecti beyaz kuru kepek gibi kalmisti onuda zeytinyagi surup yarim saat beklettim 3 banyo sonrasi oda gecti kurtulduk cok sukur canim sizin ki ne durumda
Kapısını açık bırakırım yaYoj çocuk hapis gibi iyi değil diyolar
Koltuk yok mu evde aşkısı koltuğa tutunsun kalksınKapısını açık bırakırım yayürümesine yardımcı diyollaa tutunup kalkabiliyormuş falan
Bende fazla oyuncağa karşıyım ama bugünlerde çite karşı bir sempati oluştuKoltuk yok mu evde aşkısı koltuğa tutunsun kalksınya ne bileyim oyuncağı bile az olsun derler hayal gücü gelişsin diye ben cok çok ev bebe malzemelriyle dolsun istemezdim. Bebe eve adapte olsun isterim. Benimki zaten durmaz orda da. sen bilirsin tabi.
Ay tablomuz b.k gibi ciddenmerve cim beni tabloya ekler misin doğum tarhimizi şimdi baktım da eksik kalmasın tam zamanında doğurdum 16 aralık 40 hafta
Evet canım tablo çok önemliAy tablomuz b.k gibi ciddenhemen ekliyorum. 40+0 di mi?
Mavi gibi sankiBu arada göz renkleri oturdu mu bebişlerin benimki ne renk sizce ben çözemedim
baya olmus yazalı da alıp da henuz kullanmayanlara cvp olsun :)yedek nıyetıne aldık a101 e mı ne gelmıs kayınvalıdem onu aldıydı evıne koydu zaten kayınpederde soktakını alayım mı dıye ısrar edınce al onu da kendı anneme gotururum dedımŞoka gelen mama sandalyesine bakan oldu mu? Ne diyorsunuz sizce nasıl? Cepte şokta gözüküyor acaba alsam mı?
Yok ya mavi hiç değil kahve gbi de duruyor yeşil gibi de çözemedim koyu hala Bak. Burda da daha farklıMavi gibi sanki
Aynen burada farklı çıkmışYok ya mavi hiç değil kahve gbi de duruyor yeşil gibi de çözemedim koyu hala Bak. Burda da daha farklı
Ne zman belli olacak ya çok merak ediyomAynen burada farklı çıkmış
Ve malesef çikolatadaBizimki sarı sarı yapışmıştı kafaya meğerse egzamaymışAlerjik bünyesi var dedi
tabi bn 3,5 ay yediklerime dikkat ettiğim için bişey çıkmamıştı
Kortizonlu krem verdi verem aşısı yeri de egzama olmuş kremi sürdüm dökülmeye başladı şampuanı da 4-5 kullandım tık etmedi
Domates göğsünde kızarıklık yapmıştı çilek turunçgiller muz kivi domates yeme dedi çok fazla arttırabilirmiş
Ay valla ya bizimkide öyle uzun uzun emmiyor anca gece emiyor öyle uzun her doktor farklı söylüyorBnde 1-2 oturttum
Artık oturturum
Çok uzun emerse yağlı kısmı komple çeker dedi yağlı yağlı diye diye tükendik
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Benimki bazı geceler uyuyor artık yaaaBebişimin verem aşısı yeri egzama olmuş alerjik bünyeye sahip dedi
Konakları da geçmedi diyince orası da egzama olmuş
Beslenme içinde 4 dk yeterliymiş ne zmn isterse ver ister 4 dk ister 40 dk dedi
Emzirme danışmanı bide 5 Dk az 10 dk diyordu
Gecede pış pış yapı yatıyorsa emzirme durmuyorsa emzir dedi 7-8 ay sonrası uzun uyku olur dedi
Bebişim kendi oturmak istiyor oturt dedi
Aynen oturuyor öne doğru düşüyor tam denge sağlayamadıBebişlerin oturmalar ne alemde? Benimki asırı öne geliyor
Kılıfı yıkamak için çıkardığında ters yönden tak dene bi ben de denemedim valla kitapçığın yalancısıyımA aa nasııl ben bakmadım hiç kitapçığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?