• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Dualarım hepinizle canım rabbim herkese bu mutluluğu yasatsin inşallah 😍😍allahım kimseyi bu yoldan eli boş çevirmesin inşallah 🤗🤗😍😘
Amin canım inşallah biz de verilim bu müjdeli haberi. O kadar meşakatli bir yol ki bu yaşamayan bilemez hemen hemen hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için birbirimizi daha iyi anlayabiliyoruz

Kızlar bir tup bebiş annesi olarak inşallah hepiniz tutunur bebisler test yapmayın hamile gibi gunlerim keyfini çıkarın konuşun güzel besinler alın stres olmamaya çalışın
Birde kuzenim bugün transferde ona dua edermisin taze hamiş anneler hamislerin duası kabul olur
Amşn inşallah inşallah 🤲🏻
Iron Butterfly Iron Butterfly muayenen saat kaçta canım
Çıktım şimdi 😂😂
Canım merhaba ben bugün kan testi verdim gebeyim çok şükür 🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻
Hamiş annemiz 3 oldu 🧿🧿🧿🧿
Selamlar,
Iron Butterfly Iron Butterfly ben de bir aksilik olmazsa aralıkta transfer olacağım. 7 aralıkta iğnelere başladım. 31 yaşımdayım ilk denemem :KK200:
Merhaba hoşgeldiniz ekleme yapıyorum hemen 🤗🤗🤗

Amin canım.. ben Ağrı'da çalışıyorum geçici olarak buraya yakın tüp Bebek merkezleri ile ilgili iyi şeyler konusmuyorlar 😔 çaresiz kaldim
Memlekette embriyonuzu dondurup yaz tatilinde transfer gibi bir şey olabilir aslında doktorunuzla bir ön görüşme yapın Allah gönlünüze göre versin inşallah ♥️

Ya çok üzüldüm inşallah bu sefer hayırlı sonuç alırsın. Şuan için o doktora gitmez zorundayım gerçi ben bir sıkıntı yaşamadım daha inşallah da yaşamam hayırlı sonuç alırım ama eşim askeri personel izin alma konusu bşraz sıkıntı sürekli göreve gidiyor burda denemek daha mantılıklı geldi bize de inşallah tutar da istanbulda denemek zorunda kalmam
Amin kuzum inşallah çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah hepimize sabır güç versin inşallah 🙏💕🤰

Ya yeni gördüm yaniiii biraz değişik biri gibi, bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum beni tersledi. Bende biraz meraklıyım şu durumda doğal olarak soru soruyorum😬
Terslemiyor aslında ben doktorum sen hastasın muhabbetiine bağlıyor soru sorunca e hadi sor diyor
bana da ağzı komik geliyor.

Back
X