- Konu Sahibi beyazkasimpati
Dondurulmuş transferde tam bilmiyorum belki transfer yapmadan 1 hafta önce başlatır adet bitiminden sonra yaniHayır dondurulmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dondurulmuş transferde tam bilmiyorum belki transfer yapmadan 1 hafta önce başlatır adet bitiminden sonra yaniHayır dondurulmuş
T+5 de oğrenmiştin sende değil mi canım brn bugun t+4 de test yaptım silik çıktıBende bu gece 2. Kanımı vereceğim pazartesi günü 29.81 çıkmıştı umarım iki katı olmuştur dualarınıza talibimbugün T+7
5 gün öncesi başlattıKızlar birileri görüp bana cevap atabilir mi ya progesterona ne zaman başladınız siz benim transfer olacak ama başlatmadı doktor son muayenede
Yokt vermedi ki transfer için çağırdı işte bir dahaDondurulmuş transferde tam bilmiyorum belki transfer yapmadan 1 hafta önce başlatır adet bitiminden sonra yani
Ay bende başlatmadı ya ağlicam chat cptye sordum başarılı olması mümkün değil diyor5 gün öncesi başlattı
Tahlil yaptı mıAy bende başlatmadı ya ağlicam chat cptye sordum başarılı olması mümkün değil diyor
Evet pazartesiTahlil yaptı mı
Acaba değer yüksek çıktı da transferle beraber mi başlatscsk ama bana transfer sabahı ilaçlarını kullan gel dediler? Nerede tedavi görüyorsunuzEvet pazartesi
Benimde sürekli döner ve kokoreç çekiyorNe yiyip içiyorsunuz kızlar benim canım hep fastfood istiyor tatlı istiyo![]()
![]()
Başlatırlar valla onu tam bilmiyorumYokt vermedi ki transfer için çağırdı işte bir daha
Brnimde taze olduğu için opudan sonraki gün progestan almıştım halen devamAcaba değer yüksek çıktı da transferle beraber mi başlatscsk ama bana transfer sabahı ilaçlarını kullan gel dediler? Nerede tedavi görüyorsunuz
Merhaba sonucunuz ne olduKasık ağrım transfer gününden beri var ama çift embriyo diye çıkar diye düşünmüştüm tutsaydı ama 1 2 gün daha bekleyip tekrar yapacağım inşallah hepimizin pozitif olur![]()
1.11 çıkmış pazartesi bilemedim ya elazığdayım ben burada tedavi görüyorumAcaba değer yüksek çıktı da transferle beraber mi başlatscsk ama bana transfer sabahı ilaçlarını kullan gel dediler? Nerede tedavi görüyorsunuz
Bak şimdide döner aklıma düştüBenimde sürekli döner ve kokoreç çekiyorasitli, soğan, sakatat ve maydanoz yememeye çalışıyorum onun dışında normal her şeye devam
5.gün dondurulmuş embriyo transferiyse transferden 5 gün önce başlıyorsunuz1.11 çıkmış pazartesi bilemedim ya elazığdayım ben burada tedavi görüyorum