• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Benim amh 0.48 tek bildigimiz kotu sey bu 6 yumurta toplanabildi gelisen 2 tane 3.gun
Anladım canım amh vs hiç takılma ben transfer öncesinde bir doktoru izledim youtuben üzerinden, yaşınız genç ise denemeye devam diyor illa ki biliyoruz ki deneme arttıkça pozitif olması da çok yüksek oluyor. Zor tabi ki ilkinde insan hemen tutsun olsun istiyor ama daha erken hem elinde bir embriyon daha var moralinizi bozma ilaçlara devam 😍😍🫶

Anladım canım amh vs hiç takılma ben transfer öncesinde bir doktoru izledim youtuben üzerinden, yaşınız genç ise denemeye devam diyor illa ki biliyoruz ki deneme arttıkça pozitif olması da çok yüksek oluyor. Zor tabi ki ilkinde insan hemen tutsun olsun istiyor ama daha erken hem elinde bir embriyon daha var moralinizi bozma ilaçlara devam 😍😍🫶
yasım genc diye herkes moralimi yuksek tutmaya calisiyor ama olmayinca olmuyor hep duam biri olmazsa biri olsun diyeydi dondurulurken umarim öyle olur tekrar bu surece girmek istemiyor insan ama acilarini da zamanla unutuyor

yasım genc diye herkes moralimi yuksek tutmaya calisiyor ama olmayinca olmuyor hep duam biri olmazsa biri olsun diyeydi dondurulurken umarim öyle olur tekrar bu surece girmek istemiyor insan ama acilarini da zamanla unutuyor
Evett yaşınız genç, olacak olacakkk hep pozitif 🫶

Üzülme demeyeceğim cunku tahmin edebiliyorum ne hissettiğini. Kan testini bekleyelim olur mu yine de 🙏
Mecbur 2 gun daha ilaclara devam edip kan vericem ama zaten bi hafiflemislik var uzerimde sanki normal hayatimdayim hic hamile gibi hissedemedim ilk gunler cok inaniyordum siskinligim hassasiyetim fazlasiyla vardi git gide azaldi

Üzülme diyemem ama her gün bi tık daha iyi hissedeceksin tekrar denicek gücü bulacaksın inşallah bu süreç böyleymiş maalesef:(

Üzülme diyemem ama her gün bi tık daha iyi hissedeceksin tekrar denicek gücü bulacaksın inşallah bu süreç böyleymiş maalesef:(
Öyle gerçekten cuma kan testimi de vereyim artik ondan sonra yoluma bakarim ama is yerimdeki herkes merakla benden guzel haber bekliyo siz de biliyosunjz ki bu habrri almak ve birilerine soylemek cok istiyoruz o cift cizgiyi gormek cok istiyoruz

Öyle gerçekten cuma kan testimi de vereyim artik ondan sonra yoluma bakarim ama is yerimdeki herkes merakla benden guzel haber bekliyo siz de biliyosunjz ki bu habrri almak ve birilerine soylemek cok istiyoruz o cift cizgiyi gormek cok istiyoruz
Evet canım ama inşallah sonrakinde olacak 🙏 ben de 28 ekimde negatifi aldım ilk denememdi sonra tekrardan düştüm peşine inşallah biz de kolaylıkla istediğimiz haberi alalım 🙏

Canım benim aynı durumdayız hergün biri mesaj atıyo nasılsın dua ediyoruz sana diye. Olumsuz olması durumunda ben ve herkes çok üzülecek biliyorum. Çok da korkuyorum pazartesinin gelmesinden ama yapacak bişey yok olumlu veya olumsuz biraz dağılıp sonra toparlanıp denemeye devam edicez 🤷🏼‍♀️

Canım peki senin bir belirtin oldu mu ?
Sende idrarda pozitif gördün inş kanda da pozitif olur 🫠🫠
Valla canim bikaç gün testle takip etmeden ümitlenmek istemiyorum. Benim iğne batması gibi bacak tarafına vuran kasık sancısı ve rahimde aşağı doğru çekilme gibi bir his vardı. Bugun baya baya ağrılarım batmalarım var

Back
X