Valla bende senin gibi ege üniversitesine gitcem 4 olumsuz aşılamam var çünkü. Ama randevu alamıyorum ve hangi doktora gideceğimi bile bilemiyorumMerhaba arkadaşlar, ege üniversitesi tüp bebek merkezinde , aşılama ve tüp bebek tedavisi görenler, süreç nasıl işliyor, ilk gittiginizde, hangi tahlilleri götürdünüz en son yapılan tahlilleri mi götürdünüz yoksa şimdiye kadar yaptırdığımız tahlilleri mi götürdünüz, ilk gittiğinizde tahlil yapıyorlar mı neler konuşuluyor bilgi verebilir misiniz
Biz bugün eşimle beraber gittik ona sperm tahlili verdi, bana da kan tahlili ve smer aldılar, adetin 2 günü testler verdi bunları yaptır gel dediler, ona göre tedavi süreci belirlenecek, pazartesi günü açıldı sistem hafta içi 18.00 den sonra hergun sisteme bak, bakarsın biri randevusunu iptal eder filan, benim öyle oldu, marttin 16 da sıram, bı tekrar bakayım dedim bugüne buldum,Valla bende senin gibi ege üniversitesine gitcem 4 olumsuz aşılamam var çünkü. Ama randevu alamıyorum ve hangi doktora gideceğimi bile bilemiyorum
Allah yardımcın olsun canım baya ugrasmisiniz, gerçekten zor , Allah'ım en kısa zamanda isteyen herkese yardım etsin kucağını boş cevirmesinValla bende senin gibi ege üniversitesine gitcem 4 olumsuz aşılamam var çünkü. Ama randevu alamıyorum ve hangi doktora gideceğimi bile bilemiyorum
Aminn inşallah cümlemizi. Egeden randevu alamayınca bende erol tavmergenin çzel polikliğinden randevu aldımAllah yardımcın olsun canım baya ugrasmisiniz, gerçekten zor , Allah'ım en kısa zamanda isteyen herkese yardım etsin kucağını boş cevirmesin
Biz bugün eşimle beraber gittik ona sperm tahlili verdi, bana da kan tahlili ve smer aldılar, adetin 2 günü testler verdi bunları yaptır gel dediler, ona göre tedavi süreci belirlenecek, pazartesi günü açıldı sistem hafta içi 18.00 den sonra hergun sisteme bak, bakarsın biri randevusunu iptal eder filan, benim öyle oldu, marttin 16 da sıram, bı tekrar bakayım dedim bugüne buldumiyi
İyi günler canım, benim ege üniversitesi tüp bebek merkezinde smear testini yaptılar, 10 günde çıktı , bende dosyamı tamamlamak için, kağıt verdiler onu dahiliye gidip onaylatmam gerekiyor randevu gününü bekliyorum,Sizlerden de istediler mi acaba smear kaç günde çıktı ben dosyamı hastaneye teslim etmek için onun sonucunu bekliyorum da
Maşallah çabuk çıkmış ben tepecikte yaptırdım adetimin 6. Günü olduğu icin almadılar 3 gün sonra aldırın sonucu getirisiniz dedilerİyi günler canım, benim ege üniversitesi tüp bebek merkezinde smear testini yaptılar, 10 günde çıktı , bende dosyamı tamamlamak için, kağıt verdiler onu dahiliye gidip onaylatmam gerekiyor randevu gününü bekliyorum,
Çıktıları bende almadım canım hemşirem arayıp söylemiştibenim de herşey tamam bir tek semaer kaldı birşey merak ediyorum patoloji sonucu olarak mi çıktı alıyorum hala Değerlendiriliyor diyo sürekli çıkmış olan birtane de normal sonucum var sonuç negatif negatif yazıyor
Negatif negatif yazanlar sarılık tahlili oluyor canım , hepsi negatif mibenim de herşey tamam bir tek semaer kaldı birşey merak ediyorum patoloji sonucu olarak mi çıktı alıyorum hala Değerlendiriliyor diyo sürekli çıkmış olan birtane de normal sonucum var sonuç negatif negatif yazıyor
Benden de amh testi aldılar , benim sonucum 1.74 çıktı.benim de herşey tamam bir tek semaer kaldı birşey merak ediyorum patoloji sonucu olarak mi çıktı alıyorum hala Değerlendiriliyor diyo sürekli çıkmış olan birtane de normal sonucum var sonuç negatif negatif yazıyor
Smear testi hangisi oluyor acaba doktor muayne ettiİyi günler canım, benim ege üniversitesi tüp bebek merkezinde smear testini yaptılar, 10 günde çıktı , bende dosyamı tamamlamak için, kağıt verdiler onu dahiliye gidip onaylatmam gerekiyor randevu gününü bekliyorum,
Alttan muayene ederken minicik bir sıvı alıyorlarSmear testi hangisi oluyor acaba doktor muayne etti
Aynen canım smaer testi o oluyorAlttan muayene ederken minicik bir sıvı alıyorlar
O test sonucunu nereden alacağım peki bana bir şey demedilerAlttan muayene ederken minicik bir sıvı alıyorlar
Hemşire size numarasini verdi mi, ben sürekli hemşire ile yazisiyordum ordan öğrendimO test sonucunu nereden alacağım peki bana bir şey demediler
Ege ünv size verilen barkot ile sonuçlarınızı sistemden görebiliyorsunuzO test sonucunu nereden alacağım peki bana bir şey demediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?