- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Ben burdaki arkadaşlardan duydum ilkdefa. Hiç bilmiyorum ne olduğunu açıkcası. O sitede yazanlar çok motive etmişti beni.Siz 2. Ayda hastanede olduğunuz için süreç biraz erken işlemiş belkide. Benim doktorda daha gözleri açılmadı göz muayenesi için dediğini hatırlıyorum. Ama bende evde bakıyorum parmağımı takip ediyor mu falan kendimce kontrol ediyorum. 5.5 sene aradan sonra unuttum gerçekten göz muayenesi ne zamandi...
Yazdiklarin o kadar kıymetli ki benim için. Hemen not edicem ve kesinlikle sana katılıyorum. Benimde bünyem yediklerimle süt yapan bir yapı değil. Aynen senin gibi gece sürekli kalkıyorum birşeyler yiyeyimde sabaha kadar uykumda sütüm olsun diyee ehhh ancak. Gün içinde de helva, tahin, boza vs. Neler yiyorum akşama kadar bitmesin diye. İnanılmaz kilo aldım. Diyet yaparsam çocuğum anne sütünden mahrum kalır ama bende çok şiştim çok ikilemlerdeyim. Bir yanım bırak artık olmuyorsa olmuyor diyor, diğer yanım mucadeyi bırakma en azzindan 6. Aya kadar diren devam et diyor. İşimiz çok zor ama bu yazdıklarını kendi notlarına ekliycem canım.
Tomrisin emzirme notlarını daha öncede duymuştum. Kitap mı bu yoksa insta sayfası mi canım?
Normalde 50 kilo 34 beden kilo takıntılı biriydim. Hayatım boyunca hep dikkat ettim. Şuanda 70 kiloyum 42 beden pantolon göbekten sıkıyor. Hamile pantolonu aldım geçen hafta

Umurumda değil hiçbişey rabbim nasip ederse 2 yaşına kadar emziricem inşallahhh. Sonrasında veririm bi şekilde inanıyorum.