2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben kontrole gittim hersey yolunda gibi .benim halsizlik ve ayranli çorbalar disinda hicbirsey yememem dolayı serum taktilar 1 lt lik laktatli ringer yazioyrdu ustunde. Tuzlu su gibi birsey elektrotitler mis. Hrsey kokuyor bana tiksiniyorum her sey den deyince o da gebelikte ilgiki bir hastalık dedi dr.dua edin bana ..bir de 3 gundur basim donuyor benim...cinsiyeti sormak hiç aklıma da gelmedi ya

Kızlar bende sağlık ocağına gittim vitamin falan yazdırmak için saat 4 de kapatmışlar sistemi 5 de bitiyor zaten niye kapatıyorlarsa anlamadım. Ne bı vitamin ne bı kan ilacı kullanıyorum bakalım salı günü doktora gidince söyleyeceğim. Neyse ki bebeğin kalp atışlarını dinledim. Kızlar bide ben zayıflıyorum ya ikili testten bu yana iki kilo vermişim mide bulantım falanda yok ama midem küçülmüş sanırım fazla yemek yiyemiyorum birde bol su içiyorum heralde onunda etkisi var.

Kızlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu kızım geliyor benim de sağ tarafımdaydı halen de oyle çin takvimi vs erkek diyordu şu ikili test 50 altı olunca erkek üstü olursa kız bnm ki 50 altı çıktı oda tutmadı .. Yani sağlıklı sıhhatli gelsin hayırlısıyla gelsin hepimizin bebişleri 🧿💕

Kızlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu kızım geliyor benim de sağ tarafımdaydı halen de oyle çin takvimi vs erkek diyordu şu ikili test 50 altı olunca erkek üstü olursa kız bnm ki 50 altı çıktı oda tutmadı .. Yani sağlıklı sıhhatli gelsin hayırlısıyla gelsin hepimizin bebişleri 🧿💕
Hayırlı olsun canım Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin 🥰💕

Kızlar aranızda bebişinin hareketlerini hisseden var mı ben 15.haftanın içindeyim ve ilk gebeliğim ama sabah hissettim ve 4 5 kez falan karnımda, kasık kısmının azcık üstünde ,balık varda dönüyo gibi suyun içinde çok tuhaf çok güzel bi histi 🤗🥰🤩 sizler nasıl hareketler hissediyorsunuz?

Kızlar aranızda bebişinin hareketlerini hisseden var mı ben 15.haftanın içindeyim ve ilk gebeliğim ama sabah hissettim ve 4 5 kez falan karnımda, kasık kısmının azcık üstünde ,balık varda dönüyo gibi suyun içinde çok tuhaf çok güzel bi histi 🤗🥰🤩 sizler nasıl hareketler hissediyorsunuz?
Cok tatli :))
Ben o seklde hissetmedim ama elimi bebegin oldugu yere koyup bi sure bekliyorum boyle kipirdanan bsyler var gibi. Gercekten bebek mi bilmem ama gece fln baktigimda oyle olmuyor hareket durumuna gore sanirim

Cok tatli :))
Ben o seklde hissetmedim ama elimi bebegin oldugu yere koyup bi sure bekliyorum boyle kipirdanan bsyler var gibi. Gercekten bebek mi bilmem ama gece fln baktigimda oyle olmuyor hareket durumuna gore sanirim
Evet olabilir bende artık bu ara sabırsızlıkla beklemekten günde bazen akşam 2 saat uzanıp bekliyodum 😁🙈 ama sabah uyandım yatağın içimde hiç beklemediğim bi anda oldu çok güzel bi his insan devamlı olsun istiyo ama ne yapsın onlarda daha minicik uyuyo uyanıyo bide çok hafif hareketler denk getirip hissetmek zor oluyo 🤗 inşallah en kısa zamanda tekmelerinide hissederiz 🤩

Evet olabilir bende artık bu ara sabırsızlıkla beklemekten günde bazen akşam 2 saat uzanıp bekliyodum 😁🙈 ama sabah uyandım yatağın içimde hiç beklemediğim bi anda oldu çok güzel bi his insan devamlı olsun istiyo ama ne yapsın onlarda daha minicik uyuyo uyanıyo bide çok hafif hareketler denk getirip hissetmek zor oluyo 🤗 inşallah en kısa zamanda tekmelerinide hissederiz 🤩
Insallah 😍

Bunları 1 günde yiyebilene gerçekten helal olsun. 😁 Ben bir avuç bişey yiyorum midem bulanıyor, korkumdan yemek yiyemiyorum. Ama çok su içiyorum.
Su içebildiğime şükrettim inanın ilk başta su bile içemiyordum. O kadar tiksiniyordum ki, kaçıncı hafta oldu hala zofer hala serum günde iki lokma baya bildiğimiz iki lokma yiyince şükrediyorum. Umarım geçer bulantılar dayanamaz oldum.

Sonlara doğru dur evladım dur çocuğum tekmeleme diye yalvaracaksın :) sağ yanıma tekme atmaya bayılıyordu acayip gıdıklanıyordum ve bazende acıyordu:))

Ben 13.hsftadan beri hissediyorum canım. şuan 16+3üm. Böyle kramp, karıncalanma, kelebek uçması gibi oluyor. Çok garip Bi his 🤭

13 bitmek uzere benim ama bu seferde acaba yolunda gitmeyen birsey mi var diye endiseleniyor insan :KK43:
Canım benim de 11’i tamamladıktan sonra bıçak gibi kesildi ama bebek çok şükür gayet iyi. Biraz daha erken haftalarda olsak korkmakta haklısın ama bu zamanlarda artık yavaş yavaş azalmaya başlıyor genel olarak.

Bulantısı bitmeyenlerin Allah yardımcısı olsun, bir an önce kurtulurlar inşallah. Gerçekten çoookkk zor ve insanın psikolojisini bitiren bir dönem ama çok şükür ki elbet bir şekilde son buluyor.

Back
X