Herkese merhaba,bende yeni katılıyorum aranıza ama sizi yaklaşık 3 haftadır takip ediyorum herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah

Yaşım 32
Sat 11 ocak
2. Çocuk
Daha önce 2 gebelik geçirdim ilk gebeliğim 7. Haftada sonlandı,2. gebeliğim de riskliydi ağrım ve kanamam oluyordu az az ilki düşük olunca da doktor baya iyi takip etti 16. Haftaya kadar yattım hep istirahat ettim ve Progestan kullandım her hafta ultarasona girdim kanama oluştu mu diye kese de çok şükür atlattım ve kızımı kucağıma aldım şimdi 7 yaşında.Tekrar hamileyim ve baştan beri ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oldu çok korktum açıkçası bel ağrım da var bi ara düşücek kesin dedim.adet olacağım gün beta hcg yaptırdım 621 çıktı değerim hemen doktoru aradım 1 hafta sonra gel ancak görünür kese dedi yani 5. Hafta da gittim gördük keseyi

Ağrılarımın normal olduğunu olabileceğini düşüğün önüne geçilemeyeceğini stres yapmamam gerektiğini söyledi bunda da progestan kullanmak istedim hayır hiç gerek yok dedi (bunda farklı doktora gittim) 8. Haftaya kalp atışı için randevu verdi bakalım hayırlısı inşallah sağsalim kucağımıza alırız

3 gündür baya bulantım vardı yemek hiç yiyemiyordum ama bugün hiç yok bulantı böylede olunca insanın morali bozuluyor.Kızımda bulantım oldu ama hiç kusmadım rahat bi hamilelik geçirmiştim...Birde cumartesi günü çok az kahverengi akıntım oldu ağrım oluyor sıkılıyorum hiçbir şey olmuyor ay bişey mi oldu diyorum bulantım oluyor öff diyorum bugün olmayınca moralim bozuldu bi ortam yok yani

Daha önce düşük yaşayınca insanın hep aklı kötüye gidiyor hamileliğin ilk haftaları zor yani Allah kimseye yaşatmasın